Dekoration för hösten – idéer för mys och värme

dekoration för höstpumpa-ekollon-blad-dekoration

Hösten är rik på färger och ger ett gott humör. Här är några tips för en Dekoration för hösten för ditt hem, med vilket du tar in mys i ditt hem. Så du kan hälsa på de kommande kalla dagarna med ett leende.

Dekoration för hösten – Höstens färger

dekoration-höst-burkar-färgglada-blommor-torr bukett

Höstens färger är varma och trevliga och passar därför in i alla rum i ditt hem. Oavsett om du är för det Dekoration för hösten Att välja chokladbrun och beige eller snarare honungsfärger och pumpa nyanser spelar ingen roll. Du kommer att leva upp till trenderna för den här säsongen med var och en av dessa färger. Andra lämpliga färger för höstdekorationen är rödbrun, gyllene, gul och mörkgrön. Om din inredning består av kalla färger som inte passar ditt hösthumör, lita på detaljerna. Använd naturens naturliga gåvor. Samla kastanjer, ekar och kottar. Du kan färga dessa med en spray för att matcha färgen på ditt rum. Lägg dem i en glasskål så kommer alla på ett trevligt hösthumör.

Dekoration för hösten – Bordet i höst

dekoration-höstlöv-trä-bord-orange-nyanser

Bordet på hösten ska vara lika rikt som färgpaletten. Lämpliga grönsaker är morötter, kål, blomkål och olika sorters paprika. På hösten finns också broccoli, aubergine, rödbetor, gröna bönor, brysselkål, pumpor och selleri. Alla dessa grönsaker hjälper dig att hålla dig frisk då de stärker immunsystemet. Frukterna som växer på hösten är lika fördelaktiga: äpplen, päron, druvor och plommon. De tillfredsställer din hunger, ger energi och är fantastiska för att göra olika desserter. Bakade kastanjer, som inte är svåra att förbereda, är en utmattningsmördare. Täck bordet med glada servetter eller underlägg, med specialrätter eller en skål i höstliga nyanser. Så du har en rätt Dekoration för hösten skapad.

Gör dekoration för hösten med höstmotiv

dekoration-höst-äpplen-päron-rustik-design-öppen spis

Om du vill dekorera rummet med höstmotiv kan du helt lita på naturen. I naturen kan du hitta allt du behöver för en Dekoration för hösten att behöva.

  • Höstdekoration i köket: gör en krans av färgglada höstlöv till köksfönstret eller dörren. Det tar inte mycket tid eller resurser. Prydnadspumpor ser också särskilt vackra ut i köket. Du kan måla dem eller bara lägga dem på fönsterbrädan eller ihåla dem och använda dem som vaser. Hur som helst kommer de att göra dig på gott humör medan du lagar mat.

Lämplig dekoration för hösten i vardagsrummet

dekoration för höstens träskivor-idé-rustik-vit-pumpa

  • Här har du flest alternativ för en Dekoration för hösten. Du kan hänga olika bilder av höstlandskap på väggarna. Du kan också göra ett collage av foton från din förra höstpromenad. Tapetet eller träsniderierna passar också bra till höstdekorationer. Lägg en vas på bordet och sprida runt det olika höstlöv som du har plattat ut i en bok i förväg (så att de inte kryper ihop). Gör söta figurer av kastanjer, kottar och ekollon tillsammans med dina barn. Du kan ansluta de enskilda delarna med en tandpetare, plasticine eller snöre.

Gör vackra dekorationer för hösten

DIY dekoration för hösten

  • Du kan till och med göra rosor av några lönnlöv:

    Vik det första arket i mitten och rulla ihop det. Du viker också den andra i mitten och använder den för att linda den första. Upprepa med det tredje arket. Knyt slutligen ihop bladen längst ner på rosen.

  • Dekoration för hösten i trädgården: Du kan dekorera trädgården med djurfigurer som ankor, igelkottar eller ekorrar. Använd pumpa-formade blomkrukor och plantera krysantemum i dem, som kommer att blomma fram till sena hösten. Häng upp lyktor av murade burkar, som du målar och klistrar med höstlöv.

Dekoration för hösten – värme och mys

ljus lämnar brun orange röd krämig beige

Hösten kan inte bara vara färgstark. Det är också oftast regnigt, svalt och dystert. Det är desto bättre att få in värme och mys i huset. Lägg mattor på golvet för att skydda dina fötter från kylan. Tyger som bomull och sammet, stickade och tjocka material har också en värmande effekt. Ha en varm filt redo att täcka dig med medan du sitter bekvämt i soffan i vardagsrummet. För Dekoration för hösten du kan använda mjuka och mysiga kuddar i höstfärger till soffan. Du kan sy ark av gult, brunt eller rött tyg på gamla, enfärgade kuddar. Av intresse är också örngott av jutetyg ​​(av vilka säckar är gjorda) som har broderier i form av frukt och grönsaker. De påminner om skördetiden.

Fler idéer för en dekoration för hösten

dekoration för höstkransen gör lämplig

Du kan göra en gammal tröja till lika vacker med några sömmar och knappar Dekoration för hösten och trolla fram mysiga örngott för de slitna kuddarna i vardagsrummet. För ännu mer avkoppling och komfort, tänd några ljus, gör dig ett örtte och njut av den regniga eftermiddagen genom att lägga till en doft av godisäpplen och bakad pumpa.

deco dörr dekorera välkomnande välkomnande krans pumpa

dekoration för hösten många trädgårdsidéer

dekoration höstlöv vaser vackra färger underbara

dekoration för höstidéer värme mys

höstfruktgrönsaker perfekta detaljer äppeldruvor

dekoration för höstmotiv använder löv

dekoration för höstidéer mittbordets blickfångare

dekoration-höst-mantelpiece-idé-graeser-vägg-dekoration-lykta

dekoration-höstbricka-design-burkar-gul-tapeter

dekoration-för-höst-mobil-blad-orange-gul

dekoration för höstgrenar-korg-pumpa-form-idé

dekoration-för-höst-skål-pumpa-arrangemang-festligt bord