Rihannan kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Rihanna on suosittu laulaja ja esiintyjä ympäri maailmaa vuodesta 2005. Hän on ollut valtava menestys ensimmäisen albuminsa julkaisun jälkeen ja ansainnut paljon mainetta, tukea ja arvostusta sen jälkeen. Tällä Barbadoksen kauneudella on valtava fani, ja se tunnetaan tappavasta ulkonäöstään, muodista, kauniista äänestä ja viehätyksestä. Hän on yksi maailman tunnetuimmista persoonallisuuksista ja on aina ollut yleismaailmallisen keskustelun aihe.

Rihannan kauneusvinkkejä ja kuntosalaisuuksia

Rihannan kauneusvinkit ja kuntosalaisuudet:

Hänen kauneusvinkit on paljastettu äskettäin ja jaetaan alla.

1. hiukset:

Rihanna Beauty Tips Hair

Rihanna pitää kovasti hiustyylinsä muuttamisesta, ja viime vuosina hän on tehnyt joitain hienoimmista ja kiistanalaisimmista kampauksista. Hän on myös kokeillut eri värejä, jotka ovat antaneet hänelle erittäin raikkaan, tyylikkään ja trendikkään ilmeen.

2. Iho:

Rihanna Beauty Tips Iho

Rihannan kauniin ja virheettömän ihon taustalla on rakkaus täydellisiin tuotteisiin. Hän käyttää yhteensä kolmea tuotetta, mukaan lukien geelit, jotka antavat poskille täydellisen sävyn. Se tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kaikenlaisia ​​epätäydellisyyksiä.

3. Silmät:

Rihanna Beauty Tips Eyes

Rihannan silmät ovat erittäin rohkeita, houkuttelevia ja kauniita. Hän yleensä korostaa niitä luomalla savuisen kosketuksen ja pumppaa ne hyvillä annoksilla ripsiväriä ja luomivärejä. Tämä antaa hänelle erittäin aistillisen ja houkuttelevan ilmeen.

4. Ruokavalio:

Rihannalla on yhteensä viisi ateriaa päivässä, mikä antaa hänelle myös mahdollisuuden huijata viisi kertaa viikossa. Hän kuluttaa paljon vihreitä vihanneksia ja ylläpitää tasapainoista ruokavaliota. Hän pysyy poissa roskaruoista ja kuluttaa enemmän proteiineja, kuituja ja sokerittomia juomia.

5. Fitness -rutiini:

Rihanna Beauty Tips Fitness Routine

Rihanna uskoo kuntonsa vuoksi suorittavansa paljon harjoituksia päivittäin. Köysihyppy, sydän, hyppytunkit ja pyöräily ovat hänen suosikkitoimintojaan. Se auttaa häntä polttamaan tarpeettomat kalorit ja pysymään kunnossa ja aktiivisena koko ajan. Hän työskentelee myös juoksumattoillaan lomien ja lomien aikana.

6. Huulet:

Rihanna Kauneusvinkit Huulet

Houkuttelevan näköisille huulille Rihanna käyttää yleensä kirkkaan punaista väriä, joka saa hänet näyttämään houkuttelevalta ja nuorelta. Hän käyttää myös joskus tummia värejä, kuten ruskeaa, kaikki riippuen tilanteesta. Koska Rihanna on siunattu kauniilla huulilla, hän käyttää hyvää värisarjaa korostaakseen sen kauneutta ja vetovoimaa.

7. Suuri pukeutumiskyky:

Rihanna Beauty Tips Great Dressing Sense

Rihanna on tunnustettu lopulliseksi trendintekijäksi nuorten keskuudessa. Hänen muotituntonsa on hämmästyttävä ja hän näyttää kauniilta koko ajan riippumatta siitä, onko hän lavalla konsertissa, punaisella matolla vai jopa musiikkivideoiden kuvauksissa. Hän näyttää hyvältä vaatteissaan, rentoissa yläosissaan ja farkkuissaan, joissa on hieno korkokenkä tai innovatiiviset mustat mekot, joita hän käyttää juhlissa.

8. Pysyminen hydratoituna:

Rihanna Beauty Tips pysyy kosteutettuna

Kuten kaikki julkkikset, Rihanna tykkää pysyä nesteytettynä. Hän juo paljon vettä ja juomia, jotka ovat luonnollisia ja sokerittomia, jotta hän voi ylläpitää terveellistä hahmoa ja kehoa. Se auttaa myös ihoa näyttämään täydelliseltä ja säteilevältä koko ajan. Tämä on yksi yksinkertaisista vaiheista, jotka hän tekee näyttääkseen sopivalta ja upealta.

9. Suosikkituotteet:

Rihanna Beauty Tips Suosikkituotteet

Erittäin tyylikäs nainen Rihanna käyttää joitain parhaita merkkejä ja tuotteita. Hän pitää Clarinsin Gloss Appealsista, Lipcote Bootsista ja MAC Iridescent Loose Powderista, jota hän käyttää kaikkialla kehossaan antaakseen iholle täydellisen pronssisen rakenteen ja ulkonäön. Vaikka nämä tuotteet ovat kalliita, lumoavilla ja varakkailla naisilla, kuten Rihannalla, ei ole vaikeuksia ostaa niitä ollenkaan.