Höstdekoration 2020: Det här är de vackraste DIY -idéerna för den kommande höstsäsongen

Modernt, återhållsamt och med en touch av glamour: Så här presenterar sig höstdekorationen 2020. Vi visar flera idéer om hur du kan föra mys i dina egna fyra väggar med rätt tillbehör. Låt dig inspireras och gör dig bekväm hemma med dämpade färger, naturmaterial och hemlagade produkter.

Modern höstdekoration 2020 i dämpade naturliga färger

Gör din egen höstdekoration med skinnlyktor

Naturfärgade tyger, ljus i mjuk beige och accenter i skiffergrått och frodigt grönt och dekorativa pumpor i ovanliga former: så blir höstdekorationen på matbordet ett riktigt blickfång. När du dekorerar, se till att bordet inte ser alltför glamoröst ut. Du bör därför klara dig utan glitter och glans och lita på dessa Pantone -färger.

Höstdekoration 2020: dekorera med naturmaterial

Knyt vetestjälkar till huset istället för en höstkrans

Naturmaterial i ljusa färger skapar en ljus höstlook för ytterdörren och är perfekta som övergång mellan sensommar och tidig höst. En modern dörrkrans kan tillverkas av torkade öron av vete eller korn. De skär också en fin figur på matbordet eller i en vas och kan kombineras efter önskemål med färska och torra blommor, med kottar, nötter och frukter.

Höstdekoration 2020: Krydda den gamla duken

Herbstdeko 2020 stämplande bordsduk med höstmotiv

Bordsdukar av bomull, linne eller siden kan dekoreras med en stämpel för textilier med naturmotiv och bläckunderlägg i gult och mörkblått. Låt sedan de stämplade motiven torka i en halvtimme och fixa dem sedan med strykjärnet. På nolltid kommer du att få en ny duk som kan tvättas upp till 30 grader Celsius.

Höstdekoration 2020 vindljus av glas och läder

Du behöver inte spendera mycket pengar för en lyckad höstdekoration. Dekorera glaslyktorna med läder, lägg doftande pelarljus i dem och höstens bordsdekoration är klar. Ni tre kan ordna lyktorna på soffbordet eller sidobordet eller placera dem på matbordet som accenter.

Gör din egen höstkrans till ytterdörren av nötter

Att göra en dörrkrans av muttrar är en lätt uppgift. Med en satin rosett i kamelfärg ser kransen höstig ut och skimrar diskret med varje dörrrörelse. Höstdekorationen utstrålar en naturlig charm och kan pysslas med liten ansträngning.

Vindljus gör själv höstidéer för hantverk 2020

Atmosfärisk belysning ska naturligtvis inte saknas på höstbordet. Slå in glaslyktorna med en löst vävd trivet och ge matsalen en höstlook. Om du vill kan du först spruta underlägget med en metallisk färgspray.

Höstdekorationsidéer dekorerar örngott

Naturmaterial skapar inte bara en mysig atmosfär i köket och matsalen. Du kan också skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller i sovrummet med textilier i höstfärger. Mörkblå, gul, orange, tegelröd och beige bildar en attraktiv ensemble, perfekt för den kalla årstiden.

Höstdekorationsidéer med garn och trädgrenar i olika färger

Det behöver inte alltid vara tidskrävande och komplicerat: På hösten räcker det även med subtila accenter för att skapa en lämplig stämning. Målade trädgrenar tillsammans med torkade höstblommor ser särskilt bra ut i puristiska vaser. Matbordet av obehandlad ek utgör en perfekt bakgrund för bordsdekorationen av naturmaterial.

Gör höstdekorationer 2020 själv med frukt och lyktor

Inte bara samlas hela familjen vid höstbordet, utan också alla slags frukter. För päron, druvor och äpplen harmonierar perfekt med de gula ljusen och den nakna duken. Glasplattorna och lyktorna ger ensemblen en modern touch.

Höstdekorationsidéer med pumpor och färska blommor

Färgglada blomsterarrangemang i urholkade pumpor är ingen ny dekorationstrend. Tvärtom: hantverkare har redan provat många arrangemang och dekorationsidéer av detta slag. I år handlar det mindre om vaserna i naturmaterial och mer om färgerna. Eftersom september, oktober och november erbjuder ett överflöd av härliga och färgglada höstblommor.

Höstdekoration 2020 Färg trädstammsvas med metallspray

Lila är en av höstens färger par excellence. Flera ton-i-ton nyanser tillsammans med röd fitta pil perfekt dekorera bordet. Den framgångsrika färgkombinationen kan lösas upp med gräsgrönt.

Höstdekoration 2020 i lila och grå med koppar accenter & gt; Tygpumpor

Lila, brons och lavendel kan också kombineras perfekt. Accenter i metallfärger och olika material ger arrangemanget på soffbordet karaktär. Pumpor av tyg, höstlöv i brons och trädgrenar i silver ger en vintage touch till dina egna fyra väggar.

Traditionell höstdekoration 2020 med naturmaterial

Höstdekorationsidéer med blommor och pumpor i neutrala färger

De som inte gillar moderna bordsdekorationer förlitar sig på tradition och faller tillbaka på det klassiska höstutbudet. Beige, rött, gult och orange ger ensemblen värme och kungsblått ger färg accenter. Dekorationen kan se ljus, färgstark och till och med kaotisk ut. Naturmaterialen spelar helt klart huvudrollen.

Mixa och matcha: diamantmönster spelar helt klart huvudrollen i följande arrangemang

Herbstdeko 2020 Bordsdekoration med pläd: bordslöpare och underlägg

Blomsterarrangemang i vintage burkar

Höstdekoration 2020 med färska blommor i vintageformar

Pumpor och nypon för dekorationer i lantlig stil

Höstdekoration för soffbordet eller köket med naturmaterial

Dekorera bordet med färska och torra blommor för hösten

Höstdekorationsidéer med färska säsongsblommor

Höstrock som dekorerats med naturmaterial

Gör din egen höstdekoration med naturmaterial

Höstlöv, trädgrenar och kottar och vintage -keramik

Gör höstbordsdekorationer själv för lite pengar

Prydnadspumpor och naturmaterial

Höstens bordsdekoration med minipumpor

Tygpumpor och målade pumpor som accenter

Modern höstdekoration med pumpor i dämpade färger