En konstnärlig trädgårdsdesign som njuter av överraskningar

Eklektisk trädgårdsdesign konstnärliga idéer

Mike Osterling och Ron Alessandrini arbetade på sin trädgård i Washington i Woodinville i 10 år. Nu där konstnärlig trädgårdsdesign äntligen klar, börjar hon locka människors uppmärksamhet. Och ägarna kunde inte vara mer stolta och nöjda med sitt designkoncept. Trädgården och huset återspeglar deras karaktär, av sig själva. Det var en gång ögonen på grannskapet, en mark som håller på att rivas som nu liknar en park och tog 300 gäster till den årliga trädgårdsfesten. När Mike Osterling och Ron Alessandrini, som inte har någon erfarenhet av landskapsarkitektur, började trädgårdsarbete, lämnade de allt de visste om trädgårdsarbete åt sidan och fokuserade på att skapa ett landskap som både skulle överraska och glädja.

Idéer för trädgårdsdesign som formar individualitet

Sittgrupp-fåtölj trä öppen eld-stål kub trädgård skulptur

Själva huset vann ett arkitekturpris 1965. Det blev dock förfallet med tiden. Nu när den har totalrenoverats innehåller den över 275 konstverk, allt från lokala konstnärer till Picasso. “Varje vägg är täckt, en vän skämtar till och med att vi till och med har konst i vår carport”, skrattar Osterling. Vid en ny trädgårdsparty tog Mike Osterling och Ron Alessandrini en del av sin samling ute i trädgården och visade den på staffleri.

Och även om bilderna nu är säkert förvarade i huset, fungerar trädgården som ett konstgalleri. Skulpturer, konstfaciliteter speciellt utformade för dem och imponerande antikviteter pryder många delar av trädgården. Utöver detta använde Osterling och Alessandrini för konstnärlig trädgårdsdesign en teknik som de kallar arkitektonisk trädgårdsskötsel. “Vi experimenterade med ett par krukor som vi lade till trädgårdsbäddarna för att lägga till höjd, struktur och färg”, förklarar de. Folk gillade det så mycket att det nu finns över 100 behållare fördelade på växterna. Några av dem är planterade, vissa är tomma, andra är dekorerade med bambustänger. Något nytt och kreativt kan hittas i varje hörn som borde överraska besökare.

Olika konstfaciliteter för konstnärlig trädgårdsdesign

Trädgårdsvegetation-frodig vegetation blommande blommor trädgårdsstig med stenar

En konstanläggning som paret anlitade en lokal konstnär för visar sig vara särskilt förtjusande för dem konstnärlig trädgårdsdesign ut. Den består av tre röda stålbitar som står på stolpar, den högsta kuben är över 6 meter hög. ”En kort tid efter att kuberna sattes upp var vi ute i trädgården och hörde ett ovanligt ljud som lät som en gong. Det visade sig att detta var stålet som expanderade och sammandragits på grund av väderförändringar ”, förklarar Alessandrini. När artisten fick reda på detta erbjöd han sig att borra hål i kuberna för att motverka denna effekt. Mike Osterling och Ron Alessandrini avböjde dock. De gillade detta oförutsägbara ljud och effekten det hade för besökare i trädgården.

Lugn atmosfär i trädgården

Sittmöbler, trädgårdsträ, klädselöverdrag, idéer om integritetsskydd

de konstnärlig trädgårdsdesign med sin mångsidiga blandning av olika stilar har också ett asiatiskt inflytande. ”Vi reser mycket till Asien på grund av mitt arbete och har tagit med oss ​​skulpturer och handgjorda lerkrukor”, säger Alessandrini. Den övergripande atmosfären i trädgården är lugn och fridfull, vilket är typiskt för trädgårdar i öst. Element från Feng Shui användes också för att designa trädgården. “Det finns inga raka linjer, det handlar om att vandra genom trädgården och upptäcka den.”

Skapa en trädgård med känsla av estetik och design

Trädgårdsplanteringar-vertikala gröna idéer landskapsarkitektur

För Osterling och Alessandrini är hennes konstnärlig trädgårdsdesign ett resultat av kärlek. “Det är omöjligt för oss att lämna utan att återvända med ett gäng nya växter, en ny bedrift eller en blomkruka”, säger Osterling. Fastigheten på nästan en tunnland har inget bevattningssystem, och vattning för hand kan ibland ta fyra timmar. Men Alessandrini gillar det så. “På så sätt är vi alltid tydliga med blommornas och växternas skick och det leder till en stark, personlig koppling till trädgården.”

Trädgårdsdesign med asiatiskt inflytande

Asiatiska figurer trädgård design konstnärliga idéer

Den största överraskningen för Mike Osterling och Ron Alessandrini var hur mycket andra var deras konstnärlig trädgårdsdesign gillade. “Under det senaste året har människor blivit mer intresserade av vår trädgård, vi fick till och med en förfrågan från en person i North Carolina om att få se vår trädgård”, säger de. Det finns dagar när du kommer hem hittar du en vän som läser en bok i din trädgård eller ett meddelande som ber om en rundtur. ”När vi började designa trädgården hade vi ett mysigt område i åtanke, inget för formellt, och det verkar som att vi har uppnått just det.” Nästa år vill Mike Osterling och Ron Alessandrini att deras årliga trädgårdsparty ska vara en insamlingsevenemang för lokala organisationer som de stöder, gör.

Tillsammans renoverade de denna fastighet på ett sätt som de själva knappt trodde när de flyttade in för 10 år sedan. Och med sådana passionerade trädgårdsmästare kommer det säkert att finnas många fler överraskningar för dem konstnärlig trädgårdsdesign ge.

En konstnärlig trädgårdsdesign – krukor som accenter

Trädgårdsidéer-konstnärlig design-blomkrukor plantering