Yksinkertaisia ​​vinkkejä täydelliseen morsiamen hehkuun!

Terve iho on aina kauneuden ja virheettömän ihon edellytys. Ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen nainen haluaa näyttää parhaalta koko ajan, ja tämä halu on yleensä huipussaan, kun hän on menossa naimisiin. Morsiamena tiedetään, että kaikki katseet kohdistuvat häneen ja hän on huomion keskipiste hääpäivänä. Tässä on entistä tärkeämpää saada iho, joka on paitsi vapaa kaikista ongelmista myös hehkuva.

Yksinkertaisia ​​vinkkejä täydelliseen morsiamen hehkuun

Koska me kaikki olemme syntyneet joidenkin muiden iho -ongelmien kanssa, on tärkeää noudattaa joitain hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita, jotka voivat nopeasti ja mukavasti auttaa sinua saavuttamaan oikeat tavoitteet hääpäivälle. Ihon ammattilaisten mukaan hyvä uutinen on, että jotkut kotona noudatettavat menetelmät voivat olla hyvä alku hehkuvalle morsiamen iholle.

Ennen häät morsiamen ruokavaliosuunnitelma hehkuvalle iholle:

On aina suositeltavaa välttää viime hetken kiirettä ja viivyttää kauneushoitoa. Kuukausi ennen hääpäivää asianmukainen ihonhoito yhdessä tämän ainutlaatuisen morsiamen ruokavalion kanssa voi saada sinut hehkumaan.

Jos haluat tietää, miten saada oikeudenmukainen ja hehkuva iho ennen avioliittoa, seuraa tätä mallia Morsiusruokavalio.

 • Aloita päiväsi lämpimällä sitruunavedellä ja hunajalla toksiinien poistamiseksi.
 • Juo runsaasti vettä joka päivä ja pidä ihosi nesteytettynä
 • Muista sisällyttää ruokavalioosi vitamiinipitoisia ruokia, kuten lehtivihanneksia, hedelmiä ja pähkinöitä.
 • Ruoat, kuten avokado, vesimeloni, squash, sisältävät runsaasti A -vitamiinia, joka voi auttaa ihon korjaamisessa.
 • Lisää Omega 3 -rasvoja, kuten Chian siemeniä, lohta, jotta saat sileän ja säteilevän ihon.
 • Lisää kurkuma ruokavalioosi vaurioituneen ihon parantamiseksi
 • Valkosipulin ottaminen voi auttaa sinua torjumaan ihoinfektioita.
 • Ananas voi edistää kollageenin muodostumista.
 • Brocolli sisältää runsaasti antioksidantteja ja edistää hehkuvaa ihoa.
 • Muista ottaa 2 kupillista vihreää teetä vieroitukseen.

Katso tämä häätta edeltävä ruokavaliokaavio:

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä voit tehdä, lue tämä opas alla. Siinä on kaikki hyvin tutkitut ja tarkistetut ideat ja vinkit, joita tulee käyttää säännöllisesti tässä suhteessa.

Yksinkertaiset hehkuvat ihon vinkit morsiamelle:

Tässä on 8 yksinkertaista vinkkiä morsiamen hehkuvaan ihoon seuraavasti.

1. Onko vesimeloni:

vesimeloni hehkuvaan ihoon

Niille morsiammille, jotka haluavat saada kirkkaan ja hehkuvan ihon morsiamena, vesimelonin syöminen on yksi hyödyllisistä vinkeistä, joita on noudatettava. Vesimelonissa on korkea vedenpinta, kuten greippi, salaatti ja parsakaali, jotka kosteuttavat ihoa ja pitävät sen pehmeänä ja joustavana. Se auttaa myös huuhtelemaan myrkkyjä iholta, jättäen sen hehkuvaksi ja kauniiksi. Se on yksi parhaista vihjeistä morsiamen hehkuvaan ihoon.

2. Juo paljon vettä:

juomavesi hehkuvaan ihoon

Ei ole mitään parempaa kuin sisällyttää 10-12 lasillista vettä päivittäin hehkuvan morsiamen ihon saavuttamiseksi. Se kosteuttaa ihoa, poistaa toksiinit ja öljyn ja jättää ihon nuorentuneeksi. Tulet varmasti rakastamaan tuloksia.

3. Onko terve nukkuva malli:

Morsiamen nukkuminen

Vähintään 8 tunnin unen ohella on yhtä tärkeää nukkua ja nousta ajoissa, jotta vältetään iho -ongelmat, kuten turvonnut silmät, tummat silmät ja paljon muuta, mikä tekee ihosta tylsän ja elottoman. Hyvä nukkumisrutiini antaa sinulle enemmän syytä tuoda hehkua iholle, etenkin kasvoille.

4. Luonnollinen terveellinen ruokavalio:

Luonnollinen terveellinen ruokavalio hehkuvaan ihoon

Varmista vähintään 3 kuukautta ennen hääpäivää, että annat iholle aikaa parantua sisäisesti ja tuoda hyvää terveyttä ja hehkua sisältä. Terveelliset elintarvikkeet, kuten hedelmät ja vihannekset, täysjyvätuotteet ja paljon muuta, voivat auttaa sinua tässä suhteessa. Tämä on yksi parhaista vihjeistä morsiamen hehkuvaan ihoon.

5. Syväpuhdistavat kasvot:

Kasvojen morsiamen

Syväpuhdistava kasvohoito vähintään kerran kuukaudessa poistaa lian, öljyn ja tukkeutuneet huokoset iholta ja antaa sen hengittää. Syväpuhdistavat kasvohoidot 3-4 kuukautta ennen hääpäivää ovat tärkeitä morsiamen ihon hehkulle.

6. Kuorinta:

Kuorinta morsiamen

Morsiamet, jotka ovat yli 25 -vuotiaita, heidän on tiedettävä, että kuorinta auttaa parantamaan ihon rakennetta ja on tärkeä tuomaan esiin sisäistä hehkua.

7. Kosteuttaa ihoa:

ihon kosteusvoide

Keho tulee kosteuttaa hyvin sopivalla voiteella tai voiteella vähintään 2 kertaa päivässä. On varmistettava, että kehon kuiville alueille kiinnitetään erityistä huomiota ja myös kasvot on sisällytettävä tähän kärkeen. Se tekee ihosta joustavan ja ravitun saadakseen hehkun sisältä.

8. Käytä puhdasharjoja:

clean -harjat

Puhdistusharjat meikkiä varten ovat toinen tapa varmistaa, että iho säilyttää puhtautensa ja hehkunsa. Se on yksi parhaista vihjeistä morsiamen hehkuvalle iholle.

Kotitekoiset morsiamen hehkuvat ihon kasvopakkaukset:

Kokeile näitä yksinkertaisia ​​kasvopaketteja, jotka voidaan valmistaa päivittäisistä keittiön raaka -aineista hehkuvaan ihoon. Ne ovat täysin luonnollisia kasvopaketteja ja ovat täysin turvallisia:

1. Papaya Aloe Vera Face Pack:

Papaya Aloe Vera kasvopakkaus

Tämä pakkaus antaa ihollesi välittömän hehkun. Se auttaa rauhoittamaan ihoa ja vapauttaa sen rusketuksesta ja pigmentaatiosta.

Tarvitset:

 • Papaya Mash -1 rkl
 • Aloe vera -geeli – 1 rkl
 • Ruusuvesi – 1 rkl

Menettely:

 • Sekoita kaikki ainekset ja levitä kasvoille.
 • Anna vaikuttaa 15 minuuttia.
 • Pese kasvosi tavallisella vedellä. Maksa kuivana

2. Banaanihunajajogurtti kasvopakkaus:

Banaanihunaja jogurtti kasvopakkaus

Tämä pakkaus auttaa keventämään ihoa ja kosteuttamaan sitä. Jos etsit sileää ja joustavaa nahkaa, tämä on go-to-face-paketti.

Tarvitset:

 • Banaanimassa: 1 rkl
 • Hunaja – 1 rkl
 • Jogurtti – 1 rkl
 • Ruusuvesi – muutama tippa

Menettely:

 • Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi
 • Levitä tasaisesti kasvoille ja anna vaikuttaa 20 minuuttia
 • Pese haalealla vedellä ja taputtele kuivaksi.

Yhteenveto:

Toivomme, että noudatat näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä ja näytät parhaalta hääpäivänäsi. Hehkuva iho poistaa raskaan meikin tarpeen ja tekee kamerasta ystävällisen. Joten valmistaudu hehkumaan elämäsi parhaana päivänä!