Prom frisyr – 10 enkla idéer att imitera

Bal-frisyr-bondekrans-elegant-feminin-updo

Varje tjej vill känna sig som en prinsessa på balfesten. För detta ändamål är det inte bara klänningen som är viktig, utan också valet av rätt frisyr. För att hjälpa dig att välja har vi fem exempel på ett i den här artikeln Prom frisyr för henne. Allt från fäst upp till halvöppet hår, allt ingår. Ha kul att försöka!

Prom frisyr – en elegant bulle

Prom-frisyr-updo-elegant

Speciellt när en dam har ett barnsligt ansikte är den strikta bullen inte alltid det mest lämpliga valet. Av denna anledning har vi en variant som liknar Prom frisyr för dig som behöver binda håret i en hög hästsvans först. Se till att du kammar håret bakåt väl och smidigt. Du kan använda en kam och hårspray som hjälp. Forma bullen genom att dela hästsvansen i två stora trådar, linda en runt hårbandet medurs och den andra moturs. Slutligen måste du fästa de två trådarna med bobbypinnar. Du kan använda ett par eleganta hårspännen med pärlor och stenar för att matcha bal. Dubbelkolla att inget hår sticker ut, och om det gör det, räta ut håret en gång till. Det är gjort Prom frisyr!

Halvöppen balfrisyr med sidoseparering

Prom-frisyr-flätad frisyr-casual-vacker-idé

Du kan också använda en halvöppen Prom frisyr Välj. Denna frisyr är lämplig för dem som inte är lika strikta frisyrer som bullen. Du har två alternativ här:

1. Knyt den övre delen av håret, reta bakdelen och krulla de hängande trådarna med ett lock. Denna frisyr bär bland annat Kate Middleton och är perfekt som en Prom frisyr.

2. Kläm upp endast ena sidan av håret. För att göra detta behöver du en sidoskillnad och sidan med den större andelen hår du flätar till en fläta. Allt beror på din smak vilken typ av fläta du använder. En variant skulle till exempel vara ett flätat typ “vattenfall”. Det här också Prom frisyr du kan dekorera med en bobby pin eller blomma.

Prom frisyr – fel bob

Prom Frisyr-Bob-Taylor-Swift-Hair

Det finns ingen anledning att dela med håret för att det ska se vackert ut Prom frisyr att designa. Du är välkommen att styla din man till en falsk bob. Använd ett lockjärn för att locka håret, varefter du kammar igenom lockarna för att skapa vackra vågor. Nu behöver du en hårelastik som du kan använda för att binda håret till en låg och lös hästsvans. Stift sedan denna fläta under håret med bobby pins. Är redan din personliga Prom frisyr avslutade en falsk bob. Förresten, denna typ av frisyr är mycket populär bland stjärnorna.

En enkel och naturlig frisyr

Examen-frisyr-långt-hår-guld-strängar

Om du har vackert långt hår behöver du inte dölja det med updos eller flätor. Lämna dem för det Prom frisyr helt enkelt hänga fritt. Det är inte utan anledning att denna frisyr ofta används av frisörer. Det enda du kan göra för detta är att vrida håret. Det är upp till dig om du använder ett lock, strykjärn eller lock. Slutligen kamma håret försiktigt så att du får vågor och ditt naturliga utseende är färdigt. Dessa Prom frisyr du kan välja om du vill att din klänning och smink ska sticka ut mer.

Följ trenderna för balfrisyren

bal-frisyr-idéer-updo-fläta-julianne-hough

Du kan också styla dig själv enligt trenderna. Tyvärr är de flesta varianterna för en Prom frisyr avsett för långt hår. Men du har valet mellan en mängd olika alternativ, inklusive hår flätat i en krans eller en frisyr gjord av löst hår med en våt effekt. Det beror helt på din smak. Axellångt hår däremot kan användas för det Prom frisyr skruva bara in den och dekorera den sedan med ett vackert tillbehör. Vad sägs om till exempel en fjäder för en bohemisk stil eller en vacker blomma? Fina hårspännen i guld eller silver är också lämpliga för detta, eller ett tygstycke. Låt din fantasi springa vilt och känna dig som en riktig prinsessa på din bal.

Prom-frisyr-idéer-högt bundna foder-grisar-smycken

Prom frisyr idéer-hår-tyll-bulle-alicia-nycklar Prom frisyr-idéer-falskt-bulle-rakt-hår Prom frisyr idéer-falska-bob-stjärnor  bal-frisyr-idéer-skakad-look-bulle

Prom-frisyr-idéer-updo-pigtails

En bra balfrisyr som får dig att lysa är en barock grisstjärtknut. Denna hårstil ser väldigt feminin, elegant och romantisk ut. Oavsett om du kombinerar denna frisyr med en lång aftonklänning med öppen rygg eller med en kort är helt upp till dig. Först måste du dra en djup sidoskillnad i håret och dela tre trådar framtill, som du sedan flätar. Långsamt, fortsätt fläta håret genom att lägga till en till hårstrå om och om igen. Till sist knyter du av flätans ände med en hårelastik och viker håret på baksidan av huvudet till en lös, stor bulle. Säkra den härliga knuten med bobypinnar och placera flätan över den. Fäst flätan på plats och skjut änden under.

Prom-frisyr-idéer-boho-stil-blommig-krans

Du kan enkelt göra en balfrisyr med en fläta själv. För detta måste du dela en djup sidodel och fixa den bakre delen med ett lås. Dela tre trådar högst upp på avskiljningen och flät dem löst bakom örat. Här tas fler hårstrån igen, så att den så kallade franska flätan skapas. Sedan fläta samma fläta på andra sidan också. Reta håret på baksidan av huvudet något för att skapa mer volym. Fläta sedan allt ditt hår tillsammans med flätan och vrid håret till en lös snigel som du stiftar i slutet. Små pärlor eller riktiga blommor i håret ger din frisyr en speciell charm.

Prom-frisyr-idéer-updo-inspirationer

bal-frisyr-idéer-hoch-geundener-bulle

Bullen är utan tvekan en av de klassiska uppdateringarna som ser tidlösa och riktigt feminina ut. En balfrisyr med en bulle är ett utmärkt val för damerna som siktar på en perfekt och elegant look på festen. Om du har långt hår kan du trolla fram bullen i några enkla steg med en bullkudde och locka entusiastiska blickar på dansgolvet. För den höga bullen bör din man åtminstone nå dina axlar. För denna frisyr, bind håret i en hästsvans och säkra det med en hårelastik. Ta bullkudden och trä hästsvansen genom den. Nu måste du fördela ditt hår så att kudden är helt täckt. Säkra bullen med en annan hårelastik. Du kan linda alla utskjutande spetsar runt bullen. Säkra bullen på plats med två bobby pins som du stoppar under kudden.

bal-frisyr-idéer-långt-hår-halv-öppet-lockigt

Om du ännu inte kan avgöra om du kommer att bära en balfrisyr med öppet eller fäst hår till festen kan lösningen vara en halvöppen och halvt upp frisyr. Den så kallade half-up hårlooken är mångsidig och särskilt lämplig för balfesten. Du kan styla ditt hår själv på några minuter och uppnå en röd matta. Håret kan retas upp och lockas på baksidan av huvudet. Sådana frisyrer ser också väldigt elegant ut i kombination med en snygg ponny. Om ditt hår är tunt kan du dela i mitten och fläta ponnysträngarna till en tunn fläta. Samla sedan flätan på baksidan av ditt huvud.

Prom-frisyr-idéer-halvöppen-hår-krans av blommor

Håret på baksidan av huvudet ser bra ut när ponnytrådarna är knutna. Du kan styla en mycket elegant och chic halvöppen frisyr genom att borsta sidorna strikt bakåt och reta resten av håret över det. Denna variant ser väldigt snygg ut på både medellångt och långt hår. Till exempel kan damer med ett runt ansikte bara binda håret på baksidan av huvudet och lämna sidorna öppna. Detta kommer att sträcka ditt ansikte optiskt. Ditt hår kommer att se bra ut när du första delen i mitten och knyter ditt raka hår lågt på bakre kilon. Du är välkommen att styla resten av håret vågigt. En vacker balfrisyr som får dig att känna dig som en riktig prinsessa.

Prom frisyr idéer-falsk-bob-festlig-tillfälle

bal-frisyr-idéer-casual-vågigt-kort-hår-anna-lynn-mc-sladd