Blondiner 2021: Dessa hårfärger är raseri i år!

När det gäller hårtrender är det säkert att säga att blondiner verkligen har roligare. Oavsett om det är platinablond à la Merylin Monroe, Buttercup -blont eller blont hår med mörka hårstrån – det finns knappast någon annan hårfärg som skimrar i så många olika nyanser som blond. Med lite fantasi kan du alltid skapa nya och vackra utseende som ger vår man en modern och fräsch uppgradering. Och om du vill prova något nytt i år är du bokstavligen bortskämd med val – för de blonda tonerna för 2021 är mer mångsidiga och spännande än någonsin! Nästa frisörmöte är precis runt hörnet och du vill ha lite förändring? Vi berättar i vår artikel vilka trendiga färger vi redan kan se fram emot!

De senaste blonda nyanserna av stjärnorna 2021: Hailey Bieber mörkblond

Hailey Bieber mörkblont hårfärg blonda toner 2021 bilder

Perfekt blekt hår var igår, för mörkare blont är timmens hårfärg! Många stjärnor som Cara Delevingne, Anne Hathaway och Hailey Bieber leder vägen och har gått över till den mörka sidan. Varken ljusblond eller brun, utan snarare någonstans däremellan – mörkare blondin ser fantastisk ut och skapar ett mer naturligt utseende som tar upp den ursprungliga hårfärgen och sätter rätt höjdpunkter. Hailey Biebers mörka blondin ser faktiskt så djupt ut att de flesta kvinnor hellre skulle klassificera den som ljusbrun. Dimmerblond är också ett bra alternativ för alla brunetter som vill färga håret lite ljusare. Men oavsett vad du kallar skuggan kan det inte förnekas att den är superchic och elegant!

Billie Eilish har nu blont hår

Billie Eilish blont hår de vackraste nyanser av blont 2021

Sångerskan Billie Eilish är faktiskt känd för att njuta av att experimentera med sin frisyr och tvåtonen i neongrönt har blivit hennes varumärke. Men nyligen överraskade stjärnan sina fans med en dramatisk förvandling som visade upp sig med vackert, ljust platinablont hår. Förutom den nya nyansen av blondin har Billie Eilish valt en ny frisyr, en cool shag -klippning som har varit helt hip under lång tid. Den drastiska färgövergången tog hela 6 veckor, men det var definitivt värt det – den varma blonda hårfärgen ger sångerskan ett mer naturligt och fräscht utseende och får hennes ansiktsdrag att se mjukare ut.

Gigi Hadid jordgubbsblondin

Gigi Hadid jordgubbsblonda varma blonda toner 2021

Toppmodellen Gigi Hadid har tagit farväl av sitt honungsblonda hår och känns knappt igen! Den 25-åriga skönheten har uppenbarligen upptäckt en ny hårtrend för sig själv och presenterat sig för en sagolik jordgubbsblondin. Inte riktigt blond, men inte heller röd – “halvhalvan” nyansen skimrar i många nyanser och är utan tvekan en av de vackraste blonda nyanserna för 2021. Oavsett om det är i riktning mot solig orange eller en kall ros som Gigi Hadids jordgubbsblondin – hårfärgen är väldigt mångsidig och ser superromantisk och smickrande ut. 

Selena Gomez har också valt blont hår för 2021

Selena Gomez blont hår 2021 trendiga blonda nyanser

År 2021 verkar vara året för stora förändringar för sångerskan Selena Gomez. Inte bara har hon återvänt till sina mexikanska rötter musikaliskt, utan hon har bytt frisyr och har nu platinablont hår. Det är inte första gången som Selena Gomez har blekt håret, men i motsats till då ser dagens blonda ton mycket mer vuxen ut och ger henne en stilren och glamorös touch. Oavsett om det är brunt, svart eller blont hår – sångerskan kan säkert bära vilken hårfärg som helst och vi ser redan fram emot hennes nästa hårförsök.

Varma blondiner 2021: Buttercup Blonde är årets trendfärg

varma blonda toner 2021 Buttercup hårfärg trend vår

Buttercup Blonde väckte uppståndelse förra året och är fortfarande en av de trendiga blonda tonerna för 2021. Den mjuka skuggningen ser ut som att vi har blivit kyssta av solen och blandningen av varma och svala höjdpunkter gör hårfärgen perfekt för alla hudtoner. Även om det är lättast att få skuggan när du redan är blond, är det fortfarande möjligt att införliva ljusare element i mörkbrunt hår också. Oavsett om det är med en fin honungskänsla eller snarare lite mörkare trådar – färgpaletten är enorm och garanterar alltid ett underbart, romantiskt utseende som understryker vår naturliga skönhet.

Yellow Blonde är tillbaka

Blondiner guld hårfärger trender våren 2021

Medan en gul nyans i blont hår var en absolut no -go under lång tid, kretsar allt för närvarande kring varma blonda toner 2021. Oavsett om honungblond, champagneblond eller med en liten röd nyans – varma blonda nyanser är absolut trendiga och ger hy en utmärkt kick av friskhet. Innan du har färgat håret bör du dock följa en regel: ju ljusare din hudton är, desto mer ekonomisk ska du vara med de gula nyanserna och välja en kopparton. Om du ännu inte kan närma dig frisyrtrenden, men ändå vill ha lite förändring, kan du krydda din frisyr med några höjdpunkter i karamell. Håret ser då fortfarande fint och varmt och smickrande ut, men ser inte så gulaktigt ut.

Kopparblondin som en av de vackraste nyanser av blondin våren 2021

Kopparblonda hårfärger trender blonda toner 2021

Kopparblondin är ett tydligt bevis på att varma blonda toner kommer att vara en av de största frisyrtrenderna 2021! Färgen har redan kämpat sig till toppen av önskelistan för många fashionistas under de senaste månaderna och kommer inte att försvinna från scenen när som helst snart. Kopparblondin är en utmärkt blandning av rött och blont, varigenom den rödaktiga nyansen kommer igenom ännu mer än till exempel jordgubbsblondin. Beroende på om du har en ljus eller mörk hy kan du experimentera med intensiteten och på så sätt skapa ett individuellt resultat.

Nuvarande blonda nyanser 2021: Karamellblond för ett naturligt utseende

Karamellblond hårfärg med höjdpunkter Hårfärger trender blonda nyanser 2021

Karamellblondin smickrar alla hudtyper – de varma blonda tonerna för 2021 är som glödande levande ljus för vårt ansikte och med så många färgvariationer kan vi verkligen inte gå fel. Beroende på intensiteten kan karamellblondin lysa väldigt annorlunda – den kan vara ljus och ljus eller lysa i varma, rika höjdpunkter. Från blekt beige till mörkare kolablondt hår, du kommer säkert att hitta den perfekta nyansen av blondin för dig! Tänk bara på alla de olika färgerna honung och lönnsirap kan vara – frisyrtrenden är lika mångsidig! Skuggan är särskilt populär bland alla brunetter som vill ta steget till blont hår.

Honungsblondin är en av årets vackraste blonda nyanser

varma blonda toner 2021 honungblond hårfärgstrend

Finns det en frisyr som Jennifer Lopez inte kan rocka? Oavsett om det är en cool pixie cut eller vilda lockar – allt passar modeikonen! Latino -divan har nyligen börjat bära honungsblondin och har satt en ny frisyrtrend som är särskilt lämplig för de varmare månaderna. Smickrande och coolt på samma gång – honungsblondin är det perfekta valet för alla kvinnor som föredrar varma blonda toner för 2021. De honungsöta pigmenten får våra sommarfärger att se ännu mer strålande ut och smickra varje hudton. Honungsblondin tenderar dock att ha en ful apelsingjutning, så det är viktigt att fokusera på rätt hårvård och produkter.

Coola blondiner 2021: Alpine Ice Hair gör ett uttalande

Isblont hårtrender nuvarande blonda nyanser 2021

Och nu kommer den perfekta hårfärgen för alla fashionistor som gillar att sticka ut med sina frisyrer och uppmärksamma sig själva! Coola blondiner för 2021 ser superchic och moderna ut och Alpine Ice är ett tydligt bevis på det! Från Lady Gaga till Kim Kardashian har många kändisar delat sina otroliga isprinsessans utseende på sociala medier och orsakat en riktig sensation. Alipine Ice påminner oss om Elsa från “The Ice Queen” och är ett absolut blickfång. Den isiga, nästan vita färgen gör alltid ett uttalande och är endast lämplig för de mycket modiga. Eftersom detta är en superljus hårfärg fungerar Alpine Ice bäst på redan blekt hår. För detta måste mörkare hår blekas flera gånger, vilket skulle påverka hårstrukturen för mycket.

Babyblont hår

Babyblond hårfärgstrend coola blonda toner 2021

Alpine Ice Hair är för extremt och modigt för dig, men du älskar vackra coola blonda toner 2021? Då har vi den perfekta hårtrenden för dig, nämligen Baby Blonde Hair. Hårfärgen är en varmare platinablondin med mjuka lavendeltoner. Tack vare blandningen av varma och svala höjdpunkter kan Baby Blonde Hair anpassas till alla smaker och hudtoner.

Svampblondin är fortfarande i trend

Blonde Tones 2021 Pictures Mushroom Blonde Hair Trend

Pastell ljusbrun kombineras med mörka nyanser av blont för att skapa ett unikt utseende. Mushroom Blonde Hair är förmodligen en av de vackraste nyanser av blondin 2021 som kommer att pryda våra varelser. Och av goda skäl – de coola och askiga beige och grå accenterna är ett uppfriskande och elegant alternativ till den klassiska blondinen vi är vana vid. Oavsett om du är en brunett som vill bli lite ljusare eller en blondin som vill ha lite förändring – Mushroom Blonde ser bra ut på nästan alla och ger håret mer dimension och karaktär.

Nya blonda toner för 2021: Rökt marshmallow blont hår

Nya blondiner 2021 Smoked Marshmallow Hair Color Trend

Är det ens en frisyrtrend om den inte är uppkallad efter något gott? Listan över nuvarande blonda nyanser för 2021 fortsätter med den lockande rökta marshmallowen. Utformad av Kalifornien-baserade genialistkolististen Megan Martinez, är utseendet den perfekta lättskötta frisyren! Den söta nyansen är en utmärkt blandning av rökiga mörkblonda höjdpunkter och mogna mörkare rötter och påminner oss om en rostad marshmallow. Hårtrenden är perfekt för alla som vill ha blont hår men inte vill engagera sig i konstant omfärgning. På grund av kombinationen av höjdpunkter och lowlights verkar de rötter som har vuxit ut inte vara så hårda och på så sätt kan vi uppdatera vår färg var 6 till 8 veckor istället för varje månad.

Cream soda hår passar alla kvinnor

Soda Cream Blonde Hair Trend varma blonda toner 2021

Precis när vi trodde att vi hade sett alla nyanser av blondin för 2021, dyker en annan frisyrtrend upp som är värd en andra titt – och kanske ett försök. Den nya trendiga hårfärgen låter inte bara väldigt söt, den ser också ut så! Det är en utmärkt blandning av bruna och blonda nyanser som skapar en illusion av solljus som reflekterar från vårt hår. Och det bästa? Cream Soda kan byggas på både brunt och blont hår och passar absolut varje kvinna.

nuvarande blonda nyanser 2021 honungsblont hårfärgstrend