Proteiinien edut hiusten kasvulle

Kärsitkö hiustenlähtöongelmista? Tarvitsetko oikeaa hoitoa hiusten kasvulle? Hiustenlähtö voi johtua useista tekijöistä, kuten ruokavaliosta, stressistä, kausivaihteluista, hormonaalisesta epätasapainosta, raskaudesta ja muista. Halutun pituisten hiusten saamiseksi sinun on saatava riittävästi proteiinia ruokavaliostasi. Amerikan dermatologian akatemian ihotautilääkäreiden mukaan yksi tärkeimmistä syistä hiusten ohenemiseen ja hiustenlähtöön on proteiinin puutteessa. Joten proteiinipitoisen ruoan saanti on välttämätöntä hiusten terveelle kasvulle.

Proteiinien edut hiusten kasvulle:

Sinun pitäisi aloittaa tasapainoisella ruokavaliolla, jossa on vähärasvaista ruokaa ja tarpeeksi vihreitä vihanneksia. Varmista, että sinulla on ruokavaliokaavio, jonka on suunnitellut rekisteröity ravitsemusterapeutti tai ravitsemusterapeutti proteiinin saannin lisäämiseksi. Hyvin tasapainoinen ruokavalio, jossa on riittävästi proteiinia, on oikea tapa saada pitkät, terveet hiukset. Proteiinit voivat edistää terveiden hiusten kasvua, koska hiusten olennainen osa on proteiini.

proteiineja hiusten kasvulle

Sinun on noudatettava tiettyjä asioita varmistaaksesi, että hiuksesi saavat riittävästi proteiineja hiusten kasvulle.

Luonnolliset proteiinilähteet tekevät kauniista hiuksista:

Sinun tulisi sisällyttää ruokavalioosi joitain luonnollisia proteiinilähteitä, kuten munia (albumiini tai valkoinen osa), vehnänalkioita, kalaa, soijapapua, tofua, lihaa, pähkinöitä, palkokasveja, jyviä ja jogurttia. Keskimäärin aikuisen ihmisen on saatava 1,4 – 2,5 unssia proteiinia päivittäin. Kuitenkin proteiinin saanti riippuu iästä, sukupuolesta, pituudesta, painosta ja muista vastaavista tekijöistä. Hanki oikea ruokavaliokaavio ammattilaiselta.

Ihmisen lukot koostuvat pääasiassa proteiinista (keratiinista), joka puolestaan ​​koostuu 20 aminohaposta. Aminohapot huolehtivat proteiinisynteesistä. Ihmiskeho tuottaa luonnollisesti 11 näistä aminohapoista. Loput 9 on otettava ruokavaliosta hiusten kasvun parantamiseksi.

Nuku riittävästi, jotta hiusproteiini toimii oikein:

Koska stressi on yleinen syy hiustenlähtöön, sinun on nukuttava riittävästi. Vähintään kahdeksan tunnin nukkuminen päivässä tekee kehostasi stressittömän ja antaa hiusten kasvaa. Joten proteiinin saannin lisäksi sinun on varmistettava, että proteiini menee hiuksiin ilman stressiä.

Tutustu synteettisiin proteiinivaihtoehtoihin:

Voit edistää hiusten terveellistä kasvua myös tutustumalla hiustuotteisiin, joissa on runsaasti proteiinia, aminohappolisäaineita ja muita vastaavia asioita. Löydät FDA: n hyväksymät proteiinipitoiset hiustuotteet tavarataloista. Voit myös saada ne tunnetuilta verkkokauppiailta alennettuun hintaan. Nämä lisäävät hiusten kasvua ja pian sinulla on pää täynnä paksuja, pitkiä säikeitä.

Jos noudatat näitä kolmea perusasiaa, löydät lyhyessä ajassa joustavat, pehmeät, paksut ja pitkät hiussuodat, jotka laskeutuvat polvillesi. Kuitenkin, jos olet raskaana tai imettävä äiti, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin valitset minkä tahansa synteettisen proteiinilisän. Tarkista aina ruokavalio ammattilaiselta ajoittain varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä. Tainnuta ihmiset sosiaalisen ja ammatillisen piirisi keskellä pitkillä ja terveillä hiuksilla.