Månkalendern för hår – underskatta inte fördelarna!

Lunar kalender hår position råd kvinna vackra frisyrer

Månekalender för håret, där den rätta dagen för klippning av hår kan väljas, sattes redan ihop i antiken efter lång observation av månen och dess inflytande på hårets hälsa och tillväxt.

Månkalendern för hår lovar en vacker frisyr

Frisyr sax användbara tips frisyr

Månens faser påverkar främst hårets tillväxt. Om du klipper det medan månen blir större, växer håret snabbare än om du klipper det när månen blir mindre. Om du gillar att byta hår ofta och ofta bör det kunna växa tillbaka snabbt. I det här fallet bör du ange ett datum i Månekalender för håret välj var månen är i antingen första eller andra kvartalet. Men om du uppnår exakt motsatsen och vill gå till frisören mindre ofta, bör du välja en dag då månen blir mindre. En månkalender kan hjälpa dig med detta. Att klippa håret under den krympande månen stärker hårets rötter och förhindrar att de faller ut. Din tillväxt kommer att vara tillräckligt långsam.

Månkalender för hår ger dig användbara tips

Lunar kalender hårklippt frisör besök tips idéer

Vid nymånen bör du undvika att klippa håret eftersom livet kommer att förkortas under dessa dagar. Tyvärr förklaras det inte varför det är så. Precis som månens faser spelar månens dagar också en stor roll. Månens cykel varar i 30 dagar, där varje dag har sina särdrag. Uppgifterna i ett Månekalender för håret väljs utifrån månens inflytande på hårets tillväxt och hälsa. Dagarna är indelade i fördelaktiga, neutrala och ogynnsamma. En sådan kalender kan hjälpa dig att välja rätt dag att besöka frisören beroende på vad du vill ändra på ditt hår.

Månekalendern 2014 och varför du ska följa den?

Månekalendern 2014 för trädgårdsarbete – fördelar och nackdelar med månens faser

Mer framgång med månkalendern 2014 på olika livsområden

Lunar kalender hår kvinna blond korthårig vacker frisyr

Månekalenderhår brun rödblond färg

Ha en frisyr med lager som stjärnorna