Kuinka kammata hiukset?

Hiuksesi käyvät läpi koko päivän lukemattomien ongelmien ja ratkaisujen läpi. Onko ilma liian kuuma ja hiukset alkavat kihahtaa? Kääri se vain pullaksi ja unohda se. Edellyttääkö vanhempien opettajakokous sinun ja hänen pukeutuvan parhaiten muodollesi? Heitä vain hiuksesi tiukkaan punokseen ja omasi kahteen poniin. Tuleeko englannin luokan kuuma kaveri ohittamaan sinut muutaman minuutin kuluttua? Avaa vain hiukset ja rypistä ne saadaksesi sotkuisen ilmeen. Hiuksemme käyvät läpi monia ratkaisuja, ja päivän päätteeksi ne tulevat tärkeisiin karkeisiin hiuksiin.

kampaa hiuksesi

Miksi Comb?

Onko hyvä kammata hiuksesi? Isoäiti pakotti sinut aina sitomaan hiuksesi, kun osuit säkkiin, eikä hänen päättelynsä takana ollut vain vanhentuneita ortodoksisia perinteitä, vaan vankka tiede. Kun heilumme unta yöllä, hiukset kokevat kitkaa tyynyn kanssa, mikä johtaa heikkouteen ja hiusten rikkoutumiseen. Samalla tavalla hiukset tarvitsevat asianmukaisen kampauksen ennen kuin jatkat päivästä. Pitkän päivän jälkeen, ennen kuin siirryt eläkkeelle yöksi, varmista, että olet kammannut sen uudelleen kerran. Sillä välin kanna mukanaan pientä kätevää harjaa päivittäisiin asiantuntijoiden hiusasetuksiin.

Kampaamisella on monia muita etuja kuin tavallinen hiusten asettaminen. Kun kampaat hiuksiasi, päänahka kokee hampaiden painetta, mikä puolestaan ​​stimuloi verenkiertoa. Oikealla verenkierrolla nyt voit helposti kasvattaa pitkiä tukkeutuneita hiuksiasi huoletta.

Tunne tyyppi:

Hiusten kampaamisen ensimmäinen peruste on tietää sinulle parhaiten sopiva tyyppi ja tässä aloitamme ensin kammatyypeillä. Jos hiuksesi ovat ohuempia ja valitsit lyhyet pörröiset kerrokset, yritä aina tarttua hammaskampaan. Jos sinulla on ohuet, mutta pitkät hiukset, käytä päänahan hammaskampaa, mutta siirry hiusharjaan samalla kun harjaat kampaa.

Kun kampaa paksua tukkaa, mikään ei sovi paremmin kuin vahva harja. Sama koskee myös harjaa. Kun olet kammannut sen läpi, käytä hammaskampaa sen asettamiseen.

kampaa hiuksesi

Hiusten kampaaminen:

Tässä on luettelo viidestä tärkeästä vinkistä ja temppusta hiusten kampaamiseen oikein.

  • Kun aloitat hiusten kampaamisen, varmista, että sotkut on ensin hoidettu. Jos yrität kammata hiuksesi hiuspohjaasi sotkuisina, menetät paitsi paljon hiuksia myös kipua ja vaikeuksia.
  • Aloita aina lopusta. Erota hiukset keskeltä ja koota toinen puoli kädelläsi. Harjaa tai kampaa kevyesti alempien kerrosten läpi. Älä epäröi käyttää kättäsi, jos kovat sotkut eivät kuuntele kampia.
  • Jatka hitaasti keskelle vasta sen jälkeen, kun alemmat päät on selvitetty. Viimeinen osa on päänahka. Jos hiukset on jaettu keskelle, seuraa hiusviivaa ja kampaa sivuttain.
  • Kun olet kammannut molemmat puolet alaspäin, käytä partiokampaa jakamaan hiukset haluttuun jakautumiseen. Voit jopa kokeilla kääntö- ja pyyhkäisymenetelmää, jossa hiukset kammataan taaksepäin ja tehdään sitten sopiva väliseinä, etuosa lukittuu ja pyyhkäistään sivulle ja pyyhkäistään. Tämä antaa selkeämmän ja tilavamman ilmeen.
  • Vältä aina märien hiusten kampaamista. Jos sinulla on märät hiukset ja kampaus on välttämätöntä, noudata ylempiä sääntöjä, joissa kampaat alapäitä ja siirryt ylös. Jos märät hiukset sotkeutuvat, käytä vesivoimaa hiusten irrottamiseen. Kuivaa sitten ennen kampaamista.