15 parasta Burgundin hiusväriä Intiassa

Hiusten värjäyksestä on tullut helpompi ja yksinkertaisempi tapa antaa itsellesi uusi ilme tai yleisesti sanottuna uudistus. Uuden ilmeen saamisessa valitsemme usein vain yhden harvoista vaihtoehdoista, joita olemme nähneet ja kuulleet, kunnes näyttelijä tai julkkis harrastaa ainutlaatuista hiusväriä ja saamme uuden idean. Tätä suuntausta seuraa sitten jokainen muu henkilö, joka näyttää melko yleiseltä. Haluamme kuitenkin auttaa sinua seisomaan väkijoukon edessä, joten tutustu parhaisiin burgundin hiusväreihin, yleisiä ja harvinaisia ​​ennen massoja.

Burgundin hiusväri

Top 15 Burgundin hiusväriä:

Löydämme Intiasta saatavilla olevat 15 parasta viininpunaista hiusväriä naisille.

1. Burgundi:

Viininpunainen

Säännöllinen viininpunainen hiusväri, tämä sävy voidaan kokeilla kaikilla hiusväreillä ja -tyypeillä, koska se sopii kaikille. Väriä voi myydä monet huippu -hiustenhoitotuotteet, jotka myyvät yrityksiä jauheen ja suihkeen muodossa.

 • Plussat & Haittoja: Löytyy helposti mistä tahansa apteekista tai kampaamosta.

2. Burgundin viini:

Viini Burgundi

Viininpunainen sävy, joka on viime aikoina saanut enemmän suosiota, on Wine Burgundy. Sävy saa nimensä, koska sen väri on samanlainen kuin viini, punertava violetti ja kiiltävä. Tämä sävy sopii myös kaikille.

 • Plussat & Haittoja: Tällä hiusvärillä ei ole merkittäviä seurauksia.

3. Kirkas Burgundi:

Kirkas Burgundi

Aivan kuten sen nimi, eloisa viininpunainen hiusväri on ehdottomasti erilainen burgundin sävy, jota ei vieläkään ole kovin paljastettu. Tämä väri ansaitsee paljon enemmän huomiota ja kokeilua eri hiustyypeiltä.

 • Plussat & Haittoja: Vähemmän löydetty burgundin sävy.

4. Deep Burgundy:

Syvä Burgundi

Hieman syvempi sävy tavalliseen viininpunaiseen, syvä viininpunainen piiloutuu helposti mustiin hiuksiisi, kun taas ruskeissa tai muissa värillisissä hiuksissa väri loistaa kokonaan ja antaa kaikille yksilöille erittäin houkuttelevan ilmeen.

 • Plussat & Haittoja: Saatavilla helposti johtavista apteekeista, hiustenhoitotuotteista tai kampaamoista.

5. Keskikokoinen viininpunainen:

Keskikokoinen viininpunainen

Jos olet ensikertalainen, joka haluaa näkyvän ja ainutlaatuisen hiusvärin, mutta pelkää myös kokeilua, keskikokoinen viininpunainen hiusväri sopii sinulle. Sävy näkyy hyvin hiuksissa, mutta ei erotu muiden burgundin sävyjen tavoin.

 • Plussat & Haittoja: Sopii ihmisille, jotka haluavat kokeilla ainutlaatuista hiusväriä ensimmäistä kertaa.

6. Vanha viininpunainen:

Vanha Burgundi

Me kaikki rakastamme pientä vanhaa koulua, hieman maalaismaista, eikö niin? Vanha viininpunainen hiusväri antaa sinulle tyylikkäämmän ja raikkaamman burgundin sävyn, joka näyttää erittäin luonnolliselta myös lyhyimmillä/pisimmillä hiuksilla.

 • Plussat & Haittoja: Sillä on luonnollisempi ja hienovaraisempi ilme ilman seurauksia tai vaurioita hiuksille.

7. Vaalea viininpunainen:

Vaalea viininpunainen

Sopivampi sävy jo värjätyille tai korostetuille hiuksille on vaalea viininpunainen. Vaalea viininpunainen hiusvärin väri on vaaleampi kuin tavallinen viininpunainen, mikä tekee siitä hieman näkymätöntä mustissa hiuksissa.

 • Plussat & Haittoja: Väri sopii paremmin miehille, joilla on ruskeat tai muut värjätyt hiukset kuin musta.

8. Red Velvet Burgundy:

Punainen sametti Burgundi

Kaikista naissupersankareista on tullut suuria tavoitteita saada punaisen sävy hiuksiin. Vaikka kirkkaanpunainen ei ehkä ole kaikkien kuppi teetä, tyylikkään näköinen punainen sävy on punainen sametti ja viininpunainen, joka saa sinut näyttämään siltä, ​​että omistat maailman.

 • Plussat & Haittoja: Tällä värillä ei ole merkittäviä seurauksia.

9. Tumma mahonki:

Tumma mahonki

Jos uskallat tutkia, sinun on kokeiltava tummaa mahonkihiusväriä. Väri on täydellinen tasapainoinen sekoitus viininpunaista, punaista ja ruskeaa, minkä seurauksena tämä todella kauniisti näyttävä väri sopii jälleen kaikille.

 • Plussat & Haittoja: Väri haalistumisen myötä saa hiuksesi näyttämään hieman oudolta.

10. Intensiivinen viininpunainen:

Intensiivinen viininpunainen

Tämä viininpunainen sävy on todellinen ratkaisu, jos haluat, että hiuksesi näyttävät viininpunaisilta, mutta eivät liian tummilta tai vaaleilta, kun näkyvyys on hyvä. Voimakas viininpunainen sävy on täydellinen hiusväri sekä värillisille että luonnollisille hiuksille.

 • Plussat & Haittoja: Tällä hiusvärillä ei ole merkittäviä seurauksia.

11. magenta:

Magenta

Kaikille niille, jotka rakastavat ruusuja ja vaaleanpunaista, magenta hiusväri on oikea valinta. Väri ei ole todella popping pinkki, mutta sävy sekä vaaleanpunainen että viininpunainen, jotka yhdessä näyttävät todella tyylikkäiltä hienoilla ranta -aaltoilla.

 • Plussat & Haittoja: Kaunis vaaleanpunainen sävy, joka näyttää viileältä kaikentyyppisille hiuksille.

12. Musta kirsikka:

Musta kirsikka

Jos rakastat mustaa väriä, mutta et halua saada kliseistä mustia hiuksia, poimi musta kirsikka hyllyiltä ja värjää hiuksesi. Tämä hiusväri on täydellinen harmonia mustasta ja viininpunaisesta, joka näyttää todella kiehtovalta. Tämä väri saa sinut näyttämään siltä, ​​että sinulla on viininpunainen kohokohta mustissa hiuksissa.

 • Plussat & Haittoja: Erittäin ainutlaatuinen hiusväri, joka antaa kauniin ilmeen kaikille.

13. Boysenberry:

Boysenberry

Nimi saa sen kuulostamaan yhtä ainutlaatuiselta kuin tämä viininpunainen sävy. Boysenberry tekee hiuksistasi kauneimman ja suloisimman marjasävyn värin pysyvän viininpunaisen hiusvärin muodossa.

 • Plussat & Haittoja: Antaa hiuksillesi mehevän marjaisen sävyn.

14. Luumu:

Luumu

Makea luumunpurku tuntuu taivaalta, joten miksi et siirrä tätä makeutta tarjoavaa kaunista hedelmää väriä hiuksillemme? Burgundin luumun sävy on epäilemättä yksi rakastetuimmista ja kokeilluista parhaan viininpunainen hiusvärin sävy tummille hiuksille.

 • Plussat & Haittoja: Se on kaunis burgundin sävy, jota monet rakastavat.

15. Rypäle:

Rypäle

Väri, joka on hyvin samanlainen kuin musta kirsikan hiusväri, rypäleen hiusväri on täydellinen ihmisille, jotka haluavat saavuttaa samanlaisen värin kuin musta kirsikka, mutta suhteellisen vaaleampi ja kiiltävämpi on rypäleen väri.

 • Plussat & Haittoja: Kauniimpi sävy ja vähemmän löydetty burgundin sävy.

Olen varma, että kuulit ensimmäistä kertaa useista hiusväreistä, mutta nyt kun olet oppinut niistä, sinun on kokeiltava ainakin yhtä näistä burgundinpunaisista hiusväreistä hiuksillesi. Miksi seurata laumaa, kun voit luoda itsellesi kokonaan uuden ilmeen vain tutkimalla hieman!

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Mistä löydän viininpunainen hiusväri?

Ans. Vaikka yleinen viininpunainen hiusväri löytyy apteekeista tai kätevistä kaupoista, kun taas muut burgundin sävyt löytyvät verkosta tai ammattimaisista kampaamoista.

2. Kuinka monta Burgundin hiusväriä on saatavilla markkinoilla?

Ans. On olemassa monia löytämättömiä viininpunaisia ​​sävyjä, jotka ovat saatavilla vain ulkomaisilla markkinoilla, vaikka Intian markkinoilta löydät helposti 5–8 sävyä viininpunaista hiusväriä.

3. Mitkä ovat Burgundin hiusvärin yleiset sävyt?

Ans. Markkinoilla on useita burgundin sävyjä, kuten viininpunainen ja punainen, mahonki, musta sekä tummanruskea viininpunainen hiusväri, mikä tekee tästä viininpunaisesta hiusväristä sopivan kaikille hiustyypeille.