Kuinka saada tyttö pitämään sinusta?

Pojille yksi vaikeimmista asioista on saada huomio tytöstä, josta hän pitää treffipotentiaalina. On ymmärrettävä, että jokainen tyttö on erilainen, ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi pidät jostakin tietystä, etkä kaikista. Hyvä uutinen on, että on olemassa joitakin perussääntöjä, joita voidaan käyttää saamaan hänet pitämään sinusta. Alla mainitut ovat tehokkaimpia kokeiltavia. Näiden vinkkien avulla näet, kuinka hyvin saat hänet kiinnostumaan sinua kohtaan.

Kuinka saada tyttö pitämään sinusta

Kuinka saada tyttö pitämään sinusta? Se on yksi tärkeimmistä tiedustelmista, jotka nousevat jokaisen pojan sisälle. Minun näkökulmastani se ei ole kovin vaikeaa, vaan sinun on keskityttävä joihinkin näennäisesti merkityksettömiin yksityiskohtiin, jotka aion ymmärtää alla. Tyttöjen näkemys rakastumisesta on täysin erilainen kuin pojat. Rakkaus ensi silmäyksellä on vain hyväksi elokuville, mutta sitä ei voida toteuttaa todellisuudessa. Useimmissa tapauksissa tyttö rakastuu poikaan vasta sen jälkeen, kun tuntee hänet täysin ja analysoi hänen yhteensopivuutensa hei kanssa..

Parhaat vinkit kuinka saada tyttö pitämään sinusta:

Jos haluat tietää, miten saada tyttö pitämään sinusta, lue artikkeli edelleen. Tässä artikkelissa aiomme leikata joitain menetelmiä ja vinkkejä siitä, miten saada tyttö pitämään sinusta..

1. Ole oma itsesi:

Yksi ensimmäisistä vihjeistä ja tärkein tytön pitämiseksi sinusta on olla oma itsesi. Näytä mitä olet ja älä näytä mitä et ole. Asioiden väärentäminen aiheuttaa ongelmia vain myöhemmin ja on iso sammutus tytöille. Olitpa kuinka tahansa tai mikä olet, esittele itsesi mahdollisimman aidolla tavalla.

2. Ole hoidettu:

Pidätkö koskaan tytöstä, jolla on kampaamattomat hiukset ja joka ei käy suihkussa? Sama koskee tyttöjä. Jos haluat saada hänet pitämään sinusta, yritä pysyä siistinä ja puhtaana. Suihkuta säännöllisesti ja aja myös. On myös haistettava hyvin ja käytettävä puhtaita vaatteita, jos he haluavat saavuttaa tämän tavoitteen. Hoidettu poika kiinnittää aina tyttöjen huomion. Henkilökohtaisen hygienian ohella on aina varmistettava, että pysyt kunnossa. Säilytä kehon paino ja älä näytä lihavalta, sillä se on suurin sammutus tytölle.

Tämä koskee myös käyttämiäsi vaatteita. Varmista, ettet käytä liian löysiä vaatteita tai liian tiukkoja. Säilytä hyvä ja raitis pukeutumistunto, sillä kunnollinen tyttö pitää siitä.

3. On hyvä huumorintaju:

Älykkyys on yksi puoli, joka ehdottomasti houkuttelee vastakkaista sukupuolta. Hyvä huumorintaju ja kyky saada hänet hymyilemään vie sinut pitkälle kiinnostuksen lisäämisessä sinua kohtaan. Ole hauska, naura häntä ja ole urheilu, kun hän on lähellä. Suhde on yksinkertainen. Mitä enemmän hän nauraa, sitä enemmän hän lopulta pitää sinusta.

4. Ole hyvä ystävä:

Ensimmäinen askel kohti seurustelua tytön kanssa ja saada hänet kaltaiseksesi romanttisella kiinnostuksella on olla hänen hyvä ystävänsä. Ymmärrä häntä, kuuntele häntä ja ole hänen läheinen ystäväsi, jos haluat saada hänet pitämään sinusta. Älä kuitenkaan jää jumiin kaverin vyöhykkeelle. Liiku nopeasti seurustelun suhteen. Anna hänelle lohtua, mutta älä anna hänen tehdä tästä tapaa, tai muuten hän pitää sinua aina ystävänä ja kärki palaa.

5. Luottamus on tärkeää:

Pojan on oltava luottavainen ja niin pitäisi olla hänen lähestymistapansa, kun hän haluaa tykätä hänestä. Luottamuksen alla kaverit eivät yleensä pysty kiinnittämään ympärillään olevien tyttöjen huomiota. Älä kuitenkaan ole liian luottavainen, koska se on merkki ylimielisyydestä eikä välttämättä tee vaikutusta kunnollisiin naisiin. Pidä tasapaino tämän näkökohdan suhteen.

6. Anna hänelle kohteliaisuuksia:

Jotta poika imartelee tyttöä, tämä on yksi vinkki, joka on erittäin tärkeä ja jota on noudatettava huolellisesti. Varmista, että kiittelet häntä aidosti aika ajoin. Tämä varmasti toimii hänelle ja tekee hänestä kuin sinä. Anna kuitenkin kohteliaisuuksia, jotka saavat hänet erottumaan muista. Tämä hoitaa asiat nopeammin ja eduksi.

7. Korosta ensivaikutelmasi:

Yksilöt eivät välitä sinusta, jos et näytä hyvältä tai käytät jonkinlaisia ​​mekkoja epäasiallisella tavalla. Erityisesti nuoret naiset eivät välitä tällaisista nuorista miehistä. Näistä linjoista huolimatta, jos todella haluat vetää nuorta naista sinua kohti, sinun tulee pukeutua hyvin, sinun tulee käsitellä kampaustasi tämänhetkisen mallin mukaan, erityisesti sinun pitäisi käyttää joitakin näkyvästi suihkut tai tuoksu ja yleensä pitäisi muuttaa mielentilaasi, joka houkuttelee nuoren naisen helposti. Joten luotettavasti lisää tarvetta kehon suihkulle tai tuoksulle ja saavuta jotain siinä tapauksessa, että sinulla on kauhea hengitys (kokeile tätä piparmintun makua, jos haluat hengittää kauheasti). Älä myöskään käytä samaa mekkoa, jota käytit eilen, mikä saa hänet ajattelemaan, ettet innosta häntä. Lisäksi muutamat nuoret naiset arvostavat sinua rannekellomerkilläsi.

8. Luottavainen lähestymistapa:

Jos aiot saada kaltaisesi tytön uudelleen, sinun on varmasti nostettava luottamustasi miljoonaan kertaan. Lukuun ottamatta eräitä tyttöjä, suuri osa erilaisista nuorista naisista ei mieluummin pidä niistä pojista, jotka ovat hiljaa koko ajan. Ole jatkuvasti viileä ja ole varma. Pukeutumistuntosi jälkeen nuoret naiset arvostavat sinua hahmollasi. Suurella osalla nuorista miehistä on ongelma, jota he vapisevat, kun tapaavat nuoren naisen tai keskustelevat nuoren naisen kanssa ensimmäisen kerran. Joka tapauksessa se on täysin perusteetonta. Huolimatta siitä, että et ole iloinen tavata hänet ensimmäistä kertaa, älä osoita sitä ulkona. Pikemminkin ole varma ja tapaa kuin tiesit hänet pitkään. Tämä minimaalinen varma vetää hänet kiistatta sinua kohti. Älä myöskään ole säälittävä tai pettynyt koko ajan ennen häntä

9. Silmäkosketus:

Ulkonäkö on kaikilta osin vähemmän vaativaa sinulle. Eikö olekin? Joka tapauksessa se on väärin. Tämä on yksi vaikeimmista vaiheista, jonka poika voi koskaan kokea. Jos hän näkee, että katsot häntä jatkuvasti, hän saa tietää, että olet kiinnostunut hänestä. Tämä on yksi ihanteellisimmista tavoista tehdä kaltaisesi tyttö. Missä tahansa vaiheessa ymmärrät, että olet katsekontaktissa nuoren naisen kanssa, jätä vain hieman sentimentaalinen virne ja se vetää hänet paljon epäkäytännöllisemmin. Sitä paitsi, ihmiset, älkää luulko, että nuori nainen tulee luoksesi katsomalla ehkä pari tapahtumaa. Totta puhuen, aluksi muutaman kerran se ei onnistu. Oli miten oli, älä anna periksi. Yritä katsoa mitä tahansa mahdollisuuksia. Tämä strategia vetää hänet todennäköisesti sinuun.

10. Lohduta häntä siinä tapauksessa, että hän itkee:

Ihmiset, muistakaa, että nuori nainen itkee ennen kuin tarkoitatte, että hän odottaa olkapääänne. Jotkut tunnetut lainaukset sanovat: Nuoren naisen suurin ase on itku. On selvää, että on todella vaikeaa nähdä nuorta naista kyyneleet silmissä. Kun hän itkee, kukaan ei satuta häntä enää, vaan yksinkertaisesti saa hänet lopettamaan itkemisen rauhoittamalla. Joten käytä tätä strategiaa pois mahdollisuudesta, että sinun todella täytyy vetää häntä kohti sinua. Jos hän itkee ennen kuin vihjaat, hän uskoo, että voit todennäköisesti hoitaa asian. Joten kysy häneltä tietoisesti ja yritä antaa paras järjestely tai leikkaa itsesi ja huolehdi siitä. Kaiken lisäksi, kun hän itkee ensin saadakseen lohdutusta häntä syleillen lujasti tai antaa olkapäät ja neuvoa häntä ystävällisillä sanoilla, jotka saavat hänet lopettamaan itkemisen.

Nämä olivat joitain olennaisia ​​vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua tehtävässäsi tehdä itsestäsi kaltainen tyttö. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ole oma itsesi, saatat väärentää itsesi, mutta et voi muuttaa luonnetta. Jos joku on tarkoitettu sinulle, hän todennäköisesti hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.