Wiesn -frisyrer för Oktoberfesten – 20 nuvarande flätade och traditionella frisyrer

Wiesn frisyrer två-holländska-flätor-heidi-fläta-fläta-frisyrer-oktoberfest

Flätade frisyrer är alla ilska igen i höst. De är inte bara ett absolut blickfång, utan passar också perfekt med den kommande Oktoberfesten. Här hittar du 20 av de senaste Oktoberfest frisyrer, det skulle göra din outfit ännu vackrare. Om du gillar att fläta grisar och vill använda det här snygga utseendet som en traditionell frisyr, hittar du några exempel nedan som uppmuntrar din inspiration – från fästa frisyrer för långt hår till hästsvansar för medellängd till flätade idéer för mycket kort hår.

Oktoberfest -frisyrer – knyt nederländska flätor med en rosett

Oktoberfest frisyrer holländska-flätor-hår rosett-rött-hår-blomma-mörk-blå-traditionella-frisyrer-oktoberfest

Heidi -flätor (även kända som holländska flätor) är ett bra alternativ för en traditionell Oktoberfest -frisyr. Som följer används det här utseendet väldigt ofta när man förbereder sig för Oktoberfest. Du måste dela först och dela håret i två lika delar. Fläta de två flätorna så att de möts i nacken. Med hjälp av ett rött band är flätorna anslutna, som visas på bilden till vänster. En annan möjlighet skulle vara att fläta flätorna som en enda fläta och använda en blomhårslips (se bilden till höger).

Wiesn -frisyrer – den flätade kransen är en klassiker

Oktoberfest-frisyrer flätar krona-hår-krans-oktoberfest-idé-imiterar

En klassisk traditionell frisyr är den flätade kransen. Med denna trendfrisyr flätar du håret i en krans runt ditt huvud och det finns många varianter och flätningstekniker. För att den flätade frisyren ska komma till sin rätt måste du absolut ha långt hår. Knyt håret till en fläta så att flätan kan vara minst lika lång som hälften av huvudets omkrets. Annars kommer du att möta stora svårigheter. Enskilda trådar kan lämnas ut löst.

Oktoberfest -frisyrer: 27 instruktioner för enkla flätade frisyrer för en dirndl

Dirndl -frisyrer för kort hår – en översikt över de vackraste och enklaste idéerna!

Oktoberfest frisyrer för långt hår – 45+ vackra utseende och instruktioner!

Den omvända franska flätan med bulle

Oktoberfest-frisyrer bulle-fransk-fläta-omvänd-knut-frisyrer-långt hår

För att lägga till mer elegans till din Oktoberfest -outfit kan du i sin tur göra dig till en fastställd frisyr. En omvänd fransk fläta med en bulle är populär eftersom den ser elegant ut och är lämplig för speciella tillfällen. Helst ska du ha en bullekudde tillgänglig så att du enkelt och perfekt kan styla håret.

Gör din egen flätade bulle med rosett till Oktoberfesten

Oktoberfest frisyrer bulle-upp-frisyrer-flätor-hår-fläta-hår rosett

En annan möjlighet för en intressant fastställd Oktoberfest -frisyr är om du först flätar håret och sedan bildar en bulle från flätorna. Frisyren tar mindre tid än du tror och är ett bra alternativ till den traditionella strumpbullen. Om du inte har en bullekudde kan du göra den själv av gamla strumpor.

Upp Wiesn -frisyrer: Dubbel hårfäste 

Wiesn-frisyrer-hår-krans-krans-krona-oktoberfest-flätning-enkla-traditionella-frisyrer

Höga flätade kransar är ett absolut måste och får inte saknas på dirndl. Du kan till och med använda olika flätningstekniker (till exempel franska eller nederländska) och istället för en fläta kan du fläta två flätor till en krans, för dubbelt så mycket håller bättre.

Alternativ till Oktoberfesten: uppknuten frisyr som en kedja

Wiesn-frisyrer-krans-av-hår-knuten-frisyr-idé-hög-fast-up-to-date-creative

Den befintliga Oktoberfest -traditionen avskaffades definitivt med följande flätade frisyr. Denna hopknutna frisyr finns som ett alternativ om du vill göra intryck på Oktoberfesten. Detta kedjelook kan enkelt formas genom att först dela håret och fläta några trådar i sidled (motsvarar exakt förberedelsen för en fransk fläta). Knyt sedan en knut och lägg till en liten hårstrå till kedjan varje gång. Knutar ska inte vara för snäva.

Mohawk fläta lockar absolut uppmärksamhet vid Oktoberfest

Wiesn-frisyrer-mohawk-fläta-hår-knut-flätade-oktoberfest-traditionella-frisyrer

Mohawk -flätor, som mer påminner om den vilda punktiden, är trendiga i år och är idealiska för festivalsäsongen. Sådana flätor ser både vackra och kreativa ut och är inte så svåra att imitera. Håret förblir halvöppet, du måste dela i mitten i en V-form och dela håret i tre trådar längst fram på hårfästet. Den mellersta strängen bör dock placeras under, det vill säga inte över den första tråden. På toppen av huvudet knyter du en hög bulle som en halv bulle.

Fiskbensfläta är lämplig för långt hår

Wiesn-frisyrer-fiskbens-fläta-trend-frisyr-långt hår-oktoberfest-dirndl-gör-det-själv

Fiskbensflätor är ett mycket speciellt alternativ så att du kan framstå som elegant och elegant på ölfestivalen. En kombination av en fiskbensfläta och en rak fläta ser bra ut. För instruktioner om hur du gör denna typ av fläta själv, se videon nedan. Det är bäst att använda hårband som liknar din hårfärg så att de blir mindre märkbara. Naturligtvis kan du också använda färgat gummi om du vill lägga till färgaccenter.

Välj en fransk fläta som en traditionell frisyr

Wiesn-frisyrer-franska-flätor-hår-flätning-oktoberfest-traditionella frisyrer

En fransk fläta ger ett romantiskt och klassiskt utseende. Förutsättningen för detta utseende är rakt hår som faller över axeln, annars kan du inte fläta flätan. Flätningstekniken skiljer sig från alla andra typer: du delar inte håret i 3 tjocka delar direkt från början utan börjar med tunna trådar och plockar upp nya hårstrån. På detta sätt kan flätan också bearbetas i huvudets övre delar och startar inte i nackområdet.

Fläta hästsvansar: några stylingtips

wiesn-frisyrer-långt-hår-häst-svart-flätning-festliga-traditionella-kostymer-viking-frisyrer

Denna moderna boho -look passar underbart med Oktoberfesten som en flätad frisyr och tar några minuter. Du kan använda olika flätningstekniker, som att börja direkt från hårfästet eller bakom örat från vänster eller höger sida av huvudet och fläta upp till hårspetsarna. Använd ett hårband för att knyta håret i nacken. Du kan linda en lös tråd runt hårslipsen och dölja den. Detta gör den klassiska hästsvansen mer intressant. Idén är också mycket lämplig för nybörjare.

Oktoberfest -frisyrer: fiskbensfläta och hästsvans i kombination

Wiesn-frisyrer-hästsvans-långt hår-sillben-fläta-flätade frisyrer-dirndl

En kombination av fiskbensfläta och hästsvans verkar attraktiv och är vårt nästa förslag för Oktoberfest -frisyrer. Denna look är perfekt för långt hår. Knyt fast manen i en hög hästsvans, flätade fiskbensfläta och säkra med en hårslipsFiskbensflätan tar utan tvekan mycket tid, men annars är det väldigt enkelt att göra.

Vattenfallfläta på Oktoberfest för att imitera: instruktioner

wiesn-frisyrer-vattenfall-fläta-aktuell-oktoberfest-flätade frisyrer-instruktioner-bara-gör-själv-

Om du behöver en romantisk frisyr på Oktoberfest, ta en närmare titt på vårt nästa tips: vattenfallflätor. Den här frisyren liknar mycket ett vattenfall, varifrån det fick sitt namn. Dela håret i sidled, dela sedan 3 trådar. Varning: strängen ska inte vara för tunn. Placera den första tråden över den andra och sedan “låt den falla” den andra. Ta en tredje tråd från det övre håret och lägg den över den första. Börja sedan om igen: klipp av en ny tråd (nummer 4) för den andra tråden och lägg den över tråd 3. Släpp sedan den tredje strängen och placera slutligen den nya strängen 4 under den första.

Lämplig frisyr för kort hår: flätad frisyr över pannan

wiesn-frisyrer-kort-hår-bilder-hårlinje-krans-flätning-enkla-traditionella-frisyrer

Har du ditt hår kort? Det finns fortfarande ett sätt att fläta en lekfull och söt sidfläta ur din lugg. Flätan löper längs pannan och samlas slutligen med ett hårband i nacken. Du kan imponera med denna frisyr på Oktoberfest, eftersom flätan ser elegant och feminin ut på samma gång. Olika flätningstekniker kan också väljas beroende på din smak.

Lätt flätad frisyr för Oktoberfest

Wiesn-frisyrer-i sidled-fläta-idé-flätade frisyrer-nuvarande-oktoberfest-gör-själv

Denna fläta är också lämplig för medellångt hår. Det rekommenderas att du flätar flätan nära huvudet, sedan låter den falla antingen längs vänster eller höger sida av huvudet och fäster spetsarna med en tunn tråd eller ett hårband. Du kan själv bestämma om du föredrar frisyren löst som här eller en striktare styling.

Wiesn -frisyrer: Fläta håret i sidled som en bondfläta 

Wiesn-frisyrer-hästsvans-i sidled-medellångt-hår-fläta-traditionella-frisyrer

En annan variant, som är väldigt lätt att göra själv och som ser snygg ut, skulle vara att knyta håret på sidan. Vi råder dig därför att fläta från hårfästet till bakom örat och knyta en djup hästsvans i nacken. Du kan fläta en eller flera flätor på båda sidor av huvudet eller bara ena sidan beroende på vad du föredrar, vilket kommer att ge en extra accent till frisyren.

Bära hår halvöppet på Oktoberfest: en flätad frisyr med blommiga dekorationer

Wiesn-frisyrer-långt-hår-halvöppna-flätade frisyrer-blommor-lockar-blond

Blommor i ditt hår är en naturlig prydnad och bärs av drottningar tidigare. Numera, och särskilt vid vissa tillfällen, inklusive Oktoberfest utan tvekan, används de allt oftare. Lämna ditt hår halvt öppet och använd din favoritblomma som dekoration för din flätade frisyr. Fall ner det lösa håret och använd ett lockjärn för att forma det vid behov. Flätan, som används här som en krans, ser särskilt romantisk ut på grund av sin lösa design. Du kan få detta genom att försiktigt dra isär flätan på sidorna i slutet.

Vacker traditionell frisyr med en krans av blommor 

Wiesn-frisyrer-blommig-krans-traditionell-kostym-frisyrer-oktoberfest-gör det själv

Blomkransen gör dig till en riktig gudinna på Oktoberfesten. Detta är den snabbaste traditionella frisyren att imitera bland alla andra i dagens artikel. Allt du behöver är en krans av blommor i en färg som matchar dirndl. Du bär håret öppet. Du kan välja rakt hår samt vackra vågor eller till och med lockar. En krans kan också kombineras med en halvöppen frisyr.

Flätad frisyr för mycket kort hår att imitera

Wiesn-frisyrer-mycket-kort-hår-flätade frisyrer-idé-oktoberfest-traditionella frisyrer

Flätade Oktoberfest -frisyrer för tunt och mycket kort hår är inte tabu. Till exempel kan du fläta din ponny och fästa den på vänster och / eller höger sida. En annan möjlighet är att fläta håret bakåt, till exempel i fransk stil, och säkra det med hårnålar. Glöm inte att använda mycket hårspray för att göra håret slätt och för att ställa in den färdiga frisyren bra.

Oktoberfest -frisyrer: holländska flätor för kort hår

wiesn-frisyrer-kort-hår-fläta-två-holländska-flätor-flätade frisyrer

Vår sista fläta frisyr är perfekt för haklångt hår. Gör en sidoseparation och det är bäst att börja fläta två holländska flätor vid hårfästet. Om du vill kan du forma spetsarna på de två flätorna på andra sidan huvudet till två snabba och små bullar enligt ovan. Sedan måste du knyta alla flätor på baksidan av ditt huvud med hårband. Lämna den sedan med en halvöppen frisyr eller styla en hästsvans, en annan fläta eller en bulle från det fria håret.