9 Fantastisia 60 -vuotislahjoja ja nykyisiä ideoita

Jos joku on 60 -vuotias, hän on varmasti ylittänyt suuren virstanpylvään. Ja sitä varten tarvitset juhlia – juhlia perheesi kanssa yhdessä erityisten lahjojen kanssa – lahjoja, jotka pysyvät aina tärkeinä elämässä. Tämä koottu 60-vuotispäivän lahjaluettelo kattaa kaikki nämä erityiset ja myös erityiset lahjavaihtoehdot, jotta voit valita parhaan haluamallesi henkilölle.

Parhaat 60 -vuotislahjat ja nykyiset ideat:

Katsotaanpa, jooko?

1. Stemless -lasit:

Varsittomat lasit

Tämä varsiton viinilasi olisi yksi parhaista 60 -vuotislahjaideoista. Kauniista, tyylikkäästä ja modernista muotoilusta johtuen tämä on ajaton erinomainen lahja. Tämä on 15 oz. lasi, täydellinen punaisille, valkoisille tai jopa ruusuviineille. Tämä lahja ei koskaan vanhene.

2. Kirjat:

Kirjat

Kirjat ovat aina yksi upeista 60 -vuotislahjoista isällesi. Hän rakastaa lukemista, ja tämä kirja on täydellinen hänelle. Tämä kirja näyttää meille ne 60 asiaa, jotka meidän pitäisi tehdä, kun täytämme 60 vuotta. Tämä kirja on täynnä ajatuksia, huumoria ja ajatuksia herättävää esseekokoelmaa, jonka ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka ovat kaikki kokeneet 60-vuotiaita, joten tämä on yksi hyödyllisimmistä 60-vuotislahjaideoista myös isällesi.

3. T-paidat:T-paidat

Hyvännäköinen on aina yksi ainutlaatuisimmista 60 -vuotislahjoista kenelle tahansa. Valmistettu 100% puuvillasta ja polyesteriseoksesta, ja siinä on saumaton kaksoisneulapanta, jossa on teipattu kaula ja hartiat. Suunnittelu on tehty ympäristöystävällisellä musteella ja se on myös vesiliukoinen. T-paita on myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Ehdottomasti yksi luovimmista 60 -vuotislahjaideoista.

4.Kristallikello:

Kristallikello

Etsitkö hyvää lahjaa äidillesi? Tämä kristallikello olisi yksi kauneimmista 60 -vuotislahjoista hänelle. Se koostuu 75% kristallista ja 25% muista materiaaleista. Tämä tuotu kello näyttää kauniilta työpöydälläsi ja on aina valtava lahja kaikille rakkaillesi.

5. Valokuva -avaimenperä:

Valokuva -avaimenperä

Tämä avaimenperä olisi söpöin 60 -vuotislahjaidea miehille. Siihen mahtuu enintään kaksi valokuvaa, yksi kummallakin puolella. Avaimenperä on erittäin helppo koota valokuvien kanssa, ja hopeiset strassit reunustavat tämän avaimenperän reunat edessä. Valmistettu korkealaatuisesta akryylistä, se lisää glitteriä avaimenperääsi. Täydellinen 60 -vuotispäivän onnelle.

6. Nahkainen matkalaukku:

Nahkainen matkalaukku

Tämä vintage ruskea nahkalaukku toimii mukavana lahjana 60 -vuotispäivän ideoillesi isällesi. Tämä laukku koostuu kokonaan vuohennahasta ja säädettävällä olkahihnalla. On paljon taskuja ja kaksi turvavyötä, jotka on peitetty turvallisuuden takaamiseksi. Se on hyvän kokoinen ja sen ovat valmistaneet Intian Rajasthanin käsityöläiset. Lisäksi se on sään ja rusketuksen kestävä. Erittäin tyylikäs ja tyylikäs laukku.

7. Sun Dial:

Sun Soita

Jos olet hämmentynyt lahjasta isällesi, tämä aurinkokello on mahdollisesti yksi parhaista 60 -vuotislahjoista hänelle. Valmistettu messingistä Intiassa, ja siinä on täysin toimiva kompassi. Tämä on todella epätavallinen kodin tai toimiston sisustuselementti. Se voi myös olla loistava lisä merenkulun kokoelmaan.

8. Neulomissarja:

Neulomissarja

Tämä neulepakkaus on todella yksi harkituimmista 60 -vuotislahjaideoista äidillesi. Tämä sisältää yhteensä 49 kappaletta työkaluja, joissa on turvakoukut, mittariviivain, tikinpitimet ja paljon muuta. Mukana on myös tervetuliaisopas, jotta ne, jotka eivät tiedä, voivat tuntea sarjan. Aivan loistava lahja kuitenkin.

9. Riipus kaulakoru:

Riipus kaulakoru

Suunnitteletko äitisi syntymäpäivälahjan ostamista? Tämä kaulakoru tekee tempun ja on yksi kauneimmista 60 -vuotislahjaideoista hänelle. Tämä kaulakoru on valmistettu hopeasta, ja riipus on nastoitettu mustilla ja valkoisilla timanteilla. Näiden mustien timanttien ulkonäkö ja kestävyys ovat parantuneet. Täydellinen lahja tehdä hänet onnelliseksi uudelleen.

Tämä laaja luettelo osoittaa meille todella, kuinka monella eri tavalla voimme lahjoittaa jonkun 60 -vuotispäivänä. Joskus sinun on katsottava epätavallisia lahjoja, jotka tekevät heidät onnellisiksi – kuten aurinkokello tai neulomissarja. Siksi on aina viisasta varmistaa, että tiedät kyseisen henkilön mieltymykset, ennen kuin annat hänelle jotain.