Messy Bun -frisyrer: 50 idéer för Updo -frisyrer i Boho -stil!

Stökiga bullefrisyrer boho -stil elegant vardag

De röriga bullefrisyrerna gjorde ett stänk första gången för fem år sedan. Det trendiga ogjorda utseendet har nu uppnått kultstatus. Snygg, avslappnad och lekfull på samma gång: Bullen kan stylas snabbt och enkelt. I sommar är updo i boho-stil väldigt trendig. Kombinationen av en flätad frisyr och en bulle får trendsättarnas hjärtan att slå snabbare. Vi kommer att visa dig 50 idéer som du garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet på en fest, på kontoret eller på ett bröllop, och förklara vilka tillbehör du kan använda för att slutföra din frisyr. Trolla fram det perfekta, ofullkomliga utseendet som riktiga proffs!

Stökiga bullefrisyrer i trendig boho -stil: lämplig för daglig användning och charmiga

Stökiga Bun Frisyrer Boho Style Flätor Idéer

Innan vi förklarar i detalj hur du kan styla en avslappnad bulle, låt oss ge dig några tips för ett bättre grepp:

1. En rörig bullefrisyr håller längre på otvättat hår. Så om du till exempel tvättar håret på kvällen, kan du styla bullen dagen efter.

2. Om du har lockigt hår behöver du inte räta ut det i förväg. Din naturliga hårstruktur är mer gripande.

Röriga bullfrisyrer boho -stil rött långt hår

3. Bind håret löst, det är viktigt att bullen ser voluminös och avslappnad ut.

4. Använd torrschampo eller havssaltspray, de ger volym till din man. För bästa resultat, fukta först håret med en sprayflaska och fördela sedan torrschampo i spetsarna. Lägg en droppe mousse i havssaltsprayen, skaka flaskan mycket försiktigt och spraya den på håret.

5. Planera inte frisyren i detaljer. Målet är att det ska se så naturligt ut som möjligt. Oroa dig inte om några ränder sticker ut. En rörig bulle ska inte se snygg ut, det är just det ogjorda utseendet som ger den sin charm.

Messy Bun Frisyrer: Vad behöver du för dem?

Stökiga bullefrisyrer boho -stil avslappnad hårstil strandfrisyrer

Egentligen behöver du inte mycket alls för att styla en avslappnad rörig bulle. I vilket fall som helst måste du ha en hårborste, kam, hårband eller hårspännen och, om du har lugg och vill stoppa tillbaka dem, bobypinnar också. Alternativt kan du investera i boho -hårtillbehör. En hårduk eller ett huvudband ger stylingen ytterligare känsla, blommiga tillbehör får flätade frisyrer i boho-stil att se lekfulla och romantiska ut. Du kan också använda en hårspray för inställning och ett krusjärn för strandvågor så att frisyren varar under dagen.

Viktig anmärkning: Röriga bullefrisyrer kan stylas med axellångt eller längre hår.

Röriga bullefrisyrer: hur man formar en avslappnad hög bulle

Messy Bun Hairstyles Boho Style Top Knot Updo

Hur man stylar en cool hög bulle:

1. Applicera först volympulver på rötterna. Lägg bara lite pulver på handen och massera in det lätt i håret. Produkten kommer att ge frisyr fullhet. Volympulvret lämnar inga märken och gör inte håret klibbigt.

2. Använd ett avsmalnande krusjärn med en stavstorlek på 20-30 mm för att arbeta på små till medelstora trådar i oregelbundna sektioner. Du kan använda den för att trolla fram de populära strandkrullarna som ser naturliga ut.

3. Applicera nu torrschampo på hårfästet.

4. Samla håret, bind håret i en lös fläta med en hårelastik. Vrid sedan in den och säkra den färdiga bullen med bobypinnar eller knyt den med hårband. Grov försiktigt upp den färdiga bullen med fingrarna och dra sedan ut några trådar.

5. Fixa den färdiga frisyren med hårspray.

Stökiga bunfrisyrer för långt hår

Messy Bun Hairstyles Boho Style Braid Side Neck Tie

Om du har långt hår kommer boho stökiga bullefrisyrer att se särskilt bra ut på dig. För att frisyren ska hålla riktigt länge bör du spraya håret med saltspray i förväg. Vänta tills håret är helt torrt och sedan kan du styla en fläta. Fläta håret på vardera sidan av huvudet i två sidflätor och samla sedan de två flätorna i en djup bulle på baksidan av huvudet. Du kan fixa bullen på plats med bobby pins. Denna frisyr är perfekt för en första dejt.

Messy Bun Hairstyles – Half Bun för kort och medellångt hår

Stökiga bullefrisyrer boho -stil duk medellång frisyr sommar

För nästa avslappnade frisyr måste du samla det övre håret på framsidan av huvudet och linda det runt dina fingrar tills du får en avslappnad bulle. Säkra bullen på plats med hårnålar eller hårband. Om du har tunt hår kan du först reta hårets framsida. För att dölja hårbanden kan du antingen linda några trådar runt dem eller knyta ett hårband runt bullen. Lämna resten av håret fritt och styla det som du vill. Till exempel kan du trolla fram strandvågor med locket.

Messy Bun Hairstyles Boho Style Long Hair Hair Extensions

Messy Bun Hairstyles: Knyt en låg bulle

Stökiga Bun Frisyrer Boho Style Flätade Frisyrer

Trolla fram en djup bulle i bara några steg. Det är den perfekta frisyren för festliga tillfällen som bröllop, examensceremonier och cocktailparty. Använd först fingertopparna för att arbeta volympulver i hårfästet. Vrid två hårstrån på vardera sidan av huvudet och bind dem sedan i en hästsvans med resten av håret på baksidan av nacken. Vik sedan hästsvansen runt fingrarna tills en lös bulle bildas. Plocka sedan flera hårstrån från bullen och fixa hårstylingen med hårspray.

Röriga bullfrisyrer i boho -stil: styla bullen i sidled

Stökiga bulle frisyrer boho stil flätor idéer bulle

Om du letar efter ett lekfullt alternativ är sidobullen perfekt för dig. I vilket fall som helst, för att updo ska se riktigt bedårande ut, måste du kunna några knep. Först och främst är det mycket viktigt att hårsektionen ser voluminös fram och bak. Applicera därför volympulver på hårfästet och reta hårets övre del. Om du har en ponny måste du lägga tillbaka den. Nu kan du antingen fläta flera flätor och sedan binda dem i en bulle på sidan, eller binda håret rakt in i en djup hästsvans och sedan vrida det runt hårelastiken.

Röriga bullefrisyrer i boho -stil: lugg

Stökiga bullefrisyrer i boho -tygstrand

Du vill att din man ska uppdateras men du vet inte exakt hur du ska bära ponnydelen. Vi ger dig ett tips: linda en halsduk runt håret och fäst luggen i den. Handdukarna för håret är det perfekta tillbehöret för en frisyr i boho-stil. De är också väldigt trendiga i sommar och ger en charmig touch till den röriga bullen.

Röriga bullefrisyrer för tunt hår

Stökiga bullefrisyrer boho -stil updo -tygstil

Sjalar är ett funktionellt alternativ, särskilt för kvinnor med tunt hår. Om du knyter en hög bulle och sveper en handduk runt den kommer din frisyr att se mer voluminös ut på nolltid. Reta hårsektionen på framsidan så att du förfalskar mer fyllighet. Individuella små trådar kompletterar det vardagliga utseendet.

Röriga bullefrisyrer för tjockt hår

Messy Bun Hairstyles Boho Style Updos

Kvinnor med tjockt hår behöver inte reta håret upptill utan kan istället dra upp det starkt och knyta fast det i en lös bulle. Denna frisyr fyller två funktioner: Å ena sidan är det superpraktiskt, eftersom håret inte faller i ögonen, och å andra sidan ser det super casual ut.

Stökiga bulleidéer för tjejer

Messy Bun Hairstyles Boho Style Knots Långa hårflätor

Tjejer älskar att experimentera med håret. En boho -frisyr med flätor och en djup bulle på nacken är klar på bara några minuter. Till skillnad från andra frisyrer behöver du i det här fallet inte oroa dig för om frisyren kommer att hålla hela dagen. Om det inte håller kan barnet bara bära ner håret.

Messy Bun Hairstyles Boho Style Girls School Birthday

En kombination mellan fläta och updo ser charmig och fräsch ut. Om din dotter är inbjuden till en födelsedagsfest kan du krydda din frisyr med glitter. Denna styling blev populär under Coachella -festivalen och blev snabbt en populär trend bland influencers.

Messy Bun Hairstyles Coachella Party Glitter

Oavsett om det är för tunt eller tjockt hår, med eller utan lugg, djupt i nacken eller åt sidan: Messy Bun -frisyrer är effektiva, lekfulla och praktiska samtidigt. I fotogalleriet nedan hittar du också fler exempel på frisyrer i boho -stil. Låt dig inspireras av det, kanske hittar du en idé bland den som du skulle vilja testa.

Stylingidé för kvinnor med ombrehår

Stökiga bullefrisyrer strand avslappnade sommarstilar

Även en rörig bulle ser charmig och elegant ut med en rosett

Stökiga bullefrisyrer slingar elegant boho -stil

Halv bulle för kvinnor med kort hår

Stökiga bullefrisyrer Boho -stil Kort medellångt hår

Flera förslag på romantiska brudfrisyrer med en djup bulle och blommor i håret

Messy Bun Hairstyles Floral Updo Boho Style

Stökiga bullefrisyrer Boho -stil Fritidsbröllopshårstillbehör

Messy Bun Hairstyles Boho Style Bridal Veil

Messy Bun Hairstyles Boho Style Beach Hair Styling

En lämplig frisyr för stranden eller för resor med familj och vänner 

Stökiga bullefrisyrer i boho -stil avslappnade stylingidéer

Stjärnorna fascineras också av trenden: Hailey Baldwin

Röriga bullefrisyrer i boho -stil rosa tips

Toppmodellen Kendall Jenner bär också sitt korta hår i en bulle

Stökiga bullefrisyrer i boho -stil kvällshårstil

Meghan Markle hade håret bundet i en avslappnad bulle vid officiella tillfällen förra året

Messy Bun Hairstyles Boho Style Meghan Markle

Messy Bun Hairstyles Boho Style Meghan Markles avslappnade bulle

Messy Bun Hairstyles Boho Style Dianna Agron

Stökiga bulle kvinnor tjockt hår idéer

Stökiga bullefrisyrer eleganta feminina knutar

Stökiga bulle frisyrer boho stil blommor grått hår bröllop gömma

Stökiga bulle frisyrer bröllop brud boho chic

Stökiga bullefrisyrer boho -stil rött hår kontorsstil

Stökiga bullefrisyrer i boho -stil lila hårduk

Stökiga bullefrisyrer Boho Style Idéer Tjockt hår

Messy Bun Hairstyles Boho Style Tunt hår Medium längd

Stökiga Bun Frisyrer Boho Style Tunt Hår

Messy Bun Hairstyles Boho Style Curls Hair

Röriga bullefrisyrer stil långt tunt hår

Stökiga bullefrisyrer boho -stil vintageklänning romantisk updo

Stökiga bullefrisyrer boho -stil bullehår öppet

Stökiga bullefrisyrer i boho -stil lugg fram

Messy Bun Hairstyles Boho Style Pin Up Bangs

Messy Bun Hairstyles Boho Style Side Braid Hair Braid

Messy Bun Hairstyles Coachella Hair Accessories Boho Style

Röriga bullefrisyrer nacken runt halsen

Stökiga bullefrisyrer bröllopsbrud updo boho fläta blommor