Takvåning i NYC med en himmelsk takterrass i östasiatisk stil

Tak i östasiatisk stil på taket asiatiskt tak trädgårdsmöblerat penthouse lägenhet-nyc

Tänk dig att bo i en av de största städerna i världen och fortfarande ha en plats där du kan koppla av ostört. Denna takvåning i takvåning i stadsdelen Chelsea i New York City har en egen himmelsk trädgård på Takterrass i östasiatisk stil. De gröna sittgrupperna är mysiga och ser bara bra ut. Se själv genom att titta på galleriet nedan!

Mysig takterrass designad i östasiatisk stil

Modern takvåning med takterrass med en fridfull trädgårdsoas

Den här vackra Takterrass i östasiatisk stil är full av olika växter och ser ut som en tropisk skog. Den har också en täckt sittgrupp med stoppade möbler i metallramar. Här kan de glada invånarna i takvåningen chatta med vänner och skydda sig från starkt solljus och vind. Terrassgolvet är belagt med kakel, vars färg ger extra värme och säkerhet. Eldskålar, Buddha -statyer, en fontän och andra dekorationer som är typiska för Östasien får dig att känna dig som om du var i Thailand. En underbar plats att njuta av och koppla av!

Takvåning med en stor takterrass direkt på översta våningen

Takterrass med grön trädgård med krukväxter Träpergola

Takterrassen sträcker sig över två våningar, vilket inte bara gör den rymlig. På så sätt är det möjligt att plantera på flera nivåer, vilket gör att du kan känna dig särskilt nära naturen. Förutom den sittgrupp som du redan har sett finns det en andra på övervåningen, som också är utrustad med en planterad pergola, men erbjuder också en magnifik utsikt eftersom den inte är omgiven av sekretessstängsel.

En reträtt från bullret från gatan och stadens liv och rörelse

Takvåning new york- takterrass med takträdgård i östasiatisk stil

Här kan du ta en ny titt på den imponerande designen ovanifrån. Mitt i det grå stadspanorama visar sig den frodiga vegetationen vara ett litet paradis som många stadsbor bara kan drömma om. Vem behöver ett hus med mark på landet när en sådan terrass finns?