Kuinka värjätä hiukset helposti kotona?

Hiusten katsotaan olevan erittäin arvokas voimavara naisen elämässä. Voidakseen pitää siitä hyvää huolta hän kokeilee erilaisia ​​tyylejä. Yksi tunnetuimmista vaiheista on hiusten värjäys. Ne antavat sinulle erittäin ainutlaatuisen ja hyvin määritellyn ilmeen.

kuinka värjätä hiukset kotona

Miksi tuhlata tuhansia dollareita saliin, kun voit tehdä sen helposti kotona? Olitpa huolissasi siitä, millaista väriä sinun pitäisi käyttää, suosittelemme sinulle tätä hämmästyttävää artikkelia, joka opastaa sinua koko menettelyn ajan ja auttaa sinua saavuttamaan aina haluamasi ilmeen. Ne ovat melko helppoja tehdä ja ovat myös melko halpoja. Joten lue seuraavat kohdat huolellisesti siitä, miten voit värjätä hiukset helposti kotona?

hiusten värjäys kotona

Vinkkejä ja sääntöjä hiusten värjäämiseen kotona:

Ennen kuin aloitat hiusten värjäämisen, sinun on noudatettava muutamia perussääntöjä. Ensimmäinen asia on olla konservatiivinen. Älä valitse väriä, joka on kaksi tai kolme sävyä tummempi kuin alkuperäinen väri. Seuraava asia on pyytää ystävää ottamaan sinut mukaan. Hän tarkkailee sinua, kun värjäät hiuksiasi, ja kertoo myös, jos olet unohtanut paikan. Kolmas sinun on tehtävä syvähoito vähintään kerran viikossa, jotta hiuksesi ovat kiiltävät. Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on värjätä vain juuret ensimmäisen värjäyksen jälkeen. Jos olet pitänyt nämä kohdat ajoissa, hiusten värjäys ei saisi olla ongelma sinulle.

Tarvittavat työkalut:

hiusväri-asiat-väritykseen

Tarvitset tiettyjä työkaluja ennen hiusten värjäämistä. Ensimmäinen asia on sivellin. Sen tulisi olla yksi tai kaksi tuumaa leveä. Seuraavaksi tarvitset kulhon, jotta voit sekoittaa väriaineen ja pyöritellä harjaa tarvittaessa. Kolmas asia on leikkeet. Tämä auttaa sinua kiinnittämään hiuksesi. Neljäs varuste on rotanhäntäinen kampa. Tämä auttaa jakamaan hiukset tasaisiksi osiksi. Tarvitset myös kaksi tummaa pyyhettä ja alkoholipohjaisen kasvovärin.

Älä aina luota laatikkoon:

Aina ei tarvitse luottaa laatikon kuvaan. Hiusväri reagoi eri tavalla erilaisiin tekstuureihin, ja vaikka saat sen ammattilaisen tehtäväksi, et silti välttämättä näytä siltä kuin laatikon henkilö. Keskity sen sijaan värin kuvaukseen. Se toimii parempana oppaana ja antaa sinulle hyviä ja hyödyllisiä neuvoja hiuksistasi.

Tee säikeetesti:

Kolmas asia, joka sinun on tehtävä, on säikeetesti. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, pidätkö todella väristä, ja muistuttaa myös siitä, kuinka kauan sinun on pidettävä väriaine päällä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti leikkaamalla hiuksista pienen osan ja pyyhkimällä ne pois märällä liinalla. Poista sitten väri kokonaan pyyhkeellä. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä väriä sinun pitäisi käyttää ja kuinka kauan sinun pitäisi pitää se paikallaan.

Pese hiukset:

pese hiuksesi

Varmista ennen hiusten värjäämistä, että olet pessyt ne 48 tuntia ennen. Tämä tekee kuolemasta erittäin helpon prosessin. Jos mahdollista, kannattaa välttää hoitoaine. Mutta jos sinusta tuntuu, että hiuksesi ovat liian kuivat, voit käyttää hyvää hoitoainetta seuraavien viiden minuutin ajan. Tämä auttaa pitämään hiusten kosteuden ja hiukset eivät kuivu liian nopeasti.

Valmistaudu:

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on valmistautua. Ota pyyhe ja kiedo se hartioiden ympärille. Tämä estää vaatteiden likaantumisen. Kannattaa myös käyttää käsineitä. Varmista, että ne on valmistettu normaalista kumista. Jopa lateksi kelpaa. Käsineiden käyttö pitää kädet turvassa ja estää myös niiden liikaantumisen.

Sekoita väriaine:

hiusvärin sekoittaminen harjalla

Nyt sinun on sekoitettava väriaine. Ota kulho, harja ja väriaine. Noudata tuotteen takana olevia ohjeita. Sekoita nyt väriaine kulhoon. Jos väriainesarjan mukana ei tule kulhoa, käytä kulhoa kotona. Muoviastiat ovat yleensä parhaita. Jos pakkaus ei tarjoa hyvää sivellintä, sinun on ostettava se paikallisesta käsityökaupasta. Parhaat ovat yleensä puolitoista tai kaksi tuumaa leveitä.

Maalaa hiukset:

maalaa hiuksesi

Kun olet suorittanut säikeetestin, sinun on maalattava hiukset. Ota jokainen lanka ja levitä siveltimellä. Jos väri on liian vaalea, voit hakea sen uudelleen. Jos et pidä vaaleasta tai tummasta versiosta, voit kokeilla toista testiä. Tarvitset myös kampa eri hiusten osiin. Nämä osat varmistavat, ettet menetä yhtä laastaria hiuksistasi.

Levitä väriaine kussakin osassa:

Levitä väriainetta jokaisessa osassa

Riko hiuksesi pienempiin osiin. Aloita maalaus hiusten juurista. Jos aloitat päistäsi, värit eivät täsmää ja saatat päätyä näyttämään seepralta. Käytä väriainetta niin hyvin, että se näyttää enemmän kuin normaali hiusväri. Näytät varmasti prinsessalta lopulta.

Aseta ajastin:

set-a-ajastin-väritys

Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on asettaa ajastin. Jos sinulla on paljon harmaita hiuksia, sinun kannattaa ehkä pitää hiukset pidempään. Mutta älä säilytä väriainasi yön yli, koska se kuivata hiukset. Se avaa asteikot enemmän kuin on tarpeen.