Att designa terrassen och trädgården – bra idéer för en glad atmosfär

terrass och trädgård design matbord möbler metall romantiska trappor medelhavet

Kolla in dessa idéer från sju designers, från matplatser till lekplatser för barnen, för att hjälpa dig med Designa terrassen och trädgården burk. Nyckeln till framgångsrik konversation är att få centrum i handlingen att matcha omgivningen. Detta följs av 7 designers som har inkluderat en mängd olika typiska utomhusaktiviteter när de utformar terrassen och trädgården. Detta inkluderar avkoppling, mysig middag och barnens lek i det fria.

Designa terrassen och trädgården – Maten

terrass och trädgård design rotting trädgårdsmöbler runt matbord pool

De flesta tycker att det är mer avkopplande och mysigt att äta ute. Det viktigaste i planeringen är att kombinera matsalen med omgivningen. Utomhusaktiviteter kräver en viss flexibilitet eftersom du trots allt inte har kontroll över solen, månen, molnen eller regnet. Du kan dock beroende på möjliga väderförändringar Designa terrassen och trädgården.

Solskydd på terrassen

terrass och trädgård design parasoll korg möbler kakel sten

Lunch i den varma solen, till exempel, kommer att bli trevligare om du skyddar dig från det under ett paraply, en espalier med vin, ett nät av bambu eller tyg eller en käppmatta. Efter solnedgången kanske du vill ha en otäckt plats så att du kan titta på natthimlen. Möblerna ska vara vattentäta om du inte vill fortsätta byta.

Design med markis

terrass och trädgård design markis idé skugga schäslong

Solsejl är också ett bra sätt att ge solskydd på sommaren. De ser också moderna ut och kan placeras var som helst, antingen på en vägg eller på stolpar. Flera solseglar kan också kombineras med varandra.

Designa en veranda

terrass och trädgård design brun soffa rotting veranda idé fågelbur

Om du har en veranda eller veranda är detta naturligtvis det bästa stället att skapa en matplats. Så du är alltid skyddad från sol och regn och i slutet av säsongen behöver du inte tänka på var du ska förvara solskyddet.

Matbord för trädgården i teak

skapa en glad atmosfär för uteservering

 • Inredningsarkitekten Jeff Andrews utvecklade detta 3,6 meter långa matbord i teak som fungerar som buffé. Bänkarna undviker röran när det är mycket trafik. Vintage -fåtöljerna i metall i marockansk stil ger en viss karaktär.terrass och trädgård design vintage möbler dekoration
 • Vintage möbler passar perfekt in i utomhusområdet, särskilt i kombination med en modern stil. Designerna hittade en sådan stil Eric Ossart och Arnaud Maurières i de gamla hotellstolarna som var en del av terrassen på Dar al Hossoun -hotellet i Taroudant, Marocko.

  “Det är plaststolar från 1970 -talet, vars ursprungliga färg var stark blå”, säger Maurières. “Vi målade dem en gröngrå nyans”, en färg som matchar den 100 tunnland stora olivlundsmiljön. Gästerna använder terrassen främst för cocktails i slutet av dagen. Jasminen som växer genom staketet ger en naturlig och förtrollande doft.

1953 skapa los angeles idéer designer original

 • Detta hem från Rodney Walker 1953 ligger i Los Angeles. Det renoverades av grafisk formgivare George Mimnaugh. En del av det är travertinbordet, som ligger under takbjälkarna i minimalistisk stil. Denna design är ett bra exempel på hur ett område kan kopplas till den närliggande arkitekturen.

trädgård design calistoga california vackra familjehus

 • I Calistoga, Kalifornien, tar ägarna till denna design matsalen till nästa nivå. Hobbyens grönsaksodlare använder återvunnet redwood som stöd för äggplanter, pumpor, tomater och aromatiska växter. Det skräddarsydda aluminiumbordet har ett fack för vinflaskor i mitten. Spaljéerna av återvunnet stålrör gör området mer intimt utan att störa utsikten.

Designa terrassen och trädgården – leka

terrassen och trädgården skapar plats för hela familjen

Ett av de största problemen för någon som är allvarlig Designa terrassen och trädgården är att göra området vackert å ena sidan och barnvänligt å andra sidan. “Den bästa lösningen är att använda mycket fantasi och välja rätt tillbehör”, säger designern Clare Matthews från Storbritannien.

 • Eket i denna överdimensionerade sittgrupp är tillräckligt slät för att gå barfota. Ryggstödens vinkel valdes för att vara avslappnad, men inte för avslappnad heller. En sådan plattform kan döljas av olika växter. Här användes Stipa arundinacea.

  På bilden kan du se Matthew och hennes två döttrar. Ofta förvandlar de området till en scen för att ge en intressant föreställning för åskådarna som hittar plats i gräset.

Skapa terrass och trädgård spela möjlig natur

 • Landskapsarkitekten James Lord ritade dessa jordhögar för en familj på fem i Kalifornien, som familjen kallar “Hobbit Mounds”. Dessa fungerar också som markstabilisering. Kullarna blev genast barnens favoritlekplats. Detta beror främst på den integrerade studsmattan, som ligger på en av kullarna, och de små axlarna i ett rörsystem genom vilka kulor eller andra små föremål kan rullas.

terrass och trädgård gör hobbithuset perfekt

 • Detta hobbithus gjordes av Surfacedesign Inc.. speciellt utformad för barn. Dess yttre design är utformad på ett sådant sätt att den också kommer att tilltala vuxna. ”Barn får mycket”, säger designern James Lord, ”men det här låter dem använda sin fantasi.” Detta hus är också utformat så att det inte är åldersrelaterat och inte blir ointressant så lätt. “Min kund ville ha en trädgård som barnen kunde växa till.”

Designa terrassen och trädgården – avkoppling

terrass och trädgård design avkoppling lounge möbler

När det gäller att stänga av ute finns det inget som mysiga sittplatser. Viktorienterade ytor ska täckas med mjuka kuddar eller kuddar. Allt som har med rörelse att göra, som hängmattor eller gungor, kommer garanterat att få dig att glömma stressen.

 • Designa terrassen och trädgården – Arkitekten Alex Pössenbacher har designat olika fritidshus i Mexiko och Costa Rica. Han ritade berså för detta hus i Costa Careyes på Mexikos Stillahavskust. Verandaen går in genom sovrummet. “Tanken var att designa ett täckt område som ger en skyddande känsla och är ett med utsidan samtidigt”, förklarar Pössenbacher. “Takets kurvor inramar också trädgården och utsikten över havet.”

  De diskreta pallarna och sidoborden är ett bra sätt att lägga drycker, snacks och läsning åt sidan. Detsamma gäller det moderna soffbordet, som är tillverkat av korall och trä. Den trevliga lappningen av vattnet i bakgrunden ger ytterligare avkoppling. En lavaderosten från 1500 -talet användes för detta.

 • Det välvda taket ger elegans till denna mexikanska terrass. Det är också arkitektens verk för lyxiga fritidshus Alex Pössenbacher. De okerfärgade nyanserna ger en festlig atmosfär i jordfärger och rundade sittmöbler. De är en design av hans bror Mark Pössenbacher.

 terrass och trädgård designidéer möbler lounge

trädgård komfort avkoppling vatten buller natur stenar