20 exempel på ett elegant vardagsrumsbord av akryl

vardagsrum-bord-akryl-plexiglas-rundade-kanter-transparent

Akrylmöbler är kända och älskade för att se snygga ut och för sin förmåga att ha en stark närvaro i ett rum samtidigt som den håller en ljus och graciös kvalitet. Akrylmöbler har till och med blivit en perfekt variant för mindre lägenheter.

Fix-idén med ett soffbord i akryl har utvecklats under de senaste åren eftersom dessa genomskinliga möbler är perfekta för fokuspunkten i rummet, där utrymmet är lite mindre. På grund av dess transparens lyser den Vardagsrumsbord av akryl Det tar inte bara lite eller inget utrymme, men du kan också se genom mattornas färgglada mönster.

Vardagsrumsbordet i akryl – 20 idéer för en komposition med det

CB2-Peekaboo-soffbord-vardagsrum

Idag ska vi visa dig flera exempel på ett Vardagsrumsbord av akryl, från små, knappt synliga bitar till unika urval som bara lyser. När du väljer ett soffbord i akryl, tänk på det utrymme du har tillgängligt för det. Om rummet är litet, ta ett mindre bord eller försök att kombinera två sidobord och skapa en modulär möbel som kan tas isär när som helst. Om du har ett större rum har du valfrihet och kan få ett bord som uppfyller dina idéer och förväntningar.

En rundad Vardagsrumsbord av akryl

krökt-akryl-soffbord-ljusa-färger-vardagsrum

En av de mest populära designerna för en Vardagsrumsbord av akryl är U-formen med rundade, böjda kanter istället för vassa hörn. Peekaboo soffbord är perfekt för kompakta rum och kan enkelt flyttas om mer utrymme behövs.

U-formen finns i flera varianter. En av dem är nästa exempel. Ta en titt på hörnen. Dessa är ännu mer rundade än Peekaboo -kollektionen som visas ovan.

Akryl deco vattenfall design bord vardagsrum

Vattenfallet Vardagsrumsbord av akryl är en tjockare version av soffbordet med rundade kanter. Denna solida möbel är kraftfull och lätt samtidigt.

Ralphmarks krökt soffbord i akryl

Om du älskar rundade kanter och hörn, men ändå vill ha ett bord som är allt annat än smalt, är det handgjorda Curve Acryl soffbordet av gjuten akryl precis rätt för dig.

Ett fyrkantigt vardagsrumsbord i akryl

Avino-Cocktail-bord-grönt-miljö-vardagsrum

Om ditt vardagsrum är rymligare och större kan du också välja ett modernt, fyrkantigt Vardagsrumsbord av akryl Välj. De raka linjerna på Avino Cocktail Table ger möblerna ett skarpt, isigt utseende. De solida benen ger det också ett kristalliskt utseende. Glasplattan, som erbjuds separat, ökar också utseendet. Möblerna erbjuds i en transparent version, liksom i olika, glada färger.

Wisteria akrylbord vardagsrumsglas

För ett liknande utseende, välj soffbordet i akryl och glas som Wisteria erbjuder. De L-formade benen är fästa vid ytterkanterna på bordsskivans hörn, vilket uppmärksammar den moderna, fyrkantiga formen. Ändå har denna möbel sina rötter i det förflutna eftersom den inspirerades av en modell från 1930 -talet.

Chic bord i vardagsrum i akryl

Nästa Vardagsrumsbord av akryl by Acryl Innovations har både ett kantigt, glänsande och skräddarsytt utseende, tack vare sina smart avsmalnande ben, som påminner om formen på antika möbler.

Akryl soffbord vardagsrum idé

För ett mer modernt utseende kan du välja ett bord med metallben, som exemplet nedan. Akrylplattan är en intressant kontrast till den silverfärgade x-formade basen.

Ett långsträckt vardagsrumsbord av akryl

Milano-Fine-Leg-soffbord-lägenhet-idé

Avlånga soffbord har fördelen att de har en smal form och potential att vara en bit som kan locka uppmärksamhet. Milano Fine Leg -soffbordet är tillverkat av akryl och en glasskiva och är skräddarsytt för att uppfylla dina krav. Exakta ben och en distinkt kant gör denna transparenta möbel förvånansvärt stor.

AVF Bullet Akryl Soffbord Design

Kulan Vardagsrumsbord av akryl är en praktisk möbel, men samtidigt ett riktigt konstverk. Det är en design av Alexandra Von Fürstenberg och inspirerades av hennes intresse för slipade diamanter.

Akryl-bord-vardagsrum-transparent-lägenhet

Nästa exempel från Acryl Innovations är ett rejält soffbord. Det representerar en fantastisk kombination av modernitet och tradition och kombinerar stabiliteten hos din favorit antika bit med precisionen hos en skärad kristall.

Akryl-soffbord-fin utsikt-lägenhet

En liknande modell från Acryl Innovation ger elegans utan att distrahera från den fantastiska utsikten utanför.

Sidobord som vardagsrumsbord av akryl

Gus-Modern-Akryl-bord-design-idé

Om du föredrar modulbitar, försök lägga till två till fyra sidobord till ett Vardagsrumsbord av akryl sättas ihop, vilket kan ändra dess form när som helst. Gus Modern I-Beam-bordet i akryl kan dekorera en av soffans sidor och bilda kontaktpunkten i vardagsrummet genom att ordna det i grupper. Bordet är stilfullt monterat med tre akrylpaneler fästa vid varandra.

AVF-M-16-Akryl-tvådelat bord

En annan variant är den unika samlingen av sidobord av Alexandra Von Fürstenberg. M-16 Cube sidobord i akryl ser dubbelt så fantastiska ut parvis. Få fyra och du har en fantastisk en Vardagsrumsbord av akryl, värt investeringen. De finns i nyanser av grått, svart och vitt.

Trillion akryl sidobord lägenhet design

För en geometrisk look, var lite uppmärksam på sidobordet Trillion i akryl, som också är en design av Alexandra Von Fürstenberg. Föreställ dig effekten när detta diamantformade bord kombineras med andra.

Ralphmarks-Mitred-Akryl-sidobord-design

De underbara 4 cm tjocka panelerna i detta stycke ger det ett djärvt utseende, med sin lilla storlek som håller den övergripande formen smal. Två personer kan ställa upp Mitred -sidoborden.

Ett vardagsrumsbord av akryl med dubbel funktion

Lucite bagage sidobord akryl vardagsrum

Vad kan vara bättre än en tabell som kan ta flera funktioner. Lucite -bröstet av Serge de Troyer är en Vardagsrumsbord av akryl och ett bröst i ett. Du kan fylla dem med snyggt arrangerade böcker, förvandla dem till ett utställningshus för att visa dina samlingar eller lämna dem tomma för en perfekt ren effekt. För bord med liknande utseende, kolla in Plexi-Crafts erbjudanden.

Avrundat akrylbord

DWR Magino soffbord vardagsrumsidé

Med en design som Magino -soffbordet från Design Within Reach får du support och lagringsutrymme för din tidning samtidigt. För ett billigare alternativ, kolla in Overstock.com.

Litet bord med tidningsavdelning

Klar-Lucite-litet-bord-vikbar-tidning

Om du inte har mycket ledigt utrymme, överväg den här versionens sidobord och köp två av dem. Sätt ihop dem som en Vardagsrumsbord av akryl i mitten av rummet och separera och justera dem vid behov.

Akvarium-soffbord, tillverkat av akrylblått

Äntligen har vi en Vardagsrumsbord av akryl i form av ett handfat och med en glasplatta för dig. Mer exakt är bassängen ett akvarium. Midwest Tropical Fountain Aqua soffbord erbjuds med allt du behöver, från belysning till konstgjorda växter till blå glasstenar. Bara fisken saknas. Om växterna och gruset inte passar din smak kan du också välja en lämplig dekoration själv.