Top 10 muodikkaita keltaisia ​​paitoja miehille ja naisille

Miesten ja naisten paidat ovat muodollisia ja rentoja. Paidat voivat olla housuja tai löysiä, riippuen siitä, mihin tilaisuuteen ne on suunniteltu. Paitoja voi olla monenlaisia. Jokainen niistä sopii tiettyyn aikaan. Keltainen väri on kirkas ja kutsuva. Se symboloi myös kesää ja raikasta ilmaa. Paitojen sävyt vaihtelevat vaaleankeltaisesta sinappinkeltaiseen, joten kaikki valitsevat keltaiset paidat näyttävän erityisiltä.

Uusimmat keltaiset paidat trendissä 2018:

Alla, jokainen näistä on suunniteltu miehille ja naisille sekä vapaa -ajan että juhlavaatteisiin. Valitse näistä kymmenestä keltaisesta paidasta ja tunnet ne varmasti kevyinä ja viileinä.

1. Napitettava mekkopaita:

Napillinen kauluspaita

Tämä puhdas leikkaus keltainen paita miehille on rento paita, jossa on sinisiä yksityiskohtia lähellä olkapäätä. Napillinen kauluspaita sopii erinomaisesti illanviettoon, koska se sopii juhlavaatteisiin. Se on riittävän rento yhdistää farkkuihin ja hihat käärittyinä.

2. Muodollinen toimistopaita:

Muodollinen toimistopaita

Nämä muodolliset miesten keltaiset paidat ovat ammattimaisia. Muodollinen ilme on erittäin puhdas ja tätä voidaan käyttää tummempien varjostettujen housujen kanssa. Paidan vaalea väri sopii täydellisesti myös kesäksi.

3. Sinappi keltainen paita:

Sinappi keltainen paita

Valitse tämä tyylikäs miesten sinapin keltainen paita. Painatus on tarpeeksi pieni ja antaa erittäin siistin ilmeen. Harmaa ja sinappi keltainen yhdistelmä on klassinen, ja sitä voi käyttää nuorempi sukupolvi.

4. Keltainen Checks -paita:

Keltainen ruudullinen paita

Ylioppilaskunta rakastaa ruudullista ulkoasua, ja tämä keltainen ja musta ruudullinen paita on vain täydellinen pala. Sen antama ilme on täysin rento. Tämä voi olla päiväsaikaan tai jopa iltapukuun.

5. Vaaleankeltainen paita miehille:

Vaaleankeltainen paita

Monet miehet pitävät vaaleammista sävyistä muodollisen ilmeen saamiseksi. Toimistovaatteita täydentää tämä vaalean keltainen miesten paita. Napitettava kaulus tekee siitä paidan, jota voidaan käyttää missä tahansa virallisessa kokouksessa.

6. Puff hiha keltainen paita naisille:

Puuvillahihainen keltainen paita naisille

Näytä naisellinen ja tyylikäs tässä puff hihainen keltainen paita. Pitkähihainen paita, jossa on puffi, tekee paidasta melko viehättävän. Naisten keltaisen paidan ohut istuvuus tekee kaikkein imartelevimmasta asusta.

7. Koristeellinen kaulus keltainen paita naisille:

Keltainen kauluspaita naisille

Tämä sinappinkeltainen hoikka paita naisille on erittäin kaunis. Rypytys lisätään paidan rinta -alueelle. Tätä voi käyttää sekä töissä että illalla.

8. Pin Stripe keltainen paita:

Pin raita keltainen paita

Katso tämä klassinen nastaraitainen keltainen paita, jossa on pitkät hihat. Työasu on klassinen pala, joka jokaisen naisen pitäisi olla vaatekaapissaan. Pin -raidat antavat erittäin naisellisen ilmeen.

9. Rypytys keltainen paita:

Rypytetty keltainen paita 14

Tämä on yksi parhaista painetuista keltaisista paidoista naisille. Rypyt lisäävät draamaa tähän ihanaan asuun ja saavat käyttäjän näyttämään viehättävältä. Myös kauluksen yksityiskohdat ovat melko tyylikkäitä.

10. Silkki miesten keltainen paita:

Silkkinen keltainen paita

Erittäin muodikas ja houkutteleva ulkonäöltään tämä silkkikeltainen paita on tyylikäs. Juhlapuvut saavat hieman luonnetta tällä avoimella kauluksella. Pyöristetyt hihat lisäävät paidan viehätystä.

Keltaiset paidat miehille ja naisille ovat pakollisia vaatekaapissa. Keltainen väri vaaleissa tai tummissa sävyissä antaa erittäin kutsuvan vaikutelman. Valitse yllä olevista erilaisista miesten ja naisten keltaisista paidoista. Näiden keltaisten paitojen naisellinen kosketus miellyttää nykypäivän yritysnaista.