Trädgårdsmöbler för mysiga timmar med familjen

Trädgårdsmöbler med kuddar

Härlig Trädgårdsmöbler bjud in dig att spendera din fritid och måltider tillsammans med familj och vänner utomhus. Oavsett om du bara tillbringar eftermiddagen, hela helgen eller semestern hemma, måste stämningen väljas på lämpligt sätt så att du också kan känna dig bekväm utanför dina fyra väggar.

Välj trädgårdsmöbler i trä efter personerna i familjen

runt bord med bänk

Först och främst behöver du naturligtvis ett bekvämt matbord med tillräckligt med sittplatser. Sittgruppens storlek väljs bäst beroende på hur många personer din familj består av eller hur många gäster du regelbundet tar emot. Om du bara har ett hushåll för två personer räcker det med en mysig uppsättning för trädgårdsmöblerna i trä, bestående av ett litet bord med fyra till fem stolar.

Trädgårdsmöbler – solstolarna

Loungen av trä i en mörk version

För att kunna vila gott efter middagen och eventuellt ta en tupplur behöver du rätt solstolar. Oavsett om det är med ett höjdjusterbart ryggstöd eller i form av en gunga, med det stora utbudet av den här typen av trädgårdsmöbler som finns tillgängliga idag, har du garanterat inga problem att hitta något som passar din smak.

En mysig sittgrupp

Trädgårdsmöbler i teak

Vill du också ha en sittgrupp där du bekvämt kan koppla av och chatta? Då är träsoffor idealiska i kombination med fåtöljer och ett trevligt soffbord i trä. Ge utomhusområdet en extra charm genom att dekorera trädgårdsmöblerna med vackra kuddar och kuddar.

Trädgårdsmöbler på den stora terrassen eller verandan

Kuddar och klädsel-med-mörka möbler

Om du har en stor terrass är naturligtvis det bästa alternativet att kombinera alla dessa trädgårdsmöbler. Så beroende på dina behov kan du antingen koppla av, äta eller sola.

Det är bäst att köpa trädgårdsmöbler i teak

Trädgårdsmöbler-med-stoppade-kuddar-på-veranda

Olika träslag finns för alla trädgårdsmöbler. Den enda skillnaden är i hållbarhet och omsorg. Att investera i teak rekommenderas eftersom det kan hålla livet ut utan att spendera mycket tid på att underhålla det. Men alla andra träslag är också lämpliga, förutsatt att du skyddar dem från starkt solljus och andra väderförhållanden som snö och regn.

chica-möbler-med-stil

med staplingspall trädgårdsmöblerGungstol i träljus trämöblerTrämöbler-med-mörk finishTrämöbler-för-veranda