Vilka tillbehör får inte saknas för ett praktiskt trädgårdskök

tillbehör för utomhuskök grillplats

Här är några saker som är för en praktiskt trädgårdskök får inte saknas så att du kan börja grilla så fort det blir varmare.

Praktiskt trädgårdskök – fyll dina skåp med aromatiska såser

tillbehör praktisk trädgårdskök chutneysås

Chutney såser låter dig lägga till kryddig smak till kyckling, fisk och annat kött. De är fettfria, exotiska och helt enkelt utsökta tack vare blandningen av mosade frukter, kryddor och socker.

Slawsa -såsen, populär i USA, är lika utsökt. Det är fett-, gluten- och kolesterolfritt och har bara 15 kalorier. Den passar perfekt med kött- och fiskrätter som korv, hamburgare (eller köttbullar), fläskbiffar och kycklingbiffar, ända fram till räkor, musslor och lax. Slawsa gör dina smörgåsar, wraps och tacos ännu godare och såsen är idealisk som doppning till tortillor. Såsen kan beställas på olika webbplatser.

Praktiskt trädgårdskök – Dessa grilltillbehör får inte saknas!

utrustning praktisk trädgård kök grill tillbehör

Efter grillning är det viktigt att rengöra gallret noggrant. En pensel kan hjälpa dig med detta. Du kan enkelt rengöra mellan stängerna och nå lätt även i trånga hörn. Ett tillbehör gjord för en praktiskt trädgårdskök ska inte saknas.

tillbehör praktiskt trädgårdskök Stuff A Burger

Älskar du hamburgare? Då vet du förmodligen problemet med att skydda ingredienserna från att falla ut. Den perfekta lösningen för detta är detta “Stuf-a-Burger” -press från Sur la Table. Denna originella grilluppsättning består av två delar. En behållare som du fyller med köttfärsen med lock som skär en urtagning i köttfärsen när den är stängd. Fyll sedan med alla ingredienser. Dessutom finns det också detta intressanta rutnät, med vilket du kan vända fyra köttbullar samtidigt.

trädgård kökstillbehör BBQ set rostfritt stål

Denna praktiska uppsättning är tillgänglig för grillmästaren i ditt hus, eller snarare i din trädgård. Den innehåller en spatel, gaffel, grilltång och en pensel för att applicera marinaden. Setet består av rostfritt rostfritt stål, robusta handtag och läderslingor att hänga på.

tillbehör praktiskt kök kök korv galler Sur La Table

Med korvstället från Sur la bord att grilla korv blir lättare än någonsin. Det låter dig grilla och vända upp till sex korvar samtidigt.

Glöm inte de rätta rätterna för ett praktiskt trädgårdskök!

trädgårdsköksfat färgglada plast

Rätterna i ditt trädgårdskök ska vara obrytbara så att du kan njuta av din måltid i lugn och ro. Porslin, gjord för att hålla för evigt, du kan koppla av och njuta av grillkvällarna. Det ska kunna diskas i diskmaskin och med ljusa ljusa färger som kommer att ge dig ett gott humör praktiskt trädgårdskök kommer medföra.