Med uteserveringen till en oas av välbefinnande i din egen trädgård

utomhus-lounge-terrass-trädgård-sittplatser-rotting-ljusgrå

Att bo i naturen har en bevisad positiv effekt på människor. Inte konstigt att vi gillar att flytta vår fritid ute på sommaren. Den perfekta platsen att koppla av och varva ner är din egen trädgård. Speciellt när det är vackert utformat och inbjuder dig att dröja kvar med bekväma sittplatser och dekorativa höjdpunkter. Idag kommer vi att dela med oss ​​av några tips om hur man bäst dekorerar en utomhuslounge.

Bekväm sittplats

lounge-trädgård-sittplatser-fåtölj-bekväm-mysig-trä golv-terrass

Oavsett om du vill njuta av din tid i trädgården ensam eller tillsammans med familj och vänner, bör du först se till att det finns bekväma sittplatser där du kan sitta. Trädgårdsmöbler kan antingen ställas in individuellt eller göras till en större sittgrupp. Så det finns möjlighet att vila ensam med en bra bok eller att dela utrymmet med gästerna på en grill. Är särskilt bekvämt Loungestol med individuell sittkomfort, som finns i olika sittbredder och ryggstödshöjder. Som ett resultat skräddarsys sittplatserna individuellt för användaren och anpassas till hans eller hennes storlek och storlek.

Dricks: De som matchar färgen på sittmöbler till husets fasad säkerställer en särskilt harmonisk bild.

Mysig paviljong

utomhus-lounge-trädgård-trä-paviljong-arbor-integritetsskydd-trappor

En paviljong ovanför sittgruppen säkerställer att naturälskare kan stanna i trädgården även om vädret är dåligt eller om det plötsligt kommer sommarregn. Dessutom skyddar den mot överdriven solstrålning på mycket varma dagar och vid middagstid. Det finns olika versioner av trä, i form av en metallram och med romantiska tygdraperier.

Dricks: Om du väljer en paviljong med permanent låsbara dörrar eller fönster kan du också använda den som verkstad eller gästrum, till exempel.

Vackra blommor

lounge-trädgård-terrass-hortensia-glädje

Växtdesignen är alfa och omega i varje välskött trädgård.

• Vissa växtsorter blommar hela sommaren och glädjer därför sina ägare med ett varaktigt blickfärg. Dessa inkluderar till exempel oleanders, clematis och hortensior.

Markskydd förskönar också större ytor och är mycket lätta att ta hand om.

• Alla som äger en gräsmatta bör tänka på ett automatiskt bevattningssystem. En sådan optimal vård av jorden och ser till att gräset ser ut i en frodig grönska.

utomhus-lounge-integritet-häck-vintergröna växter

• Häckar delar visuellt upp trädgården och ger tillräcklig integritet. Först och främst är växter som växer höga och tål direkt solljus lämpliga för detta. Här är ett urval:

o murgröna

o kinesiska vass

o trädgårdsbambu

o körsbärslaurbær

o Vilt vin

Atmosfärisk belysning

trädgård-belysning-fairy lampor-träd-paraplyer

Rätt belysning garanterar inte bara tillräcklig synlighet i mörkret. Det tjänar också till att skapa en stämningsfull atmosfär under kvällstimmarna i det fria.

• Individuella accenter kan ställas in genom att belysa intressant formade träd, särskilt vackra växter eller skulpturer i trädgården och därmed markera dem. Både direktbelysning med strålkastare och indirekt belysning, till exempel i form av halvcirkelformade solsken, passar för detta.

• Lampor som är integrerade i golvet är fantastiska iögonfallande. Ofta är dessa arrangerade i en halvcirkel eller i en rak linje längs verandan och låter utsidan lysa i ett romantiskt ljus.

• Färgglada sagoljus, lyktor och ljus i stort antal säkerställer WOW -effekten vid nästa trädgårdsfest med familj och vänner.

Rustikt utomhuskök

pizzaugn-trädgård-självgjord-diskbänk-rustik

Alla som har inrett sin trädgård så vackert vill inte lämna den alls. Och det behöver inte vara det. Trenden 2017 är så kallade utomhuskök. Möjligheterna med en sådan grill går långt utöver en enkel grill. Den har en arbetsyta, ett handfat, en grill och / eller en spis. Detta innebär att måltider inte bara kan avnjutas utomhus, utan också lagas där. Detta sparar den irriterande körningen fram och tillbaka mellan inomhus- och utomhusområden. På så sätt kan värden också njuta fullt ut av tiden med familj och vänner.

Dricks: Instruktioner finns på nätet om hur man får en Bygg ditt eget utekök väldigt enkelt löv.

Illustrationer:

1. © Photographee.eu / shutterstock

2. © markilux

3. 5. © Hannamariah / shutterstock

4. 6. 7. © Pixabay.com cc0