Rogaine hiustenlähtöön

Hiukset ovat olennainen osa kehoa. Se parantaa kauneuttamme. Ja kaikki pitävät kauniista ja paksuista hiuksista. Ympäristöolosuhteet, kuten saastuminen, stressi, huono elämäntapa ja ruokailutottumukset, voivat kuitenkin aiheuttaa hiustenlähtöä. Muutaman hiuslangan menettäminen päivittäin on normaalia, mutta kun hiustenlähtö ylittää, siitä tulee päänsärky ja alamme kokeilla erilaisia ​​tuotteita ja ryhdymme käyttämään useita korjaustoimenpiteitä hiustenlähdön hallitsemiseksi ja hiusten kasvun parantamiseksi. Mutta kun mikään ei mene ohi, käännymme lääkärin puoleen. Ja useimmiten lääkärit suosittelevat meitä Rogainea hoitamaan hiustenlähtöä.

rogaine hiuksille

Kuinka auttaa Rogainea hiustenlähtöön:

Rogaine on lääke, joka esiteltiin ensimmäisen kerran markkinoilla verenpaineen alentamiseksi. Potilaat, jotka käyttivät Rogainea verenpaineen hallintaan, kokivat valtavaa hiusten kasvua. Minoksidiili, Rogainen vaikuttava aine, johti hiusten kasvun lisääntymiseen, joten Rogaine on saanut FDA: n hyväksynnän myös hiustenlähtöongelmien hoitoon.

Rogaine on alkoholipohjainen nestemäinen liuos, jota levitetään suoraan päänahalle hiustenlähtöön. Vaikka tutkijat eivät ole täysin varmoja siitä, miten Rogaine toimii, he uskovat, että Rogaine -valmisteen käyttö päänahassa lisää verenkiertoa päänahassa ja koteja vähenevissä karvatupissa.

Erityisesti se kohdistaa follikkelien kaliumkanavat ja avaa ne siten, että ne laajenevat, mikä sytyttää uudelleen hiusten kasvuvaiheen ja auttaa varmistamaan, että kasvuvaihe säilyy pidempään.

Toimiiko Rogaine todella?

Vaikka Rogaine auttaa hiusten kasvussa miehillä ja naisilla, on huomattava, että se ei täysin paranna kaljuuntumista. Itse asiassa sitä olisi pidettävä lääkkeenä, joka viivyttää hiustenlähtöä eikä paranna sitä.

Lisäksi Rogainen menestys rajoittuu hiusten ohenemiseen, mutta ei kaljuuntumisen parantamiseen. Rogainen tehokkain alue on raportoitu olevan kruunualuetta etummaisen hiusrajan sijasta ja se liittyy enimmäkseen naisiin. Tämän lisäksi sinun on levitettävä voide kahdesti päivässä päivittäin äläkä koskaan lopeta sitä.

Onko Rogainella mitään sivuvaikutuksia?

Kuten useimmilla muilla markkinoilla olevilla lääkkeillä, myös Rogaineilla on sivuvaikutuksia. Mutta nämä haittavaikutukset ovat vähäisiä ja rajallisia. Harvat mainittavista yleisistä sivuvaikutuksista ovat hilse, päänahan ärsytys ja kutina.

Jos kohtaat hiustenlähtöä tuotteen käytön alussa, älä huolestu, koska se on merkki siitä, että ratkaisu todella toimii. Rogainen liiallinen käyttö voi johtaa kasvojen hiuksiin (tyypillisesti korkean verenpaineen omaaviin) ja huimaukseen suuren alkoholipitoisuuden vuoksi. Muita haittavaikutuksia ovat –

Päänahasta:

  • Kutina.
  • Kuivuus.
  • Punoitus.
  • Hilseily.

Suhde verenpaineeseen:

  • Rintakivut.
  • Päänsärky.
  • Lisääntynyt sydämenlyönti.
  • Pyörtyminen.
  • Vaikeus hengittää.

Rogaine hiustenlähtöön:

Lisääntynyt hiustenlähtö voi kuulostaa järjettömältä, koska ratkaisu, jonka tarkoituksena oli vähentää hiusten laskua, lisää itse asiassa hiusten laskua. Rogaine poistaa kuitenkin heikommat karvatupet kasvattaakseen terveempiä ja vahvempia karvatuppia, jolloin hiukset irtoavat..

Rasvaiset hiukset Alkuperäinen Rogainen kaava sisälsi propyleeniglykolia, joka teki hiuksista rasvaiset ja melko vaikeasti hoidettavat. Rogainen uusi kaava sisältää kuitenkin Rogaine -vaahtoa, joka näyttää korjaavan ongelman. Mutta Rogaine -vaahto altistuu vain miehille, joten naisten on kestettävä Rogaine -kaavan 2% -versio, joka ei aiheuta rasvaisuutta kuin entinen 5% -versio.

Milloin huomaat näkyviä tuloksia?

Hoidon aloittamisen jälkeen kestää yleensä noin neljä – yksi vuosi ennen kuin näkyvät karvankasvun merkit. Ja suositellun annoksen ylittäminen ei tee mitään nopeamman hiusten kasvun edistämiseksi. Rogainea käyttävien hiustenlähtöä ehkäisevien lääkkeiden tulosten on havaittu olevan nopeampia kuin muut markkinoilla olevat lääkkeet.

On aina suositeltavaa käyttää FDA: n hyväksymiä lääkkeitä. Koska Rogainea on saatavana tiskiltä ilman reseptiä ja se on FDA: n hyväksymä lääke, kannattaa yrittää parantaa hiusten kasvua.