Natalie Portmanin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Natalie Portman on yksi Hollywoodin viattomimman näköisistä kasvoista. Hänet tunnetaan lahjakkuudestaan, persoonallisuudestaan ​​ja ikääntyneestä kauneudestaan. Saamme paljon kauniita kasvoja, mutta kauneutta, jolla on aivot kovassa, ja hän on yksi heistä. Hän kantaa itsensä median kautta nöyränä ja lujana, eikä koskaan lannista fanejaan. Käymme läpi muutamia hänen kauneussalaisuuksiaan, jotka auttavat sinua tietämään, mikä pitää hänen kauniin ihonsa virheettömänä aina.

Natalie Portmanin kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia:

Alla näet parhaat Natalie Portmanin kauneusvinkit ja kuntosalaisuudet.

Hän pitää sen yksinkertaisena:

natalie portman kauneusvinkkejä

Näyttelijä haluaa pitää sen yksinkertaisena ja luonnollisena. Hän lainasi: “Haluan tuntea itseni luonnolliseksi, ei kuin minulla olisi naamio päällä, vaan myös kuin korostettu versio luonnollisesta itsestäni”. Hän pitää ihon kosteutettuna ja käyttää siis Pai -ihonhoitotuotteita säännöllisesti.

Meikki:

Natalie Portman meikki

Päivällä tapahtuvien tapahtumien osalta hän yrittää pitää mahdollisimman vähän meikkiä. Kuitenkin yöaikaan hän ei luopu huulipunasta ja ripsiväreistään. Useimmat oikeudenmukaiset näyttelijät rakastavat punaisia ​​huulipunia, koska ne saavat ne näyttämään kauniilta ja suudeltavilta, mutta hän pitää sen vaaleana. Hajuvesiä varten hän pitää enemmän kukka- ja jasmiinista.

Hiusten hoito:

Natalie Portman hiustenhoito

Olemme nähneet paljon rohkeita ja kauniita naisia, mutta täysin kaljuun meneminen ja silti kauniin näköinen on jotain, mitä huomasimme Natalie Portmanissa. Hän on näyttelijä, joka rakastaa kokeilla kampauksiaan. Hän tuhlaa paljon rahaa saadakseen erilaisia ​​kampauksia eri tilaisuuksiin tai valokuvauksiin. Hän sanoo, että hiusten valkaisu kahdesti viikossa on haitallista ja sitä on vältettävä.

Silmämeikki:

Natalie Portman silmämeikki

Natalie haluaa pitää meikkinsä yksinkertaisena, mutta hän rakastaa ääriviivoja. Yötapahtumat eivät voi olla ilman hänen Dior-ripsiväriään ja hän vihaa kulmakarvojen kitkemistä liian usein, koska hän kokee, etteivät ne kasva uudelleen.

Huulimeikki:

Natalie Portman huulimeikki

Natalie ei koskaan ollut liian innostunut punaisista huulipunista, hän oli juuri käyttänyt Rouge Dior Rouge Blossomia Miss Dior Cherie -mainoksessa, ja hän piti siitä todella. Muuten hän yleensä haluaa käyttää vaaleita värejä huulilleen eikä saa sitä näyttämään kovin tyylikkäältä.

Ihonhoito:

Natalie Portman ihonhoito

Natalie jatkaa Pai -ihonhoitotuotteiden käyttöä. Nämä tuotteet parantavat nuoruutta luonnollisesti, eikä se ole kuin muut ikääntymistä estävät tuotteet. Natalie on herkkä iho, joten tämä sopii hänelle parhaiten, on orgaaninen ja tehokas. Näyttelijä ei koskaan unohda puhdistaa ja kosteuttaa ihoa ennen nukkumaanmenoa. Hän pitää parempana säännöllistä ihon kuorimista, joka tehdään kuorimalla, ja se palauttaa raikkaan ihon ja pesee pois kuolleet. Hän haluaa myös käyttää aurinkovoidetta ennen tapahtumiin lähtöä.

Ruokavalion salaisuudet:

Natalie Portmanin ruokavalion salaisuudet

Natalie rakastaa paitsi syödä myös kokata. Hän pitää kiinni kasviksista, joita hän syö lounaaksi ja illalliseksi, aamiaiseksi hän pitää usein paahtoleipästä ja munista tai kaurasta. Hän ottaa lisäravinteita D -vitamiinille, B12 -vitamiinille ja kalsiumille pitääkseen hänet energisenä. Hän oli kokenut rajuja muutoksia synnytyksen jälkeen, kun hänen täytyi valmistautua rooliinsa “Musta joutsen”. Hän oli juuttunut manteliin, paljon vettä ja vihanneksia ja valmistautui pian tulemaan elokuvan ballerinatanssijaksi.

Fitness -salaisuudet:

Natalie Portmanin kuntosalit

Näyttelijöiden on vaikea ottaa aikaa harjoituksiin kiireisestä aikataulustaan, mutta kyllä ​​he tarvitsevat sitä niin kipeästi kuin tarvitsevat työtä. Näyttelijä vie 4 tuntia viikostaan ​​ja harjoittelee 4 kertaa pitääkseen itsensä kunnossa. Hänen harjoituksiaan ovat kehruu, venyttely, uinti ja elliptiset koneet, jotka tekevät hänestä vahvemman ihmisenä ja lisää joustavuutta.