Flätade frisyrer med lugg: enkla instruktioner och fantastiskt utseende för omstyling för sommaren!

Långa, korta eller sluttande lugg – frisyrer med lugg i alla tänkbara varianter är en riktig långvarig favorit och tidlös klassiker som aldrig kommer att gå ur mode. Det understryker våra ansiktsformer och är det enklaste sättet att fräscha upp vårt utseende utan mycket ansträngning. Med temperaturer som sakta stiger, letar många kvinnor efter kreativa och enkla alternativ för att stoppa bort håret. Så det är inte konstigt att flätor och sommar går ihop liksom picknick och vin. Från lekfulla och avslappnade till eleganta och glamorösa – vi kan inte gå fel med en flätad frisyr! Men tänk om du har en ponny? Nu med flätade frisyrer med lugg kan du smart och stilfullt styla trådarna från ditt ansikte och bli ett absolut blickfång. Hur man flätar en ponny och massor av bra inspiration finns i vår artikel!

Sidfläta för långt hår Flätad frisyr med lugg enkelt

Flätade frisyrer med lugg njuter av ökad popularitet och är bland de mest populära och vackra frisyrtrenderna för sommaren. Och det bästa är att de kan vara otroligt utbytbara. Oavsett om det är tunt eller tjockt flätat eller ganska elegant stilat i vågor – variationerna verkar vara oändliga. Beroende på om du har långa eller korta lugg, rekommenderar vi att du provar några olika utseenden och sedan bestämmer vilken som fungerar bäst för dig. Den klassiska franska flätan är idealisk för en längd som sträcker sig ungefär till ögonbrynen. Men om ditt hår är lika långt, finns det inga gränser för din fantasi.

Fläta frisyrer med lugg – Det är så lätt att fläta din lugg

Flätade frisyrer med ponz medellång frisyr snabba frisyridéer

Att fläta luggen är faktiskt mycket lättare än de flesta tror, ​​och utseendet är långt ifrån tråkigt. Men om en kortare ponny också ska bearbetas i håret kräver det lite mer övning och känslighet. För att öka hållbarheten hos den flätade frisyren med lugg rekommenderar vi att du inte använder någon balsam när du tvättar håret och att du lägger lite hårinställningsmedel eller skum i håret innan du faktiskt stylar det. Och så fort går det:

 • Först kamma håret väl och dela djupt på sidan.
 • Separera en bred sträng på pannan och dela den i tre lika delar.
 • Sedan fläta en klassisk fransk fläta, som börjar vid basen. För att göra detta, placera den vänstra tråden över mitten och sedan den högra över mitten. Fortsätt fläta och lägga till fler små hårstrån från utsidan till vänster och höger. Hur långt du flätar är upp till dig.
 • Så att flätan ramar ansiktet snyggt bör du se till att du flätar det mot ditt öra.
 • Slutligen fixar du den flätade luggen på sidorna med hårnålar och applicerar hårspray.

Tuck away the long bangs for a fresh and modern look

Flätade frisyrer med lugg för långt hår snabba frisyridéer med flätor

Vi har alla de dagar då och då när vårt hår bara inte ligger bra eller om vi inte har lust att göra genomarbetade frisyrer. Så vad sägs om att binda din man i en klassisk hästsvans, ge lite variation och välja en flätad frisyr med lugg? En fransk sidfläta är rolig, snabb att trolla fram och ger en cool, modern twist till ditt utseende. Oavsett om du bara låter det hänga runt ditt ansikte eller sticker det bakom örat är en smakfråga – det ser i alla fall bedårande ut.

Instruktioner för en vacker nederländsk fläta med lugg

Holländska fläta instruktioner långt hår stil flätad frisyr med lugg lätt

Om du redan har behärskat fransk fläta bör du ta dina färdigheter till nästa nivå och prova en holländsk fläta. Medan den här flätade frisyren med lugg är lite mer komplicerad att skapa än de andra, om du är villig att lägga ner lite ansträngning och tid kommer du att se helt underbar ut! Utseendet är dock bara lämpligt för långt eller axellångt hår. Och så enkelt är den holländska flätan flätad:

 • För mer grepp, applicera lite mousse på håret och kamma det bakåt.
 • Dela pannan i tre lika stora trådar.
 • Börja vid hårfästet genom att lägga den vänstra tråden över mitten och sedan den högra över mitten.
 • Ta små trådar från det övre håret vid varje steg och fläta dem. Upprepa processen tills det inte finns mer hår att fläta.
 • Sedan fläta håret normalt tills slutet, alltid placera de yttre trådarna under de mellersta.

Enkelt att fläta eleganta frisyrer med lugg och hårkant

sido lugg långt hår stil snabb flätade frisyrer sommar hår trender

Utan tvekan är hårkanten, även känd som halo fläta, en symbol för skönhet och elegans. Det underbara, gudomliga utseendet är en av de mest populära flätade frisyrerna med lugg som vi kommer att sporta i sommar. Oavsett om det är ett officiellt evenemang eller en musikfestival på stranden – med denna fläta kommer du säkert att locka alla ögon! Även om det ser ganska komplicerat ut vid första anblicken, är hårkanten faktiskt inget annat än två franska eller nederländska flätor som sedan stoppas runt huvudet. Om du vill prova sommartrendfrisyren, här är enkla hårlinjeinstruktioner:

 • Kamma håret väl, dela det i mitten och dela det i två sektioner.
 • Dela nu vänster sida i 3 lika delar.
 • Lägg den vänstra tråden under mitten och sedan den högra under mitten. Upprepa steget och lägg till ytterligare en liten tråd. Fläta håret till slutet och säkra med en liten hårelastik.
 • Upprepa processen på höger sida. För en mer avslappnad boho -look kan du enkelt dra isär flätorna.
 • Vik sedan de två flätorna runt huvudet och skjut ändarna på vänster under den högra flätan och fixera med bobbypinnar.

Glamorösa flätade updos med lugg

Flätade updos med lugg långt hår stil eleganta frisyrer

Updo -frisyrer utstrålar en unik elegans och är ett praktiskt och trendigt alternativ, särskilt för de varma sommarmånaderna, för att styla bort din man från ditt ansikte och se bra ut när du gör det. Smällarna får vårt ansikte att se mer intressant ut och ger en tunn, klassisk hög bulle en extra fräschör och ditt hår blir ett riktigt blickfång.

Flätade frisyrer med lugg ser lika bedårande och snygga ut på kort hår

Korta frisyrer snabba flätade frisyrer med lugg bob frisyr

Har du kort hår och vet ibland inte vad du ska göra med det? Eller tror du att du behöver långt hår för vackra flätade frisyrer? Då hade du väldigt fel! Om du ska göra din korta frisyr längre eller bara behöver lite förändring, då är du i goda händer med flätade frisyrer med lugg. För att göra detta måste du helt enkelt fläta den i sidled till en klassisk fransk eller holländsk fläta och stoppa den bakom örat. De så kallade “Waterfall Braids” ger också en vacker effekt och ger ditt utseende en touch av romantik.

Flätade frisyrer med lugg kort bob frisyr stil lätt

Detta är en annan idealisk fläta frisyr med lugg för kort hår. Flät din lugg till två tunnare franska flätor som börjar vid hårfästet och springer längs bakhuvudet för en elegant men lekfull look. Beroende på outfit är denna flätade frisyr perfekt för mer formella tillfällen såväl som för avslappnade och avslappnade kvällar med vänner.

Bangs frisyrer för kort hår asymmetrisk Bob frisyr

Okej, tekniskt sett är detta inte en riktig fläta, men utseendet är perfekt för alla nybörjare! Om fläta håret är en utmaning för dig, försök sedan att vrida istället. Det är snabbt och ger ditt utseende en luftig och uppfriskande känsla. För att göra detta, ta bara 2 tunna hårstrån och vrid dem runt varandra. Slutligen fäst med en liten hårelastik, stoppa den bakom örat och du är klar!

Flätade frisyrer med lugg – fler idéer och snygg stil

enkla fläta frisyrer för kort hår lugg fläta instruktioner

Den franska sidan flätan är idealisk för alla hårlängder. Krulla håret till avslappnade strandvågor för att ge frisyren en uppfriskande sommarkänsla.

Holländsk fläta frisyr instruktioner Hur man stylar lugg fläta långt hår

Kort hår kan stylas lika mångsidigt och intressant. Denna look är subtil och mild och får dig och din frisyr att lysa.

Fläta frisyrer för kort hår Bob frisyr stil Bangs fläta tips

Förutom att vara snygg är den nederländska flätan otroligt enkel och det bästa valet för en fläta frisyr med lugg för medellångt hår.

Flätad frisyr med lugg frisyrer för medellångt hår

Håll det enkelt och enkelt genom att fläta håret löst i en sidofläta. 

Flätade frisyrer med lugg sidfläta frisyr idéer långt hår

Bär en elegant damhatt och sätt på ditt största leende för att visa upp din naturliga skönhet. 

Frisyrtrender sommar sidfläta långt hår stil flätad frisyr med lugg

Även kvinnor med en pixie -frisyr kan pröva sig på frisyrtrenden. Flät din lugg till en liten sidofläta för en charmig accent på din frisyr. 

Fransk fläta frisyr för kort hår fläta lugg

Om du känner dig extra kreativ, fläta håret till en lugg och avsluta utseendet med romantiska röda läppar.

Updo frisyrer för långt hår krona flätad frisyr med lugg

Stilikonen Jennifer Anniston är ett tydligt bevis på hur bra flätade frisyrer med lugg kan vara.

Jennifer Aniston frisyrer Bangs Braid Medium längd hår fläta frisyrer

Välj en romantisk flätad krans för att vara kvällens stjärna.

Crown fläta fläta frisyr instruktioner flätade frisyrer medellångt hår

Oavsett om du vill ha håret öppet eller fäst – flätade frisyrer med lugg ger en modern touch till alla utseenden.

lång frisyr enkla flätade frisyrer med flätor i sidan

Flätade frisyrer med lugg ramar in ditt ansikte med stil och ser extremt stilrena och originella ut.

flätade frisyrer med kort hårstil med instruktioner för lugg

Denna flätade frisyr har en liten vintage -touch och är idealisk för de långa sommarnätterna på stranden.

Koppar hårfärg flätade frisyrer med lugg frisyr trender sommar

Denna sidfläta är superenkel och perfekt för de dagar när du har bråttom.

Lång bob frisyr stilar flätade frisyrer för medellångt hår

Ta dig tid att skapa denna unika flätade frisyr med lugg för en oemotståndlig boho -look. 

snabba frisyrer för långt hår lång lugg fläta instruktioner

Fläta håret i en sidofläta och dra försiktigt ut några trådar för att ge textur och volym.

frisyr på sidan fläta för långt hår flätade frisyrer med lugg

Flätade frisyrer med lugg gör det möjligt för oss att se perfekt ut även på de hetaste dagarna.

snabba frisyrer för långt hår fläta fläta frisyr med lugg