Skyddssäng för utsidan – skapa ett romantiskt utomhusområde

Skyddssäng för utvändigt träkonstruktion-vitt tyg

Sommaren är där för att ta en paus, koppla av och njuta av det vackra vädret. Det borde åtminstone vara det. På grund av detta har vi idag 30 idéer för det Skyddssäng för utanför sätt ihop för att inspirera dig. De kommer också att göra sommaren till en dröm. De säkerställer lugn, skugga och tid utomhus.

Skyddssäng för utomhus: Hur man njuter av en romantisk sommar

Himmelssäng utomhus Exteta-ZEN-Ludovica-Roberto-Palomba

Den där Skyddssäng för utsidan måste vara på platser med vackra omgivningar. Dessa inkluderar vackra trädgårdar, en naturlig damm eller poolen. Alla himmelssängar är underbara, både de enorma sängarna som flyter på vattnet och de mer rustika som påminner om mysiga hängmattor. För ännu större avkoppling och njutning, ställ upp matchande sidobord där du kan placera din uppfriskande limonad eller cocktail. Ta dig tid att titta på följande foton och bli inspirerad.

Exotiska sängar med baldakin

himmelsäng-utomhus-bambu-konstruktion-zew

Himmelssängar finns i en mängd olika stilar. Oavsett om du väljer en modern modell eller en mer traditionell modell beror framför allt på resten av utformningen av ditt utomhusområde. De romantiska gardinerna, som ger en behaglig nyans, ser fantastiska ut i vilken stil som helst. Förutom gardiner, som kan knytas till balkarna om det behövs, finns det också varianter där ett slags persienn används. Ett bra exempel på detta är modellen ovan. Persiennerna kan sänkas så långt du vill, så att du kan dölja dem helt eller bara delvis för solen.

Modernt i grått

himmelsäng-utanför-DAYBED-Jose-A-Gandia-Blasco

Du har också ett brett utbud av alternativ när det gäller storlek. Vad som är bäst för dig beror inte bara på dina behov, utan också på hur mycket utrymme du har tillgängligt. Medan en slags dagbädd är mer lämplig för en person på en liten terrass, kan större områden också utrustas med sängar som erbjuder plats för två eller fler personer och därmed rymma hela familjen.

Använd tyglängder som integritet och solskydd

baldakin-säng-utanför-trä-konstruktion-tyg-motiv

Du kan också bygga en himmelssäng för härligt själv med hjälp av en pergola som grund. Du utrustar sedan helt enkelt detta med en låda till madrassen. Pergolans stänger är sedan enkelt dekorerade med gardiner eller andra tyger. Till exempel, som visas här, kan tyglängder träas genom balkarna och hängas löst ner för att skapa solskydd. Tygerna på sidorna är också lämpliga som sekretessskärmar. På sena eftermiddagen, när solen är lägre, skyddar dessa dig också från solen på sommaren.

Modern design i kubform

trädgårdsmöbler modern-mysig himmelssäng sekretessduk

Som med alla andra trädgårdsmöbler bestäms rätt val av trä främst av din budget. De som föredrar att investera mer och vill njuta av sin utomhusbädd i många år kan använda väderbeständiga träslag som teak eller rostfria metaller eller plaster som rotting. Dessa material har allt gemensamt: de måste skötas om och förvaras på vintern för att skydda ytan.

Himmelssäng möblerad med mysiga textilier

himmelssäng rotting med ramsida bord vitt solsegel

Du kan också utrusta sängen med några soffkuddar, om dessa inte redan ingår i köpet. På så sätt kan du skapa en perfekt matchning mellan himmelssängen för utsidan och de andra trädgårdsmöblerna med en viss färg. Så välj vilket färgtema som helst och skapa en harmonisk inredning för utsidan. Detta gäller vilken terrassstil som helst.

Exotisk himmelssäng med bambustomme

utomhusområde-inredning sommarmöbler-bambu himmelssäng

Oavsett om det är traditionellt, modernt eller exotiskt, medelhavs-, industri- eller strandstil, är utomhusbädden med solskydd definitivt ett underbart tillskott om du verkligen vill koppla av i din egen trädgård. Om gardinerna och himmelssängen i allmänhet kan dras helt, kan den till och med användas för romantiska nätter utomhus. Det enda viktiga är att du skyddar dig mot mygg. Annars blir natten allt annat än avkopplande.

Kuddar och gardiner ger mer säkerhet

koppla av möbler-utomhus stoppad säng-med himmelsängar

Kuddar och filtar ger inte bara ett fantastiskt utseende, de gör också avkopplingen ännu bättre. Säkerheten du skapar på det här sättet är precis vad du behöver, eller hur? Placera också sängen så att du får en fin utsikt. Detta kan vara i riktning mot ditt favorithörn i trädgården eller i riktning mot poolen. Du kanske är en av de lyckliga med utsikt över havet eller sjön? Då ska du naturligtvis få ut det mesta av detta. Och lugna lästimmar blir ännu trevligare. Det praktiska med himmelssängarna är att de kan öppnas åt alla håll. Om platsen i önskad riktning är ganska opraktisk får du fortfarande önskad vy efter att du dragit upp gardinerna.

Lyxiga utemöbler i rund form

Rund säng himmelsgardin-romantisk utomhus trädgård lounge möbler

Himmelssäng utomhus i väderbeständig polyrattan

rotting solstol för 2 personer ram-himmelsäng justerbar-ryggstöd

strandmöbler lounge utemöbler utomhus himmelsäng gardiner

teak trädgårdsmöbler design idéer himmelsäng för utomhus

romantisk trädgårdsmöbel himmelsäng för utomhus

hörnsoffa för utomhus solskydd tyg segling sidobord teak möbler

trädgårdsmöbler terrass uppsättning lounge möbler vit himmelssäng kasta kuddar

Flätade trädgårdsmöbler himmelssäng för solskydd ute

Canopy säng justerbar ryggstöd Lounge grupp känsla

Loft säng slappna av möbler utomhus terrass himmelssäng vitt tyg

himmelssäng rotting ram utomhus lounge möbler för avkoppling

rotting baldakin-för utanför kasta kuddar möbler idéer för lounge

Daybed lyxiga lounge möbler design himmelsäng vita gardiner

romantiska trädgårdsmöbler idéer för sommarinredning himmelssäng

romantisk himmelssäng modern hållbar träram

Asiatisk trädgård med trädgårdsdamm hängande säng exotisk trädgård

säng med baldakin som sommar känsla strand lounge trädgårdsmöbler

exotiska himmelssäng ram strandmöbler idéer

utesoffa med integritetsskärm sidobordsmöbelgrupp

utomhus lounge himmelssäng teak trädgårdsmöbler

loungemöbler sommarkänsla utomhus himmelsfärgad träram