Hårfärg hösten 2021: de vackraste trenderna för den kommande säsongen som du borde veta!

Sommarmånaderna är redan över och vi förbereder oss alla långsamt för att återvända till vardagen. Färgglada löv, mysigt tröja väder och gyllene solstrålar – höstdagarna känns som de första avsnitten av den nya säsongen av vår favoritserie. Starten på en ny säsong är den perfekta tiden att krydda vår look lite. Det bästa sättet att uppnå detta? Med en ny och spännande hårfärg för hösten 2021, förstås! Oavsett om det är blont, rött eller djupt svart – vilken färg vi väljer är faktiskt en väldigt individuell och ren smakfråga. Ändå skulle det inte skada att bekanta dig med de senaste hårfärgstrenderna, eller hur? Vi har gjort oss smarta för dig och visar dig alla underbara färger som vi skulle vilja testa direkt!

Hårfärg hösten 2021: dessa blondiner är trendiga

Hårfärg Höst 2021 Honey Wheat Blonde Hair Trend

Oavsett om det är en smörblondin, med ränder och höjdpunkter, eller en platinablond à la Merylin Monroe – när det gäller hårtrender är det säkert att säga att blondiner verkligen har roligare. Och det kommer inte att förändras under den kommande säsongen heller. Men det borde inte komma som en överraskning – det finns trots allt knappast någon annan hårfärg som skimrar i så många olika och vackra nyanser. Och här hittar du alla blonda toner som är bland de coolaste hårfärgstrenderna för hösten 2021!

Honungsvete blont hårfärg

Honungsvete Blont hår Hårfärger hösten 2021

Oavsett om det gäller mode, naglar eller frisyrer – trenderna för 2021 går utan tvekan tillbaka till naturligheten. Medan alla normalt vill vara ljusare på sommaren, är fokus på varmare toner under den kalla årstiden. Honey Wheat Blonde är utan tvekan den mest smickrande hårfärgen för hösten 2021! Den naturliga blonda tonen är mer populär i år än någonsin och har redan etablerat sig på banor och med kändisar. Honey Wheat Blonde är en unik kombination av mörkare grundtoner och ljusa guldnyanser som skimrar vackert i solen. Och det bästa? Beroende på nyanser passar Honey Wheat Blonde absolut varje kvinna!

Peachy Rose Blonde

Peach Hair Hair Color Trends Hösten 2021

Även om persikosäsongen sakta tar slut, kommer den läckra frukten också att följa med oss ​​under den kalla årstiden. Vackert strålande och otroligt chic – Peachy Rose Blonde är den lekfulla hårfärgen för hösten 2021 som du borde prova! Vi vet alla redan roséblondt hår, men den persikafärgade nyansen ser lite varmare ut och ger en ny touch som inte ser alltför påträngande ut. Mest av allt är det som gör persika rosablondin så intressant och spännande som en hårfärg dess mångsidighet. Om du går mer i riktning mot orange-rosa eller blond beror på din egen smak och stil. Så var inte rädd för att experimentera med en mängd olika nyanser!

Hårfärgstrender hösten 2021: lattblont hår

Blonde Toner Höst 2021 Latte Blond Hårfärg Trend

Mysiga tröjor och en varm latte är helt enkelt ett måste på hösten. Så det borde inte vara någon överraskning att hårfärgstrender för 2021 också inspirerades av den läckra drinken. Är du redan blond, men skulle vilja ha en subtil förändring och skulle vilja bli lite mörkare? Då skulle Latte Blonde vara precis rätt hårfärg för hösten 2021 för dig! Den varma färgen får din man att lysa i en utmärkt kombination av karamell, ljusbrun och honungsblond.

Svampbrunt hårfärg

Brunt hårfärgstrend bruna toner hösten 2021

Leker du med tanken på att bli blond, men du känner inte för att bli blekt och gå till salongen regelbundet? Då har vi lösningen för dig! Varken brun eller helt blond, utan snarare någonstans däremellan – Mushroom Bronde är den ultimata naturliga hårfärgen för hösten 2021! Vissa kändisar som Gisele Bündchen, Jennifer Aniston och Jennifer Lopez har svurit vid det i flera år och av goda skäl. Med Mushroom Bronde är håret brunt vid rötterna och blir naturligtvis lite ljusare mot spetsen. För ett ännu mer naturligt och smickrande utseende kan du krydda din frisyr med höjdpunkter av brunt och blont.

Hårfärg hösten 2021: brunt hår är populärt

Hårfärger hösten 2021, vilken nyans av brun för mörk hud

Är brunt hår tråkigt? Men vi ser det annorlunda! Det finns också många spännande hårfärgstrender för hösten 2021 för brunetter, som vi redan ser fram emot. Rika bruna toner, karamellhöjdpunkter eller röda toner ger ett friskt luft och får bokstavligen vår man att lysa!

Chokladsmält hår

Mörk chokladhårfärg hösten 2021

Hårfärgstrenderna för hösten 2021 ger oss möjlighet att upptäcka vår mörka sida. Låter utsökt och är också helt hip – Chocolate Melt är den perfekta hårfärgen för hösten 2021 för alla brunetter! Två nyanser av brunt kombineras med varandra med den klassiska balayagetekniken och slutresultatet är ett otroligt smickrande och naturligt utseende som verkligen är imponerande.

Karamellhöjdpunkter

Karamellhöjdpunkter Blont hår Hårfärger Trender hösten 2021

Varma färgnyanser är inte bara mycket populära för blondiner – vi rör oss också i det varma spektrumet för bruna i år. Oavsett om det är så små höjdpunkter som försiktigt inramar ansiktet eller lite fräschar upp ditt naturliga bruna hår – karamellnyanser är precis vad du behöver. Super naturligt och med en touch av extravagans och romantik – i höst bär vi alla rostad karamell! De varma färgerna kommer till sin rätt i solskenet och den mjuka blandningen av karamell och röda toner smickrar ett brett utbud av hudtyper.

Kopparrött är trendigt

Kopparrött hårfärg hösten 2021 rött hårstrender

Rött hår är en häftklammer och häftklammer för den kalla årstiden, och som det visar sig är den här säsongen inget undantag. Är du redo för en djärv förändring? Då skulle kopparrött vara den perfekta hårfärgen för hösten 2021 för dig! Vackert, naturligt, ljust och otroligt elegant – Copper Hair är ett riktigt blickfång och lockar alltid uppmärksamhet!

Pastellblått hår är den djärva hårfärgstrenden för hösten 2021

Blått hår trend hårfärg hösten 2021

Och här är en hårfärg för hösten 2021 för alla som gillar att experimentera med sina frisyrer! Pastellfärgat isblått hår som påminner oss om de isiga bergen på vintern är årets överraskande hårtrend. Visserligen – utseendet kräver lite mod, men ger bäraren en uppfriskande och supercool look. Och om helt blått hår är för drastiskt för dig kan du långsamt närma dig trenden med höjdpunkter eller det trendiga tvåfärgade håret.

Hårfärg hösten 2021: det vackraste utseendet att göra om

Svampbrunt hår Hårfärger Trender hösten 2021

Drömmande och elegant: blått hår i en ombré -look 

Pastellblå hårfärgstrend frisyrer hösten 2021

Peach Rose Blonde för en fräsch och fruktig touch

Persika blont hårfärg frisyr trender hösten 2021

Varma blonda toner låter vårt hår lysa i ett helt nytt ljus

Hårfärgtrender hösten 2021 persika blont hårfärg

Karamellhöjdpunkter för en subtil förändring av hårfärg hösten 2021

Money Piece Hair Trend Hårfärger hösten 2021

En honungsblond lång pixie cut är en riktig blickfång

Long Pixie Cut 2021 Hårfärgtrender hösten 2021

Varma bruna toner och höjdpunkter för lockigt hår

brunt hår med höjdpunkter hårfärger trender hösten 2021

Mushroom Bronde är den lättskötta hårfärgen för hösten 2021

Bronde hårfärgstrender hårtrender hösten 2021

Rika bruna ser extremt smickrande och naturliga ut på hösten

Hårfärger för brunetter frisyrer trender hösten 2021

Blått och rosa hår för en djärv look

Blå hår trend hårfärger hösten 2021 bilder