Hårtransplantation i Turkiet: äntligen fullt och starkt hår igen!

Hårtransplantation i Turkiet Metoder Kliniker Priser

När håret plötsligt börjar falla lider självkänslan mycket. I slutändan är tjockt och fullt hår ett viktigt drag i attraktionskraft för både män och kvinnor. Om botemedel och kosttillskott inte hjälper, stylingprodukter bara döljer problemet tillfälligt och andra behandlingar misslyckas, är hårtransplantation en besparande lösning. Tyvärr anses håravfall fortfarande inte vara en sjukdom, så inget sjukförsäkringsbolag betalar för det och patienten måste betala för behandlingen själv. Efter att ha jämfört priser online blir det snabbt klart att en hårtransplantation i Turkiet kostar betydligt mindre i genomsnitt än en behandling i Tyskland. Samtidigt är de turkiska klinikerna och kirurgerna i stort sett inte i linje med sina tyska kollegor. I artikeln förklarar vi för dig vad du behöver se upp för under en hårtransplantation utomlands, samt vilka alternativ som finns tillgängliga för postoperativ behandling och en patientuppföljning.

Hårtransplantation i Turkiet: Vad man ska titta efter när man väljer en klinik

Hårtransplantation i Turkiet långt hår

Oavsett om det är i Tyskland eller Turkiet: Kvaliteten på en behandling beror på erfarenheten från kirurgerna och det medicinska teamet samt den moderna utrustningen. Så du kan få hög kvalitet Hårtransplantationskliniker i Turkiet känna igen:

1. De informerar patienter i detalj, hjälper dem att organisera deras ankomst och avresa och bokar hotellrum och flyg. Specialisterna talar tyska eller det finns en tolk på plats. Kända kliniker erbjuder också eftervård i Tyskland, där de arbetar i nära samarbete med tyska läkare.

2. Transplantationskliniken är i bästa fall JCI -certifierad. JCI är en förkortning och står för Joint Commission International. Den globalt erkända hälsoorganisationen utvärderar kliniker och avgör om de uppfyller kvalitetsstandarderna i sjukvården.

3. Läkarna – läkaren och teamet – är specialiserade på hårtransplantationer, kan ge meningsfulla referenser och har många års erfarenhet.

Hårtransplantation i Turkiet hårvård

Dessutom bör du informera dig själv i detalj om behandlingen. Fråga vilka transplantationsmetoder kliniken erbjuder och vilka som kirurgen skulle rekommendera. Ta reda på hur många patienter som behandlas varje dag. Be klinikpersonalen skicka kontraktet via e -post. I bästa fall kan du läsa rapporter från tidigare patienter och vid behov utbyta idéer med dem.

Hårtransplantation i Turkiet: Den mjuka FUE -tekniken för din egen hårtransplantation

Hårtransplantation i Turkiet med FUE -teknik

Till skillnad från de flesta kliniker i Europa, där hårtransplantationer mestadels utförs med den så kallade FUT-remsemetoden, använder de turkiska klinikerna den minimalinvasiva metoden FUE -metod Begagnade. Avlägsnandet av de enskilda folliklarna är skonsamt för vävnaden och lämnar inga synliga ärr. För att underlätta avlägsnandet av folliklarna rakas huvudet först och området som donerar håret markeras. Hon bedövas sedan med lokalbedövning och folliklarna avlägsnas med en speciell anordning. Detta följs av insättningen, varvid mikrokanalerna först öppnas med safirtekniken och sedan placeras folliklarna exakt inuti. Området med det transplanterade håret lämnas otäckt så att huden kan andas. Huvudet tvättas för första gången två till tre dagar efter hårtransplantationen. Efter ungefär tio dagar till två veckor är det vanligtvis inte mer rodnad eller sår att se. Under de närmaste månaderna kommer det transplanterade håret att börja växa och resultaten kan ses efter 2 till 4 månader. Rätt vård spelar en avgörande roll för slutresultatet – patienten bör strikt följa läkarens rekommendationer.

Hårtransplantation i Turkiet tips