Tips om att välja rätt trädgårdsmöbler för eldstaden

Trädgårdspis designidéer sittgrupp möbler öppen spis

Nu när de varma dagarna närmar sig börjar vi tänka på varma och mysiga kvällar utomhus. Så att detta är möjligt snabbare kan eldstäder sättas upp för att ge oss värme på de fortfarande svala kvällarna. Naturligtvis spelar de också en viktig roll i detta matchande trädgårdsmöbler.

Rätt trädgårdsmöbler på svalare dagar

Trädgård sittgrupp-korgfåtölj öppen eldstaden

Det första du kan tänka på när du föreställer dig en tidig vårkväll ute är mysiga sittplatser att sjunka ner i. Öppna trådfåtöljer av metall är kalla och släpper ut sval luft, så de är förmodligen mindre lämpliga trädgårdsmöbler. Välj därför möbler med bekväma säten och ryggstöd. Trä- och korgmöbler är också bättre om du sitter direkt på den, eftersom den inte svalnar lika snabbt som metall. Var noga med att välja trä som är lämpligt för utomhusbruk. Det finns många träslag som kommer att hålla i minst 25 år, förutsatt att de inte kommer i kontakt med jorden. Fåtöljer med hög rygg lagrar också värme. På grund av detta gjordes de för hundratals år sedan.

Sittdynor lämpliga för utomhusbruk

Bio etanol spis-för hem-trädgård soffa-stoppade soffkuddar

Om du planerar att använda stenytor att sitta på, se till att täcka dem med mjuka kuddar av ett tyg som är lämpligt för utomhusbruk. Fördelen är att den, till skillnad från andra material, inte lagrar fukt och torkar snabbare, så att mögelbildning förhindras.

Hemtextil Klädselmöbler för trädgården runt spisen i trädgården

Numera finns det ett stort utbud av textilier för utomhusbruk, inklusive material av sammet, sladd och spets. Det är tjockare tyger som håller kvar värmen och gör själva ytan varmare. Tänk också på läder för hörnen på klädseln för att göra dem mer hållbara. Välj klädsel och kuddar i matchande färger för våren eller, om du utformar sittgruppen för höstdagarna, i höstfärger. Så få det matchande trädgårdsmöbler en extra atmosfär beroende på säsong.

Säker sittgruppsdesign runt spisen

Trädgårdspisar i det fria skapar mysiga sitthörnkuddar för hemtextilier

Även om regn inte bör störa de ovannämnda stötarna och kuddarna, bör du ändå överväga att förvara dem på en torr plats under längre perioder av regn. Nu är det upp till dig att ta dig igenom ditt utomhusområde matchande trädgårdsmöbler att dekorera och njuta av din fritid där med vänner och familj.

Rätt trädgårdsmöbler påverkar helhetsintrycket

Trädgårdspis-betongfundament-möbler fåtölj bekväm

Bio-etanol spis lämplig för trädgården

trädgård eldstad bio etanol soffa klädsel remsor möbler idéer

Njut av trädgårdsidyllen året runt

Teakmöbler-soffset för trädgårdskuddar-öppen spis

Modern minimalistisk utomhus spis

öppen spis i trädgården design trädgård stolar pall modern

Idéer för att anlägga en trädgård med öppen spis

utomhus spisar stolar sittande-design i trädgården

Öppen spis med skorsten

utomhus vedeldad spis-med skorsten sittplatser matchande material

Modern utomhus spis för användning stol design extraordinär

stoppade möbler i trädgården, parasoll, inbyggd öppen spis

Klädda trädgårdsmöbler idéer belysning-med eld