Designa trädgården på våren – försköna huset och trädgården

trädgård design underbara vita hängande blomkrukor färgglada

Vi hjälper dig gärna i vår Designa trädgården att kunna göra det på ett sådant sätt att dina grannar blir avundsjuka. Fräscha upp ditt hem med våra idéer. Vårstädning är en aktivitet som inte bara är populär för interiören. Först och främst, varför behöver du all uppmärksamhet på dina mattor, golv och fönster? Med varmare tider och väder precis runt hörnet är det hög tid att ge din trädgård eller uteplats ett bättre utseende. Så att våren kan ge dig verklig glädje har vi samlat enkla tips för dig som ska designa din trädgård och göra den till en trevlig plats.

Enkla tips för trädgårdsdesign

design vackra många blommor färger kombination underbara

Ta med ordning till din trädgård

Om du har en trädgård är det dags att städa upp. Ta bort alla gamla växter som är döda från vintern. Samla onödiga grenar som finns på marken. Efter det kan du enkelt borsta upp allt och fortsätta med det Designa trädgården Fortsätta. Växterna som är djupt i marken och har tjocka rötter skulle också behöva tas bort så att de nya vårblommorna kunde hitta upp. Det är så enkelt – du är nu redo att plantera nya grödor.

Organisera och städa

Tänk på din gård som en fortsättning på din lägenhet. Det är mycket bättre än att använda din trädgård som ett lager för onödiga saker, för leksaker, instrument. Hitta en annan lämpligare plats för detta. Rensa gården för gödsel, smuts och kvistar som vintern förde in.

Rengör allt skräp från alla bänkar, stolar, pallar och bord. Det kan också hända att de är orena, även om möblerna har täckts väl. Om du har ett parasoll på gården, glöm inte att tänka på det heller – ta bort smutsen med en svamp och universalrengöringsmedel. Låt det torka ordentligt innan du ställer det bredvid bordet. Köp en speciell uteplatsbänk där du kan förvara saker som den här från Target. Fyll dessa med filtar, leksaker eller till och med ljus eller telys. Du kan sedan snabbt få ut dessa saker senare när du behöver dem. Du kan också hitta andra möbler eller platser att lagra onödiga föremål. Du kan också mycket framgångsrikt måla en gammal trälåda och ge den ett nytt utseende. Välj rätt färger som kommer att dekorera din trädgård – på bästa möjliga sätt.

Designa din trädgård på våren – ordna om ditt utrymme

litet hus i den öppna gröna omgivningen har en avkopplande effekt

Våren är perfekt för att ge nytt liv åt din trädgård. Det bästa du kan göra är att bara ordna om de möbler du redan har och fräscha upp dem.

Definiera: kom ihåg hur ditt trädgårdsutrymme är organiserat. Är dina möbler optimalt organiserade, eller ligger de bara överallt på gården? Du kan använda olika verktyg och sätt att få ditt hörn av trädgården att se sitt bästa ut.

Gör det bara igen Designa trädgården, genom att ordna om möblerna annorlunda än tidigare. Om du inte gillar att dra saker i trädgården behöver du inte. Men det är fantastiskt vilket nytt utseende trädgården kommer att få om några möbler flyttades till ett annat ställe.

Förnya:

Trött på dina gamla trädgårdsmöbler? Köp nya! Du skulle inte behöva lägga så mycket pengar på det. Du kan bara köpa några nya kuddar. Eller nya omslag till soffan och stolarna. Med väldigt få sådana små saker kan du skapa en bra trädgård!

Hur man utformar din trädgård – tillbehör ger färg

blommor accentuerande doftande färska underbara blå filt dricka te

Lägg till blommor och färgglada växter i trädgården, samt några dekorativa tillbehör, de ger en fräschare stämning och förskönar utsidan. Du behöver inte nödvändigtvis gå på camping för att njuta av den mysiga atmosfären runt lägerelden. Vi älskar Crate svart fyrkantig öppen spis & Fat som kommer att ge charm till din utomhusoas.

Installera en färgad glödlampa som en av dessa “X & Y ”-ljus från” Gnr8 biz ”, designat av Giuseppe Colonna. De är inte bara snygga, de skapar också ett mjukt sken i din trädgård.

Försköna trädgårdsbänken eller stolarna med kuddar från “Outdoor Grecian block kuddar” från West Elm. Välj mellan papaya och vitt eller blått och vitt.

Ge liv åt din trädgård med denna “spiralcitrinplanter” från “Anthropologie”. Eller bättre, ta två eller tre som får ditt rum att se ljusare ut.

Oavsett vilket utrymme du har kan du använda enkla tips och tricks för att hitta det Designa trädgården, fräscha upp och gör det klart för den kommande våren!

       design mysiga inbjudande planterade området solen skiner

design trädgård mysig mysig mjuk klädsel

design trädgård utomhus område korrekt skapa lämplig

designa trädgården enkel design göra rent köpa nya möbler

starka färger accent pall sidobord deco kuddar

skapa dröm vackra designidéer färgglada livliga