Trendfrisyrer: medellång, skiktad och med lugg – 13 stilar och tips

Trendiga frisyrer: medellång, skiktad och med lugg - sommarfrisyr

Nästa besök hos frisören är nära förestående och du vet fortfarande inte hur din nya frisyr ska se ut? Eller har du redan halvlångt hår och letar efter rätt styling? I år är trendfrisyrerna: medellånga, skiktade och med lugg. Vi presenterar dig de vackraste inspirationerna för hak- och axellångt hår, djärva stylingar och klassiska frisyrer. Du hittar också användbara tips som definitivt kommer att göra den dagliga vården enklare.

Trendiga frisyrer: medellång, skiktad och med lugg

Trendfrisyrer: medellång, skiktad och med lugg-avslappnad-sommar-naturlig

När det gäller medellånga frisyrer brukar man tala om en övergångslängd. Men de är extremt praktiska och kan vara ett bra val på lång sikt. Den medellånga hårlängden är varken för kort för genomarbetade frisyrer, och den behöver inte intensivvård från den långa manen. Den kan utformas på olika sätt och är alltid trendig. I år är håret avslappnat, skiktat och med lugg – en bra kombination för ett snyggt utseende.

Bob -frisyrer: medellång, skiktad och med lugg

Trendiga frisyrer: medellånga och med lugg-blond-retro

Medellånga, fransade frisyrer har ofta mer lock och volym än långt hår på grund av de införlivade nivåerna. Men de kan också bytas snabbt och kan bäras öppna eller till och med formas som en updo. En riktig allround för halvlångt hår är boben. Den kan bäras axellång eller bara upp till hakan och kan vara stegvis eller med lugg. Denna frisyr är helt sensationell eftersom den verkligen passar varje ansiktsform och hårtyp. Med rakt hår ser en snygg bob med lugg bara bra ut. Med något vågigt eller lockigt hår kan luggen bäras i sidoskillnaden.

Bob frisyrer 2016/2017 – 20 idéer för den populära frisyren

Skiktad bob – en klassisk frisyr behöver inte vara tråkig

Bob frisyrer 2016 – 27 idéer för snitt och styling

Fuzzy long bob

frisyrer-medellängd-tiered-bangs-trender-jennifer-lopez

Om trendfrisyren 2016 var den långa boben, är 2017 den suddiga långa bobben. Det ersätter inte sin föregångare helt, utan utökar det snarare. Kraftfullt kantad och mycket starkt inspirerad av 70 -talet, den är särskilt avslappnad och naturlig. Egentligen gäller följande: ju mer sliten, desto bättre. Därför är utseendet helt enkelt att styla och kan säkert spara dig den irriterande huvudvärken tidigt på morgonen när du måste gå snabbt. Således är den också idealisk för sommaren. Dessutom passar en skiktad medellång frisyr nästan alla och kan enkelt anpassas till individuella ansiktsformer.

frisyrer-medellång-tierad-ponny-trender-mörk-natur-brun

Den så kallade “Clavi Cut” blev en riktig trendfrisyr 2014. Idag firar han sin comeback. Det handlar om en medellång hårlängd upp till nyckelbenet. Håret kan bäras lockigt, snyggt med sido- eller mittavskiljning. Utseendet är mycket populärt bland stjärnor som Emma Stone, Victoria’s Secret -modellen Monika Jagaciak, Natalie Portman och många andra.

Frisyrer: medellång, tierad och med lugg

frisyrer-medellånga-lager-smällar-trender-lockar-kerry-washington

Beroende på ansiktsproportionerna kan stegen och luggen vara längre eller kortare. Med vinklade ansikten är det lämpligt att ha håret fransat från hakan. Således täcks ansiktsbredden diskret och elegant av avslappnade trådar. Damer med runda ansikten bör alltid vara uppmärksamma på längden på ponnyn. En ponny i XXL -nivå, som blåses naturligt, är den perfekta lösningen här. Det smickrar fullmånans ansikte och ger ett avslappnat utseende.

medellånga frisyrer tierade lugg trender-taylor-swift

Även om ponnyer säkert inte passar alla, beror allt på hur de är utformade. När de används korrekt kan de till och med framkalla extra fyllighet i fint hår. Framför allt är det viktigt att utseendet inte ser försummat ut. Motsvarande anti-split-end härdning, som inte bör underskattas, säkerställer en bra dos glans.

Lager i håret och lugg för lockar

frisyrer-medellång-tierad-ponny-trender-lockar-naturliga

Kvinnor med naturliga lockar kan verkligen se fram emot de fristående medellånga trendfrisyrerna. Lockigt hår ger det trendiga utseendet en extra nostalgisk stil och det tolkas väldigt naturligt. Detta passar bra med blonda toner eller trådar i olika guld-koppar nyanser. Frisyren är anpassad till den lockiga hårtypen med hjälp av en överlång lugg med sidoseparering, i linje med frisyrtrenderna 2017. I haklängd och ljus askblondin påminner frisyren om stilikonen Marylin Monroe.

frisyrer-medellång-tiered-bangs-trender-ombre-hårfärg

Halvlånga frisyrer är bra för dem som gillar att experimentera med hårfärg. Färg accenter kommer verkligen till sin rätt med medellång hårlängd med en hårt lager frisyr. Varma, ljusa nyanser av bruna och naturliga blonda toner är trendiga i år. Djärva kombinationer kan provas med en mörk grundfärg.

frisyrer-medellång-tiered-bangs-trender-sombre-dakota-johnson

Trendiga frisyrer av medellängd, skiktad och med lugg är mycket lämpliga för varje hårstruktur. De är särskilt fördelaktiga för fint hår. Det fransade snittet ger extra luftighet och volym till håret. För att öka effekten rekommenderar frisörer att välja sombrè. Det handlar om en mildare variant av det välkända ombrè-utseendet, där färgskillnaden är mer subtil och ligger mellan det mest mörka tillvägagångssättet och de lite ljusare spetsarna. Färggradienten ska inte vara uppenbar, utan två till högst tre nyanser och ger särskilt tunt, fint hår mer volym, djup och struktur.

frisyrer-medellång längd-skikt-lugg-trender-hår-färg-halle-bär

De mjuka färggradienterna ser väldigt bra ut med varje hårfärg, men först när riktigt mjuka övergångar har gjorts ser utseendet naturligt och riktigt vackert ut. Ljusvågor eller de så kallade strandvågorna ger ytterligare struktur och betonar de unika färgeffekterna. Många stjärnor som Jennifer Lopez, Halle Berry, Dakota Johnson och andra bestämde sig också för att ha en sådan frisyr.

frisyrer-medellång längd-tierad-ponny-trender-bob-emma-sten

Under lång tid ansågs medellängden som en övergångsfrisyr till den långa manen. Det är faktiskt mer populärt än någonsin. I motsats till långt hår förlorar inte hårstyling sin form och du kan njuta av dina vågor eller genomarbetade flätade frisyrer länge. Hår som når hakan eller nyckelbenet betonar ansiktets konturer och ger dekolleté och axlar frihet.

Frisyrer: medellång, tierad och med lugg

medellånga frisyrer tierade lugg trender karlie kloss

Kanske inspirerade av den franska chicen och sommarens avslappnadhet, är de bästa trendfrisyrerna de som klarar sig utan mycket styling, men ser välvårdade ut samtidigt. Poängen är att optimalt anpassa frisyren till den individuella ansiktsformen. Stegen är en bra lösning här, eftersom de är varierande och kan användas på olika sätt. En fransad ponny kan bäras i mittavskiljningen, på ena sidan eller rak. Den fransade halvlånga frisyren är mångfacetterad och fungerar mycket bra med både lite vågigt hår och lockar. Mest av allt strävar de flesta samtida kvinnor efter ett naturligt, lättskött utseende som kan göras snabbt i en hektisk vardag eller efter att ha stått upp.

frisyrer-medium-längd-tiered-ponny-trender-bob-kort