Onko MSM hyvä hiusten kasvulle?

Oletko koskaan kuullut MSM: stä hiusten kasvua varten? Haluatko tietää tästä? Jos vastauksesi on kyllä, olet oikeassa paikassa. Nykyään kaikki yksilöt, etenkin naiset, ovat hyvin tietoisia persoonallisuudestaan. Siksi hyvännäköisellä ja pitkillä hiuksilla on tehokas rooli houkuttelevan ulkonäön antamisessa. Jos haluat luonnollisen ratkaisun saadaksesi terveet ja pitkät hiukset, ja siksi tässä artikkelissa keskustelemme tänään MSM: stä hiusten kasvua varten.

msm hiuksille

MSM on orgaanista rikkiä, joka muodostuu luonnollisesti jokaisessa kasvis- ja eläinsolussa sekä kehon kaikissa kudoksissa. MSM on ruoka, joka on yksinkertaisesti kehoosi upotettu. No, se on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka on rikkiorgaanisen ryhmän kemikaali. Monet ihmiset kääntyvät MSM: n puoleen hyödyntääkseen heitä päivittäisissä hyvinvointiongelmissa, kuten hiusten kasvusuhteiden parantamisessa. Sekä keratiini että kollageeni ovat vaarallisia vahvojen hiusten ja kynsien valmistuksessa. MSM on bonafide ”kauneusmineraali”, joka tarjoaa haluttua rikkiä kollageenin ja keratiinin luomiseksi.

Luonnonlähteet MSM hiusten kasvua:

MSM: ää löytyy monista elintarvikkeista, myös proteiinipitoisista, kuten lihasta, pähkinöistä, siipikarjasta, sipulista, kalasta, valkosipulista ja munista. Sitä käytetään myös maidossa, kahvissa, merenelävissä ja suklaassa.

MSM -täydennys ja annostus:

MSM voidaan ottaa nöyränä ravintolisänä, MSM on saatavana pillereinä tai tableteina eri vahvuuksina tai nesteenä, jota voidaan vaihdella mehulla kuntojuomana, niille, jotka haluavat lisätä niitä juokseva muoto. Se on saatavana myös jauheena, jota voidaan myös muuttaa terveysjuomaksi mehun tai maidon kera. Useimmat asiantuntijat suosittelevat noin 1500 mg päivässä, ja se sopii monille ihmisille kolmen 500 mg: n kapselin menetelmässä.

Miten MSM vaikuttaa hiusten kasvuun?

Hiusten varsi koostuu pääasiassa proteiinista nimeltä keratiini. Kehosi haluaa rikin tuottavan kollageenia ja keratiinia, jotka ovat elintärkeitä kaikentyyppisille kudosten ja solujen korjauksille ihmiskehossa. Kollageeni tiivistää hiusten akselin. Lisäksi, kuten ehkä aiemmin tiedät, hiusten kasvussa on kolme vaihetta:

  • Anageenivaihe (kasvuvaihe)
  • Catagen (lepovaihe)
  • Telogeeni (irtoamisvaihe)

Erikseen, kun otetaan huomioon, että kemikaalit, jotka ruokkivat karvatuppia, MSM oli peräisin luonnollisesti pidentämään hiusten kasvuvaiheen pituutta (anageeni) motivoimalla päänahan verenkiertoa. Pitempi kasvuvaihe viittaa pidempiin hiuksiin, mitä sekä miehet että naiset yleensä pyrkivät ilmaisemaan hiusten terveyttä.

MSM hiusten kasvua täydentävänä:

MSM -lisäravinteet voivat tuottaa rikkiä, ravintoainetta, joka on merkittävä hiusten, ihon, kynsien ja jänteiden terveydelle. Nämä lisäravinteet voivat tukea hiusten hoitoa ja estää hiusten kasvua. Monet ihmiset ovat myös nähneet hiuksensa leveyden lisääntyneen MSM -lisäravinteiden avulla. Tutkimus on raportoinut hiustenkasvun parantuneista osallistujista metyylisulfonyylimetaanin käytön jälkeen noin kuuden viikon ajan.

Hiusten vitamiinit MSM: n kanssa:

MSM on yleensä erittäin turvallinen käyttää hiusten kasvua täydentävänä aineena, mutta sinun on ensin puhuttava lisensoidun lääkärin kanssa. Pohjimmiltaan MSM on hyväksytty lisäaineeksi, joka voi tarjota rikkiä, jolla voi olla tärkeä rooli lukuisissa kehon biokemiallisissa prosesseissa. Tämä parantaa paksujen, vahvojen ja sopivien hiusten tuotantoa lisääntyneen solutuotannon avulla.

Joten, nämä ovat kaikki MSM hiusten kasvua varten ja toivon, että pidät tätä artikkelia erittäin hyödyllisenä ja tehokkaana. Käytä tätä ja saat kauniit sekä pitkät hiukset!