Styling ponny på sommaren: de vackraste frisyrer och styling tricks för varma dagar!

Oavsett om det är gardiner, mikro -smällar eller slip -bangs – ponny frisyrer är helt hip igen i år. Även om luggen kan försvinna från scenen då och då, förblir de fortfarande alla fashionistas älskling, och av goda skäl. Det ger trots allt vårt utseende en uppfriskande touch på nolltid och kräver inte lika mycket mod som en kort frisyr. Men som ni vet är livet inte en ponnyodling. Speciellt inte när vi vill styla vår lugg på sommaren och se bra ut. Middagsvärmen, sommarregnet och den fuktiga sommarluften: De är alla den största mardrömmen för alla ponnybärare. Svett rinner av pannan och ditt hår ser trött och fett ut? Oroa dig inte! I det följande förklarar vi hur du kan styla din lugg perfekt under de varma sommarmånaderna!

Style lugg på sommaren: håll dig borta från ditt hår

Selena Gomez blont hår 2021 lugg i sommartips

Särskilt när det blir över 30 grader ute undrar många kvinnor hur de ska styla sin lugg på sommaren. Ponny frisyrer ger mer lock och volym i håret, men bara om de är perfekt placerade och idealiskt coiffed. Så att du ser bra ut även i värmen, hjälper vi dig på hoppen och förklarar hur du håller din ponny i schack. Den första och viktigaste regeln är: hands off! Att hela tiden köra fingrarna genom luggen i värmen är ingen bra idé. På sommaren är våra händer ofta svettiga och om vi rör vid håret med dem blir det fetare och trådigare snabbare. Så istället för att plocka luggen med fingrarna skulle det vara bättre om du använder en liten pensel eller kam för att göra detta. Och ett litet tips från oss: så att luggen inte pressas för mycket på pannan är det bättre att kamma håret underifrån.

Använd torrschampo

Style ponny på sommaren vilka ponny frisyrer är trendiga

Oavsett om det är i gymmet, på stranden eller på en promenad: under varma dagar svettas vi helt enkelt mer. Och att tvätta håret varje dag är inte bara ohälsosamt, utan också för dyrt. Mirakelkuren kallas: torrschampo! Det absorberar fett och svett på nolltid och får vår man att se nytvättad ut igen. Så om du stylar din lugg på sommaren bör du alltid ha ett torrschampo i handväskan. Spraya helt enkelt i rötterna, låt det verka en kort tid och forma med en kam. Som ett alternativ kan kvinnor med blont hår använda babypulver för att styla luggen med rena händer.

Använd mattande smink

Torrschampo med mikroponnyfrisyrtrend på sommaren

För att styla din lugg på sommaren och få dem att se bra ut, kanske du också vill ändra din sminkrutin lite. Eftersom håret vilar på pannan i ponnyfrisyrerna, smörjer det snabbare i värmen. Du kan dock förhindra problemet genom att använda en mattande primer eller ansiktspulver. De suger upp överflödig hudolja och ser till att din smink håller sig på plats hela dagen.

Doppa det feta tillvägagångssättet med blottingpapper

Frisyrtrender 2021 stil lugg på sommaren

Ja du läste rätt! Det som fungerar på vårt ansikte fungerar också på huvudet! Det lilla underliga läkemedlet absorberar snabbt fett och överskott av talg och säkerställer en oljefri panna på sommaren. När vårt hår ständigt är över pannan kommer fler bakterier in i huden och det kan i sin tur leda till akneutbrott. Men vi vill inte det, eller hur? Eftersom blottingpapper är antibakteriella hjälper de oss att förebygga akne och finnar. Att döda två fåglar i en smäll – låter ganska bra, eller hur? För att styla luggen på sommaren räcker det med att försiktigt stryka hårbotten med de små lakanen.

Style lugg på sommaren: använd en rund pensel

Style gardin lugg frisyr trend som lugg på sommaren

Vill du ge din frisyr lite mer lock och på något sätt är ditt hår platt på pannan igen efter 1 timme? Tja, för att förhindra detta problem skulle det vara mycket bättre om du fönar luggen över en rund pensel istället för att använda plattången. Det blir särskilt omfattande med en stor rund pensel: Placera den helt enkelt under pannkanten och dra långsamt ner. Applicera sedan lite hårspray för mer håll och du är klar!

Stoppa luggen

som lugg på sommaren, stil snabba uppdateringar för långt hår

När det blir varmt kan vi snabbt knyta vårt långa hår till en rörig bull. Men vad gör vi med vår ponny? En lång och fransad ponny, till exempel, kan underbart stylas åt sidan och helt enkelt stoppas bakom örat. Vridna eller flätade trådar, å andra sidan, framkallar en romantisk och avslappnad look på nolltid, vilket är perfekt för sommaren! Vill du ha något mer elegant? Då skulle det trendiga våta utseendet vara precis rätt för dig! Helt enkelt styla luggen till sidan eller baksidan med mycket hårgel och din snygga frisyr är klar!

Hårtillbehör är din nya bästa vän

Frisyr för frisyrer för lugg för kort hårstil på sommaren

Oavsett om du kopplar av på stranden eller är ute på middag, är hårtillbehör det enklaste sättet att krydda din frisyr. Särskilt om du inte vill ha komplicerad styling eller om du inte har tid kan du nöja dig med de trendiga bitarna. Färgglada hårspännen i alla tänkbara storlekar och mönster är idealiska för att styla luggen på sommaren och hålla dem borta från ansiktet. Och om det är för flickaktigt för dig kan du alltid ta ett huvudband eller en halsduk.

Omfamna din naturliga hårstruktur

Curlingspray för lugg på kort hårstil på sommaren

Fritidsfrisyrer i det ångrade utseendet är mycket populära i år och det förvånar oss inte. För låt oss vara ärliga – vem vill föna håret i värmen? Så var inte rädd för att arbeta med din naturliga struktur. Låt ditt hår lufttorka, applicera lite stylingkräm och voilà – du har stylat din lugg perfekt!

Style ponny på sommaren: de vackraste utseendena vid en blick

Våt hår letar efter kort hårstil lugg på sommaren

Har du inte tid för vanliga salongbesök? Låt sedan din lugg växa ut!

Lugg i sommar stil gardin lugg frisyr bilder

Det snygga utseendet ser också superchic och elegant ut med korta frisyrer med lugg

Pixie Cut 2021 stil lugg på sommaren

De riktigt korta mikroslagen passar perfekt till varje hårlängd och är gjorda för sommaren

Micro bangs frisyr 2021 lugg i sommarstil tips

För en snygg look kan du styla luggen åt ena sidan med en handborste

kort bob med sido lugg korta frisyrer trender 2021

Style lugg på sommaren med bandanas och hårdukar för en boho -touch

Hårhanddukar frisyrer för kort hår lugg i sommar stil tips

I värmen är det bästa sättet att stoppa luggen med fashionabla hårtillbehör

Växande lugg tips för att styla långt hår på sommaren