Vinkkejä saada hehkuva iho kotona?

Jokainen nainen haluaa saada hehkuvan ihon. Nykyään markkinoilla on tonnia tuotteita, jotka keskittyvät pääasiassa tähän. Voit myös saada useita luonnollisia ainesosia sisältäviä tuotteita. Nämä väittävät kirkastavan tylsää ihoa. On olemassa erilaisia ​​kasvopesuaineita, jotka sanovat puhdistavan pinnan sisältä ja poistavan kaikki epäpuhtaudet. He sanovat antavansa elämän tylsille näköisille kasvoille, ja samanaikaisesti säännöllisen käytön myötä saamme kirkkaamman ja raikkaamman ihon. Jotkut tuotteet väittävät myös, että niissä on luonnollisia ainesosia, kuten sheavoita ja jojobaöljyä.

Jotkut sanovat voivansa virkistää kasvoja ja sisältävät aloe Vera -geeliä. On myös muita tuotteita, jotka auttavat tekemään sävystä kirkkaamman. Jotkut naamarit ovat erityisesti tarkoitettu poistamaan kuolleet ja rappeutuneet kerrostumat ihokarvatuppien juurilla, jotka yleensä aiheuttavat mustavalkoisia päitä. Voit myös kokeilla erilaisia ​​voiteita ja muita voiteita, jotka sanovat voivansa parantaa ihoa.

Vinkkejä hohtavan ihon saamiseen kotona

On kuitenkin olemassa monia muita tapoja ja vaiheita, joita henkilön on noudatettava ja ylläpidettävä saadakseen oikeudenmukaisemman ihon. Ne alkavat poistaa ylemmän kerroksen kuolleet ja hajoavat solut ja kosteuttaa ja tonisoida kudoksia. Tätä varten voit ostaa tuotteita ja ottaa kasvohoitoja paikallisesta salongista. Voit myös hieroa pintaa parantaaksesi verenkiertoa ja se saa sen näyttämään oikeudenmukaisemmalta. Markkinoilla on myös joitain seerumeita, jotka voivat tehdä siitä vähemmän notkeaa ja kiinteämpää. Jos se on kiinteämpi, se ei näytä vanhemmalta.

Siksi se näyttää kirkkaammalta kuin ennen. Kasvot ovat toinen tapa parantaa ihonväriä. Voit ostaa näitä eri kauneusbrändeiltä tai tehdä ja levittää jotain kotitekoista. Tuoreiden hedelmien naamio voi antaa kasvoillesi hapettumisenestoa. Se voi myös rauhoittaa sitä. Se auttaa rentoutumaan ja stressi tai tylsyys vähenee vähitellen säännöllisellä käytöllä. On myös silmälaseja, jotka voidaan tehdä kotona. Vain eri osien ympärillä olevan ihon ei tarvitse puhdistaa, vaan sinun on myös poistettava silmänympärys. Tätä varten voidaan käyttää silmämaskeja ja muita silmälaastareita, jotka rauhoittavat turvotusta ja vaalentavat sävyä.

Kuinka tehdä vaalea ja hehkuva iho:

Katsokaamme 25 erilaista menetelmää, varotoimenpiteitä ja vinkkejä, joita voit noudattaa saadaksesi vaalean ja hehkuvan ihon. Näitä tulee noudattaa vastaavasti ja tarvittaessa sinun on otettava ihotautilääkärin asiantuntijalausunto.

1. Kuuraus:

Kuinka tehdä vaalea ja hehkuva iho:

Tämä on erittäin tärkeä askel kohti suhteellisen oikeudenmukaisempaa sävyä. Sinun on kuorittava kuolleet ja hajoavat solut joka päivä. Pintasolut kuolevat ja syntyvät uudelleen joka päivä. Joten kuolleet solut on poistettava, jotta uudet voivat istua kunnolla. Joten viime vuosina ihmiset ovat ymmärtäneet hankauksen hyödyt. Näin ollen voit nähdä erilaisia ​​tuotteita, joita on saatavilla markkinoilla, mikä on hyvä hankaustarkoituksiin. Tuhannet tuotemerkit myyvät kuorintoja.

On olemassa erilaisia ​​muotoja ja usein saatat kohdata ongelman, jonka sinun pitäisi todella ostaa. Itse asiassa se on melko vaikea valinta, jos sinulla on sekaiho tai herkkä iho. Joissakin pensaikoissa voi olla suuria rakeita, kun taas toisissa voi olla pieniä rakeita. Riippuen siitä, minkä tyyppiset epidermaaliset kerrokset sinulla on, valitset itsellesi sopivat jyvät. Jos sinulla on herkkä pinta, on parempi sijoittaa johonkin, jossa on kevyitä jyviä, ja jos sinulla on notkea epidermis tai liiallinen kuolleiden solujen kerrostuminen, sinun pitäisi sijoittaa johonkin, jossa on suhteellisen paksumpia jyviä.

2. Puhdistus voi saada ihon hehkumaan:

Puhdistus voi saada ihon hehkumaan

Tämä on erittäin tärkeä askel päivittäiseen kauneusrutiiniin. Jos et puhdista huokosiasi, kuolleet solut pysyvät siellä ja saavat sen näyttämään tylsältä. Tämä johtaa myös huokosten tukkeutumiseen öljyn ja talin eritteillä epidermaalisen kerroksen huokosiin. Tämä tukkii kerroksen hengityksen ja saa meidät näyttämään tylsiltä. Tämä voi myös aiheuttaa yläpinnan ylimääräistä rasvaisuutta. Siksi henkilön tulee pestä kasvot vähintään 3-4 kertaa päivässä, riippuen pinnan rasvaisuudesta ja siitä, kuinka kauan henkilö pysyy poissa kotoa. Mitä enemmän pysyt poissa pölyssä ja saasteessa, sitä enemmän sinun on pidettävä huokoset puhtaina.

3. Kuorinta:

Kuorinta on erittäin tärkeä rutiini vaalealle ja hehkuvalle iholle. Hyvä kuorinta auttaa poistamaan ihon ylimmän kerroksen, joka koostuu kuolleista soluista. Tämän kuolleen ihokerroksen poistaminen edistää uusien ja terveempien solujen muodostumista. Lisäksi kuorinta auttaa myös verenkiertoa kehossa ja keventää ihon rakennetta. Tuloksena on sileä, pehmeä ja nuoremman näköinen iho.

4. Toning Anna hehkuva iho:

Toning Anna hehkuva iho

Tämä on toinen tärkeä asia, joka tekee ihosta kiinteämmän. Tämä auttaa pitämään sen oikeudenmukaisempana ja kirkkaampana pidempään. Voit valmistaa meille kotitekoisia väriaineita, jos markkinoilla olevat väriaineet eivät sovi meille. Voit ostaa eteerisiä öljyjä ja valmistaa väriaineita kotona. Tomaatin juuri puristettu mehu voi olla hyvä väriaine. Tällä on myös lieviä valkaisuominaisuuksia ja se voi tehdä sinusta oikeudenmukaisemman. Voit tehdä saman kurkkimehun kanssa. Sama voidaan tehdä sitruunamehun kanssa, jos se on sekoitettu veteen.

Voit myös upottaa inkiväärin ja teen kattilaan ja siivilöidä tämän. Voit säilyttää tämän jääkaapissa ja käyttää sitä seuraavaksi vanupuikolla. Samanlaisia ​​väriaineita voivat olla ruusuvesi, kamomillatee ja jopa jääpala. Kun tulet ulkopuolelta ja haluat jotain virkistävää kasvoille, voit käyttää siihen jääkuutioita.

5. Kosteuttava:

Vinkkejä ihonhoitoon - kosteuta ihoa

Tämä on erittäin tärkeä askel, jota tarvitaan kasvojen tylsistymisen estämiseksi. Voit levittää erilaisia ​​voiteita ja voiteita, jotka ovat saatavilla markkinoilla ja sopivat sinulle. Samaan aikaan on olemassa erilaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä, joita voidaan käyttää, kuten maitoa tai kirnupiimää, joka auttaa kosteuttamisessa. Voit myös käyttää aloe-Vera -geeliä kosteuttamaan kuivat epidermaaliset kerrokset.

6. Turvonnut silmät:

Turvonnut silmät hehkuva iho

Tämä on toinen tärkeä osa koko pinnan sävyn saamista yhtenäiseksi ja yhdeksi väriseksi. Voit käyttää kylmiä kastettuja teepusseja ja myös käyttää kylmiä kurkkuviipaleita silmien päällä päästäksesi eroon kaikista turvotuksista. Tämä myös rauhoittaa silmien ympärillä olevaa osaa ja auttaa normalisoimaan värisävyn. Voit myös käyttää perunaviipaleita samalla tavalla. Manteliöljyn tai oliiviöljyn hieronta silmien ympärillä voi myös antaa sinulle kirkkaamman ihon.

7. Pakkaukset, joita voidaan käyttää hehkuvan ihon saamiseen:

Pakkaukset, joita voidaan käyttää hehkuvan ihon saamiseen

Voit tehdä kasvoista kirkkaampia kasvopakkauksilla. Markkinoilla on helposti saatavilla erilaisia ​​kasvopaketteja. Jotkut pakkaukset on myös valmistettu luonnollisista ainesosista. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa käsilläsi, voit tehdä pakkauksia kotona luonnollisista ainesosista. Suurin osa ainesosista on keittiötiskiltäsi ja voit napata muutamia tuoreita tuotteita itse markkinoilta. Alla on muutamia menetelmiä, joista voi olla hyötyä pakkauksen tekemiseen kotona.

Multani Mitti Pack:

Multani Mitti kasvopakkaukset

Tämä on luonnollinen maanläheinen maaperä, joka on yleensä saatavilla markkinoilla sekoitettuna muihin kuiviin yrtteihin tai muihin ainesosiin, jotta epidermiksen käyttö olisi mukavampaa. Voit valmistaa tahnaa sekoittamalla 2 tai 4 teelusikallista tätä yhdessä minkä tahansa muun laimentavan aineen, kuten maidon tai ruusuveden kanssa. Voit myös käyttää tavallista vettä ja tehdä siitä pakkauksen. Se asetetaan kasvoillesi ja annetaan seistä vähintään 20 minuuttia tai kunnes se kuivuu ja halkeilee. Pese pois tavallisella vedellä ja sävytä pinta väriaineella. Säännöllisesti käytettynä se voi antaa sinulle oikeudenmukaisemman sävyn.

Besan- tai Gram -jauhot:

Besan tai Gram Jauhot

Tämä on suosittu keino tehdä meistä oikeudenmukaisempia. Tätä on käytetty miljoonissa kotitalouksissa sukupolvien ajan. Sillä on muinainen historia ja se on myös varsin hyödyllistä, jos tämä sopii meille. Joskus luonnolliset ainesosat eivät ehkä toimi kaikentyyppisille epidermisoluille. Se voi aiheuttaa ihottumaa ja aiheuttaa ärsytystä tai kutiavaa pintaa. Sinun pitäisi pystyä tietämään, mikä sopii ihollesi. Siksi kun käytät besania, muista sekoittaa se johonkin meille sopivaan laimentimeen. Jos pinta on kuiva, voit sekoittaa besan maidon tai kirnupiimän kanssa.

Jos pinta on erittäin kuiva, voit sekoittaa besanin puhtaalla voilla. Muina aikoina voit käyttää mitä tahansa eteeristä öljyä, kuten manteliöljyä tai kookosöljyä. Tämä on tarkoitettu niille, joilla on erittäin kuiva ja halkeileva yläpinta. Tämä voi tapahtua myös talvella. Niille, joilla on yhdistelmäpinta, he voivat kokeilla jotain ruusuvettä tai aloe-Vera-geeliä. Näitä geelejä on saatavana kaupoista tai voit käyttää niitä kasveista, jos sinulla on näitä kasveja kotona. Jotkut hyvät tuotemerkit tarjoavat hölmöjä aloe-Vera -geelejä, mutta toiset tarjoavat sinulle enemmän kemikaaleja korkeampaan hintaan ja vähemmän todellista ainesosaa. Niille, joilla on herkkiä kerroksia, tavallisen yksinkertaisen veden pitäisi olla asianmukaista.

C. Akne -pakkaukset:

Oikein pestävät kasvot

Joskus voi saada hajanaista ihoa aknen tai ihottuman jälkeen jääneiden arpien vuoksi. Niille ihmisille voit kokeilla jotain kotitekoista besan ja kurkuma. Kurkuma on erinomainen antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä, se rauhoittaa ihottumaa ja myös kirkastaa ihoa yhdessä besan-työskentelyn kanssa. Voit myös käyttää jotain, joka on valmistettu multani mitistä ja jossa on kuivaa valkosipulijauhetta. Valkosipuli auttaa parantamaan aknea, vaikka sen haju ei ehkä anna sinun käyttää sitä. On olemassa useita muita valmiita pakkauksia, joita voit käyttää hehkuville kasvoille ja iholle.

Valkaisupakkaukset:

spa -kasvopakkaukset

Jos haluat valkaista pinnan orvaskeden saadaksesi oikeudenmukaisemman ilmeen, voit kokeilla sitruunamehua. Markkinoiden valkaisuaineiden sijaan sitruunamehu vaikuttaa syvälle epidermaaliseen kerrokseen ja tekee siitä sitten oikeudenmukaisemman. Sama lievemmällä vaikutuksella on tomaattimehun vaikutus. Voit levittää tätä mehua myös kasvoille. Jos sitruunamehu pyrkii polttamaan pintaa, voit vaihtaa tomaattimehulevitykseen tai jopa perunamehuun nähdäksesi, onko eroa. Säännöllisellä käytöllä pinnan tulee kirkastua.

8. Aurinkovoiteen käyttö:

rusketus - aurinkovoidetta

Ihon ylläpitämiseksi ja pääsemiseksi eroon tavallisesta auringonpolttamasta, aurinkovoidetta tulee aina käyttää päivittäin ennen auringon astumista. Tämä on erittäin tärkeä asia säännöllisessä kauneudenhoidossa, jota useimmat meistä jättävät huomiotta. Tuloksena on ruskettunut iho, jota vain kliiniset istunnot voivat parantaa.

9. Säännölliset kasvohoidot saavat ihon hehkumaan:

Säännölliset kasvohoidot hehkuvaan ihoon

Kuukausittaiset kasvohoidot voivat auttaa säilyttämään ihon kiinteyden. Se auttaa myös pääsemään eroon kuolleista soluista ja ruskettuneesta sävystä. Tämä auttaa myös poistamaan valkoiset ja mustat päät. Toinen tärkeä asia on, että kasvot voivat olla erityyppisiä meidän mukaan. Jos sinulla on ikääntyvät solut, jotka tarvitsevat nuorentamista, kultaiset kasvohoidot ovat parempia. Nuoremmat ihmiset tarvitsevat hedelmä- tai hopeahoitoja.

10. Terveellinen ruokavalio ja riittävän veden juominen:

Tätä ei voi unohtaa, että terveellinen ruokavalio vaikuttaa aina ulkonäköösi. Jos ruokavaliosi on vain roskaruokaa ja rasvaista ruokaa, saat puhkeamia, ihottumaa tai liiallista rasvaisuutta. Kaikki nämä tekevät ihostasi tylsän ja öljyisemmän.

Terveellinen ruokavalio ja riittävän veden juominen

Siksi on tärkeää saada tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää vitamiineja, proteiineja, lehtivihanneksia, maitotuotteita, kalaa, hedelmiä ja myös hivenaineita. Nämä yhdessä saavat sinut näyttämään paremmalta sisältä. Riittävästi veden juominen, joka on vähintään 8-10 lasillista, on erittäin tärkeä askel toksiinien poistamiseksi kehosta. Vain tasapainoinen ruokavalio ei riitä asianmukaiseen aineenvaihduntaan, jos kehosi säilyttää toksiineja. Joten juomalla enemmän vettä, mutta ei liikaa, saat raskaan ihon.

11. Poista aina meikki:

Poista aina meikkisi

Vaikka meikin ja muiden kosmeettisten valmisteiden käyttö parantaa ihon hehkua, on erityisen tärkeää puhdistaa iho kaikista meikin jälkeistä ennen nukkumaanmenoa. Kun nukut meikin kanssa, ihon huokoset tukkeutuvat, mistä seuraa aknen puhkeamista ja näppylöitä. Riippumatta siitä kuinka väsynyt olet, puhdista meikki aina puhdistusaineella. On suositeltavaa käyttää tähän tarkoitukseen hyvälaatuista alkoholitonta puhdistusaineita. Ruusuvettä voidaan käyttää myös jälkikäteen väriaineena.

12. Hävitä vanhat kosmetiikkatuotteet:

Säännöllisen ihonhoito -ohjelman noudattamisen lisäksi on yhtä tärkeää käyttää laadukkaita ihonhoitotuotteita. Vältä kasvovoiteiden, kosmetiikkatuotteiden ja muiden ulosteiden käyttöä, jotka ovat hyvin vanhoja tai vanhentuneita. Ennen kuin ostat ihonhoitotuotteita, tarkista aina viimeinen käyttöpäivä. Tarkista tuotteesi säännöllisesti ja hävitä ne sen jälkeen, kun se on ylittänyt etiketissä mainitun päivämäärän. On myös tärkeää välttää henkilökohtaisten ihonhoitotuotteiden ja kosmetiikan jakamista, koska ne voivat saastuttaa ne ja tehdä niistä käyttökelvottomia.

13. Nuku riittävästi:

riittävä uni

Hyvät yöunet ovat aikatestattu vastaus siihen, miten saada vaalea ja hehkuva iho. Olet varmasti aina kuullut tädiltäsi ja isoäidiltäsi, että hyvä uni on maaginen keino saada terve iho ja vartalo. Tämä pitää paikkansa toistaiseksi. Kun nukut, keholla on aikaa korjata vaurioituneet solut ja uudistaa vanhat. Siksi, jotta saat hehkuvan ihon, sinun on nukuttava vähintään 8 tuntia päivässä. Hyvä uni saa myös sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi ja energiseksi.

14. Vältä huonoja tapoja:

Tupakointi kielletty

Terveet elämäntavat ovat välttämättömiä nuoremman näköiselle ja virheettömälle iholle. Jos joku kysyy sinulta, miten saat ihon hehkumaan, vastaus on hyvin yksinkertainen. Vältä huonoja tapoja ja riippuvuutta ja saat hehkuvan ihon, jota olet aina halunnut. On havaittu, että tupakan polttaminen (sekä aktiivisesti että passiivisesti); alkoholin ja huumeiden käyttö voi vahingoittaa ihoa vakavasti. Tupakan savu supistaa verisuoniasi ja riistää siten ihon tärkeiltä ravintoaineilta. Nämä epäterveelliset tavat ovat myös syyllisiä ryppyjen, hienojen juonteiden ja varhaisten ikääntymisen merkkien taustalla.

15. Säännöllinen harjoittelu:

Säännöllinen harjoittelu

Säännöllinen harjoittelu vastaa myös kysymykseesi, miten saat ihon hehkumaan. Vaikka tiedetään, että harjoittelu on hyväksi kehon fyysiselle terveydelle, se voi myös saada sinut näyttämään kauniilta. Kun harjoittelet, keho saa runsaasti happea, mikä puolestaan ​​taistelee vapaiden radikaalien kehittymistä vastaan, mikä puolestaan ​​aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja saa ihon näyttämään tylsemmältä. Siksi on tärkeää noudattaa säännöllistä liikuntaa, kuten kävelyä, joogaa, lenkkeilyä, pyöräilyä, nyrkkeilyä tai jopa tanssia. Hikoilu polttaa ylimääräisiä kaloreita kehostasi ja saa ihon terveen hehkun.

16. Kiinnitä huomiota erityisalueisiin:

Kehossamme on erityisiä alueita, kuten kädet ja niska, jotka alkavat vanhentua aikaisin muihin osiin verrattuna. Siksi on tärkeää pitää niistä enemmän huolta. Käsien ja kaulan ympärillä oleva iho löystyy vähitellen iän myötä. Jos haluat saada hehkuvan ihon, käytä kotihoitoja, kuten keitettyjen teepussien levittämistä tai kurkkua tai raakaa perunamehua kiristämään ihoa näiden alueiden ympärillä. Muista, että on tärkeää näyttää kauniilta päästä varpaisiin.

17. Ihon nesteytys:

Iho on erittäin hauras ja se on pidettävä nesteytettynä. On tärkeää kosteuttaa kehoa sisältä ja ulkoa. Ihon kosteutusrutiini sisältää ihon puhdistamisen vedellä kahdesti päivässä, jotta iho ei kuivu. Pidä iho puhtaana liasta auttaa luonnollisia öljyjä antamaan iholle virheettömän hehkun. Käytä vain kylmää vettä ihon puhdistamiseen, koska lämmin vesi avaa ihon huokoset, jolloin lika ja bakteerit pääsevät niihin.

18. Pimple Care:

Pimple hoito

Oikea aknen ja näppylän hoito on ehdottoman välttämätöntä hehkuvalle ja vaalealle iholle. Useimmiten yleisin reaktiomme näppylöihin on yksinkertaisesti pop se eroon niistä. Kuitenkin popping aiheuttaa tulehdusta, jolloin iho punastuu ja jättää arven taakse. Lisäksi tartunnan saanut materiaali tunkeutuu edelleen ihoon, mikä johtaa näppylöiden puhkeamiseen.

19. Vieroitus:

Ajan mittaan kehoamme kerääntyy myrkkyjä ja muita jätemateriaaleja, jotka on heitettävä ulos yleisen hyvän terveyden ja kirkkaamman näköisen ihon saavuttamiseksi. Tämä tehdään vieroituksen avulla. Aknet ja näppylät johtuvat useimmiten tällaisten toksiinien kertymisestä. Siksi on tärkeää valita luonnollinen vieroitusohjelma, kuten 30 päivän detox -ruokavalio, joka sisältää vihanneksia ja hedelmiä. Hedelmiä ja vihanneksia sisältävä detox-ruokavalio on täynnä ihoa säästäviä ravintoaineita. Sinun tulee myös mitätöidä runsaasti suolaisia ​​välipaloja, alkoholia ja sokeria. Nämä ohjelmat auttavat puhdistamaan kehoa ja parantavat munuaisten, paksusuolen ja maksan toimintaa. Juominen lasillinen haaleaa vettä auttaa myös puhdistamaan kehoa.

20. Päivittäinen C -vitamiiniannos:

C -vitamiini on myös tärkeä ravintoaine, jolla on erinomaiset ominaisuudet ravitsemaan ihoa. Hyvä annos c -vitamiinia parantaa ihon väriä ja ehkäisee samalla ikääntymisen varhaisia ​​merkkejä. Jotkut elintarvikkeet, jotka ovat erinomainen C -vitamiinin lähde, ovat parsakaali, sitrushedelmät, mustaherukat, viinirypäleet, guava, bataatit, papaija ja mansikat. Säännöllinen C -vitamiinin kulutus edistää kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon luonnollista kykyä suojautua UV -säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

21. Käytä runsaasti luonnollisia ihonhoitotuotteita:

Vaikka markkinat ovat nykyään täynnä runsaasti ihonhoitotuotteita, joista jokainen väittää olevansa parhaita, on turvallisinta pysyä luonnontuotteissa, jotka löydät helposti keittiön hyllyiltä. Jotkut näistä luonnollisista mutta ihmettelevistä tuotteista ihollesi ovat hunaja, kurkuma, sitruuna, ruokasooda ja kurkku. Hunaja on luonnollinen kosteusvoide, kurkumalla on erinomaiset antiseptiset ominaisuudet, ja sitruunalla on parantavia valkaisuominaisuuksia, kun taas ruokasooda auttaa ylläpitämään ihon pH -tasapainoa. Nämä luonnolliset tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia ​​kemikaaleja, ja niiden säännöllinen käyttö antaa sinulle tasaisen ja hehkuvan ihon.

22. Pitää kädet kaukana kasvoistasi:

Tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, mutta suuret taudinpurkaukset kasvoillasi voivat johtua saastuneista käsistä. Usein kätemme likaantuvat helposti, tietoisesti tai tietämättään. Bakteerit mistä tahansa tartunnan saaneesta pinnasta voivat helposti piiloutua sormien väliin ja aiheuttaa useita iho -ongelmia. Jos sinulla on tapana harjata kasvoja jatkuvasti käsilläsi, mieti sitä paremmin. Käsien pitäminen pois on yksinkertainen tapa saada hehkuva ja tahraton iho.

23. Käy ihotautilääkärillä aika ajoin:

Kyllä, niin yksinkertaista. Säännöllinen vierailu ihotautilääkärisi kanssa voi myös auttaa sinua saamaan oikeudenmukaisen ja hehkuvan ihon. Ihonhoitoalan asiantuntija tutkii ihon huolellisesti ja varmistaa myös, että hoidat ihoasi oikealla tavalla. Ihotautilääkäri voi helposti sulkea pois kaikki väärät käsityksesi ihonhoidon perusrutiinista. Joten jos on kulunut hyvin kauan siitä, kun kävit ihotautilääkärillä, hanki aika ilman viivytystä.

24. Pidä peitot puhtaina:

Vaikka se saattaa tuntua merkityksettömältä, on tärkeää pitää vuodevaatteet ja tyynyliinat puhtaina. Likaiset kannet ovat helposti itäviä bakteereille. Nämä bakteerikasvut voivat sitten aiheuttaa ihottumia ja vaarantaa kaikki pyrkimyksesi saada hehkuva iho. Siksi käytä tapana puhdistaa vuodevaatteet kerran viikossa.

25. Sano hyvästit stressille:

Stressi ei ole vain syy moniin sairauksiin; se voi myös tehdä ihostasi tylsän ja elottoman. Stressitilanteessa keho tuottaa hormoneja, jotka johtavat äärimmäiseen öljyntuotantoon kehossa aiheuttaen siten valkoisia pisteitä. Jos tunnet olosi liian stressaantuneeksi, käy lämpimässä kylvyssä tai nukku lyhyesti. Kylpylöiden hemmottelu ajoittain auttaa myös rentouttamaan lihaksia ja koko kehoa. Tämä auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisestä öljystä ja palauttamaan nuoruutesi.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​mutta yksinkertaisia ​​keinoja, elät unelmasi pysyä nuorena ja hehkuttaa tahratonta, hehkuvaa ihoa. Huomaat ihon ja tekstuurin muutoksen kuin koskaan ennen. Pysy nuorena ja onnellisena ikuisesti!