Kantasoluterapia hiustenlähtöön

Oletko kyllästynyt hiustenlähtöön? Nyt ei ole syytä huoleen! Tässä on fiksu ratkaisu! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tavan estää hiustenlähtö tavalla, joka käyttää kantasoluterapiaa hiustenlähtöön.

Kantasoluterapia hiustenlähtöön

Mitkä ovat syyt hiustenlähtöön:

Ennen kuin menet syvemmälle tietääksesi hiustenlähdön parannuskeinoista ja kotihoidoista, on tärkeää tietää hiustenlähdön perussyyt. Hiustenlähtö voi johtua tarvittavien proteiinien ja kivennäisaineiden puutteesta, hilseestä, epäasianmukaisesta voitelusta jne. Myös väärä ruokavalio, stressi ja nopeatempoiset elämäntavat johtavat hiustenlähtöön ja heikkoihin hiuksiin. Tämä voidaan hoitaa, jos huomioidaan mitä hän syö ja kuinka tärkeää on huolehtia hiuksistasi.

Näiden lisäksi voi olla muitakin syitä. Jopa ympäristösyyt, kuten pöly, voivat kannustaa hiusten putoamiseen. Silti on olemassa melko vähän lääketieteellisiä parannuskeinoja (kirurgisia ja ei-kirurgisia), joilla voidaan taistella hiusten putoamisongelmia vastaan.

kantasolujen-hiusten uudelleenkasvun hoito

Hoidot hiustenlähtöön:

Hiustenlähtöongelmaan on kaksi tapaa. Ne ovat hiustensiirtoa ja kantasoluterapiaa.

Hiustensiirto hiustenlähtöön:

Lääketiede voi vain hidastaa hiustenlähtöä eikä kääntää sitä kokonaan. Kirurgiset menetelmät siirtävät hiukset paikasta toiseen. Mutta tällaisten hiusten siirtoleikkausten onnistumisen varmistamiseksi luovuttajan hiuksista on oltava terve follikkelien kasvu. Luovuttajien hiusten riittämättömyys johtaa usein tällaisten erittäin kalliiden menetelmien epäonnistumiseen.

Kantasoluterapia (hoito) hiustenlähtöön:

Yksi erittäin elinkelpoinen ja nopeasti suosittu vaihtoehto on kantasoluterapia hiustenlähtöön. Vaikka se liittyy yleensä monimutkaisiin biologisiin ongelmiin, tämä on yleisesti sovellettava hoito ja voi myös estää kaljuuntumista. Jopa hiusasiantuntijat suosittelevat kantasoluterapiaa hiusten uusiutumisen hoitoon. Lääkärit sanovat, että kantasoluterapia on parempi kuin hiustensiirtomenetelmät. Se on kustannustehokas ja myös ammattilaisten suosituin tapa.

Mitä ovat kantasolut:

Kantasoluterapia hiustenlähtöön 3

Kantasolut ovat pohjimmiltaan pieniä kantasoluja. Nämä solut jakautuvat ja muuttuvat erilaisiin solutyyppeihin, joten niitä kutsutaan lääketieteellisesti mesenkymaaliksi kantasoluiksi. Ne toimivat korjausjärjestelmänä, joka täydentää soluja niiden elinkaaren päätyttyä. Tätä prosessia kutsutaan kantasolujen transdifferenssiksi tai plastisuudeksi. Nämä kantasolut ovat laajalti kahdenlaisia:

Alkion kantasolut.

Ei-alkion tai aikuisten kantasolut: kattaa

 1. Luuydin: uutetaan poraamalla luuhun.
 2. Veri: uutettu fereesiprosessin avulla.
 3. Rasvakudos: uutettu rasvaimulla.

Omasta kehosta saadut solut sisältävät vähiten riskejä. Rasvakudos tai rasvasolut ovat rikkaimmat mesenkymaalisten kantasolujen tai MSC: iden lähteet.

Kantasoluterapia hiusten kaljuuntumiseen:

Hiukset koostuvat myös kantasoluista, jotka tarvitsevat ärsykkeitä hiusten kasvattamiseen. Mutta kun nämä solut vanhenevat tai ovat vaurioituneet, ne eivät kykene tuottamaan hiuksia uudelleen.

Karvatupen papilla koostuu sidekudoksesta ja kapillaarisilmukasta. Myös karvatuppi kehittyy pääasiassa dermistä, eli ne ovat mesodermaalisia. MSC: t eivät ole vain mesodermaalisia, vaan niillä on myös rooli follikkelipapillan korjaamisessa ja uudistumisessa.

kantasoluterapia-hiustenlähtöön

Kaljuuntumisprosessiin kuuluu kantasolujen kerääminen ihmisen päänahasta kaljuuntumisen alueilla. Sitten ihon kuoren kupasolut eristetään follikkelipohjasta. Ajan myötä ne toistetaan ja ruiskutetaan sitten kaljuun. Näin ollen hormoniin vaikuttavat kalju laastarit elvytetään terveillä hiuksilla ajan myötä.

Hiustenlähtöön rasvasolut otetaan vyötäröltä ja niitä käsitellään kantasolujen aktivoimiseksi. Sitten nämä ruiskutetaan samalla tavalla. Kun regeneraatio alkaa, solut pestään kaikista liuoksista hoitoa varten, joka johtaa hiusten kasvuun viikkojen kuluessa. Injektoidut kantasolut alkavat lähettää molekyylisignaaleja uudelleen follikkelille ja aloittavat siten uusien karvojen kasvun.

Omien kehon solujen lisäksi on saatu joitakin havaintoja, jotka osoittavat, että kasvien kantasolut voivat myös auttaa saavuttamaan samanlaisia ​​tuloksia.

Kuinka kantasoluterapia hiustenlähtöön toimii päänahassa:

Kantasoluterapia, joka edistää hiusten kasvua ja estää hiustenlähtöä, noudattaa tiettyä menettelyä:

 • Ensinnäkin lääkärit ottavat verinäytteen.
 • Sitten verihiutaleista rikas plasma erotetaan siitä ja otetaan pois.
 • Sen jälkeen se sekoitetaan haavan paranemisjauheeseen, joka tunnetaan nimellä “a-solu”.
 • Kun se on täysin sekoittunut verihiutaleeseen, se ruiskutetaan takaisin päänahkaan.
 • Sitten potilaalle annetaan hyvä päähieronta, joka toimii käynnistysmekanismina injektoidun asian toimimiseksi.
 • Tämä toimenpide vaatii erikoislääkäreitä, eikä sitä voida tehdä ilman heitä.

Kantasoluterapia hiustenlähtöön:

Tämän menettelyn tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Joillekin se voi näyttää nopeita tuloksia ja joillekin voi kestää jonkin aikaa vaikutusten näyttämiseen. Mutta tämä nähdään kustannustehokkaana ja yksinkertaisimpana tapana estää hiustenlähtö ja edistää hiusten kasvua.

Kuinka tietää kantasoluterapiasta:

Jos olet huolissasi kantasoluterapiasta, voit etsiä alueeltasi trikologin. Hän auttaa sinua aloittamaan tapaamisen ja tämän hoidon menettelyn. Tämä hiusten uudistamishoito voidaan tehdä yhdellä istunnolla ja maksaa tuhansia rupioita Intiassa.

Vaikka on olemassa muutamia osia ihmisiä, jotka todella menevät tällaiseen hoitoon, on kuitenkin olemassa suuri osa ihmisistä, jotka haluavat käyttää kotihoitoja hiusten kasvulle. Kotihoidot ovat tehokkaita hiusten kasvulle, mutta kirurgiset hoidot ovat aikaa säästäviä ja kertaluonteisia. Siksi tätä pidetään kustannustehokkaana menetelmänä hiustenlähdön estämiseksi.

Ei sivuvaikutuksia:

Tämä kantasolujen hoitomenetelmä käyttää turvallisia ja luonnollisia asioita, koska se käyttää kantasoluja potilaan kehosta. Tällä ei siis ole sivuvaikutuksia potilaaseen. Tätä prosessia pidetään myös pysyvänä ratkaisuna hiustenlähtöongelmiin. Kaksi tai kuusi istuntoa tarvitaan riippuen hiustenlähdön vakavuudesta ja laajuudesta.

Kantasoluterapian edut:

kantasoluterapia-hiusten kasvua varten

Tällä kantasoluterapialla hiustenlähtöön on useita etuja, joihin kuuluvat seuraavat:-

 • Turvallinen ja kustannustehokas menetelmä.
 • Pysyvä lupaus hiusten kasvulle.
 • Käyttää potilaan omia kantasoluja, joten sairauksien tai sairauksien mahdollisuus on pienempi tai ei lainkaan.
 • Se on edullisin vaihtoehto verrattuna muihin kirurgisiin ja ei-kirurgisiin menetelmiin.
 • Tämän hoidon suorittaminen vie vähemmän aikaa.
 • Taistelee hiustenlähtöä ja kaljuuntumista vastaan ​​koko elämän.
 • Parantaa hiusten laatua ja rakennetta.
 • 100% turvallinen ilman sivuvaikutuksia.

Intian parhaat kantasoluterapian tarjoajat:

Erittäin hienostunut toimenpide vaatii lisähoitoa. Parhaan hoidon saamiseksi katso parasta. Tässä on kolme parasta klinikkaa, jotka palvelevat asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Nigamin klinikka, Mumbai
 • Chaitanyan kantasolukeskus, Pune
 • StemRX Bioscience Solutions, Navi Mumbai

Kaljuuntuminen ja hiustenlähtöongelma vie ihmiseltä luottamuksen ja muuttaa usein parhaat ekstrovertit introvertteiksi yksinäisiksi. Hiukset ovat osa persoonallisuuttamme ja kehomme perusominaisuus. Aiemmin ei ollut parasta tapaa kääntää tämä. Nykyään tieteellisen tutkimuksen edistyessä kantasoluterapia antaa miljoonille ihmisille kultaisen toivon. Toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua valitsemaan oikean tavan estää hiustenlähtö ja edistää hiusten kasvua. Jätä meille myös kommentti!