35 nykyaikaista ja modernia 9. hääpäivän lahjaideaa

Onko 9. hääpäiväsi lähestymässä? Sitten ensiksi onnittelut! Yhdeksän vuoden menestyvä avioliitto merkitsee väistämättä paljon. Olet kulkenut pitkän matkan kumppanisi kanssa ja olette jo melkein yksi sielu, jolla on hyvä ymmärrys, rakkaus ja paljon muistoja. Mutta nyt tulee vaikein ja vaikein osa. Kuinka juhlia yhdeksän vuoden hääpäivää? Yhdeksännen hääpäivän lahjan nouto voi olla tuskaa. Mutta tässä me autamme sinua yksityiskohdissa. Tarkastellaan tämän vuosipäivän suosituimpia, perinteisiä ja moderneja lahjaideoita.

9 -vuotislahja

Mikä on perinteinen ja moderni 9. hääpäivälahja?

Perinteisesti yhdeksänvuotislahja on keramiikka. Sekä keramiikka että paju edustavat ensin. Sen takana on se, että suhde on tällä hetkellä pitkäaikainen ja kestävä, joka on kestävä ja mukautuu ympäristöönsä. Siksi keramiikka on perinteinen esitys yhdeksännestä vuosipäivästä, koska se edustaa voimaa, kotia, perhettä ja runsasta. Willow puolestaan ​​on kestävä ja kietoutunut toisiinsa.

Nykyaikana modernistit kuitenkin pitävät nahkaa yhdeksännen hääpäivän symbolina. Tämä johtuu siitä, että nahkakangas on joustavaa, kestävää ja luotettavaa. Tämä symboloi onnistunutta ja pitkäaikaista suhdetta.

35 parasta ja viimeisintä yhdeksänvuotislahjaideaa vuonna 2021:

Tässä tulee suosituimmat ja silti rakastetuimmat 9 vuoden hääpäivälahjaideat.

Yhdeksännen vuoden hääpäivälahjaideat aviomiehelle:

Jos etsit lahjoja lahjaksi aviopuolisosi yhdeksäntenä hääpäivänä, tässä on muutamia suosituimpia ideoita ympäri maailmaa.

1. Nahkarannekoru:

Nahkaranneke

Pojat, jotka rakastavat houkutella macho- ja miehekkäässä tilassa, voivat rakastaa rannekoruja. Nahkaranneke, johon on kirjoitettu lauseita, on uusi tyyli ja trendi ympäri maailmaa juuri nyt. Ne, jotka rakastavat itseään ja ovat rohkeita, voivat saada tämän vaihtoehdon.

2. Henkilökohtainen matkatavaratunniste:

Henkilökohtainen matkatavaratunniste

Suunnittelijan tunnisteet ovat erittäin hienoja. Jos miehesi on matkahumala, hän saattaa haluta saada nimensä kaiverretuksi matkatavaratunnisteeseen. Nämä tyylikkäät vaihtoehdot ovat melko budjettiystävällisiä, erittäin helppo hankkia ja näyttävät myös lumoavilta.

3. Reppu:

Reppu

Reput ovat uusi muotitrendi pojille ja miehille juuri nyt. Iästä riippumatta nämä vaivattomat lahjat ovat varsin sydäntä lämmittäviä, kun otetaan huomioon ajatukset tällaisen lahjan valitsemisesta. Ne ovat miesten suosituimpia ja rakastetuimpia lahjaideoita.

4. mokkasiinit:

Mokkasiinit

Mokasiinit ovat uusia kenkiä, joita seuraavat miehet. Ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​elinvoimaisilta ja tyylikkäiltä. Ne ovat edelleen erittäin muodikkaita ja liittyvät hyvin nykyaikaisen muodin aikakauteen. Lahjoita ne miehellesi, jos hän rakastaa kenkiä.

5. Korttilompakko:

Card Lompakko

Lompakot ovat jo suosittu ajatus. Nyt korttilompakot ovat uusi trendi, joka on hyödyllinen myös miehille, joilla on paljon käyntikortteja ja luottokortteja mukana. Ne tekevät tehtävästä myös helpon ja toteutettavan. Voit jopa tehdä henkilökohtaisen korttilompakon, johon on kaiverrettu hänen nimikirjaimet.

9 vuoden avioliittolahjaideat vaimolle:

Seuraavat ovat suosittuja 9. hääpäivän lahjaideoita vaimolle.

1. Tuoksukynttilät:

Tuoksukynttilät

Vahatabletit tai tuoksukynttilät ovat uusi rakkaus naisille. Ne tekevät asuintilasta ja kodin sisustuksesta esteettisemmän ja romanttisemman. Voit lahjoittaa vaimollesi ihania tuoksukynttilöitä tai vahatikkuja hänen kokoelmaansa.

2. Käsilaukku:

Käsilaukku

Tyylikäs käsilaukku voi aina olla täydellinen lahja vaimolle. Naiset rakastavat järjestäjiä ja laukkuja, ja hän voi nauttia ajatuksistasi ihanteellisen laukun lahjoittamisen takana. Budjetista riippuen voit helposti valita oikean värin ja laukun, jota vaimosi rakastaa. Lisäksi voit jopa lisätä henkilökohtaisia ​​nimikirjaimia samaan, jotta se mukautetaan.

3. Korut:

Korut

Olipa se täydellinen kaulakorusetti tai korvakorut tai sormus; voit lahjoittaa vaimollesi hänen rakastamiaan koruja. Lisää hänen odotuksensa valitsemalla hänen makuunsa ihanteellinen ottelu. Rakkaudesta riippuen voit valita keinotekoisia bling -koruja, kultaa tai platinaa!

4. Keittoastiat:

Keittoastiat

Upeat astiat ja keittiövälineet voivat myös olla täydellinen lahja tälle vuosipäivälle. Voit olla ainutlaatuinen ja erityinen ja mieluummin jopa lahjoittaa nämä vähiten odotetut mutta kauniit keittiövälineet. Olemme varmoja, että hän olisi innoissaan!

5. Pari lamppuja:

9. hääpäivälahjat 10

Kodin sisustus ei voi koskaan olla tylsää. Valot ja vilkut vastaavat aina naisten makuun. Lahjoita hänelle hienoja hienoja ja kauniita lamppuja tänä vuosipäivänä. Osta se, josta hän pitää, koska saatat jo tuntea hänen makunsa ja mieltymyksensä.

9. hääpäivälahjaideat hänelle:

Olipa kyseessä ystävä tai kumppani, tässä ovat yleisimmät suosikkilahjaideat hänelle.

1. Grillisarja:

9. hääpäivälahjat 11

Jos miehesi tai ystäväsi rakastaa ruoanlaittoa, ei ole mitään parempaa kuin lahjoittaa hänelle uusin grillipaketti. Tämä ainutlaatuinen ja epätavallinen lahja tekee epäilemättä hänen päivänsä.

2. Pelin kulma:

Pelin kulma

Jokainen mies rakastaa pelaamista. Se voi olla yksi tai toinen muoto, hänen makunsa mukaan. Olipa kyseessä kauko -ohjattava auto leikkipaikalle, miehen lahjoittaminen oikealla pelillä voi tehdä hänen päivästään.

3. Langattomat kuulokkeet:

Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet ovat uusi trendi. Gadgetit ja tekniikka voivat saada meidät rakastumaan ainutlaatuisessa muodossa, ja tämä on yksi esimerkki. Lahjoita uusimmat ilmapisarat tai langattomat kuulokkeet mieltymystesi mukaan. He ovat harkittuja ja auttavat myös häntä.

4. Samppanjan tilaus:

Samppanjan tilaus

Olipa kyse viinistä tai samppanjasta, lahjan lahjoittaminen miehille voi piristää päivää. Monet eivät usein ajattele tätä erillistä ajatusta, mutta miehet varmasti rakastavat tällaisia ​​lahjoja.

5. Cork Globe:

Cork Globe

Korkipallo voi olla hauska tapa lahjoittaa. Ne auttavat kartoittamaan paikkoja, joihin mennä ja paikat, jotka on merkitty. Uusimmat ja nykyaikaiset mallit ovat myös varsin hauskoja ja hienoja, joten voit jopa kokeilla tätä vaihtoehtoa lahjaksi yhdeksäntenä vuosipäivänä.

9. hääpäivälahjaideat hänelle:

Seuraavat voivat olla hyviä vaihtoehtoja, jos etsit nykyisiä ideoita ystävällesi tai tytölle.

1. Kaulakoru:

Kaulakoru

Kaulakoru tai korut voivat olla naisten paras ystävä. Lahjoita hänelle makunsa mukaan helmi/timantti/hopea/kulta/lausuma kaulakoru. Ne eivät voi vain näyttää upeilta, vaan myös parantaa hänen yleistä tyyliään.

2. Ihonhoitosarja:

Ihonhoitosetti

Naiset rakastavat loistaa. He rakastavat ihonhoitoa ja näyttävät upeilta. Uusin ihonhoitoyhdistelmä voi olla loistava lahja nykyaikaisille naisille. Mikset kokeilisi sitä?!

3. Kylpytakki:

9. hääpäivälahjat 18

Kylpytakit saavat uuden trendin näinä päivinä. Funky tai tyylikkään kylpytakin lahjoittaminen voi olla sekä harkittua että tyylikästä. Naiset varmasti rakastavat näitä sarjoja.

4. Tuoksut ja tuoksut:

Tuoksut ja tuoksu

Jos ystäväsi tai kumppanisi rakastaa hajusteita, älä missaa hankkia hänelle kodikasta ja esteettistä hajusteiden tuoksupulloa. Voit joko valita huippuluokan lajikkeen tai sellaisen, jolla on erinomainen pakkaus. Olemme varmoja, että he tekisivät hänestä täydellisen lahjan, jonka hän ansaitsee.

5. Lompakko:

Lompakko

Lompakot ovat olleet kaikkien aikojen rakastetuin lahja, ja se on edelleen yksi suosituimmista lahjavaihtoehdoista. Hanki hänelle valitsemasi uusin värillinen ja tyylinen lompakko. He eivät koskaan petä häntä.

Heille 9 -vuotislahja:

Etsitkö hyviä vuosipäivälahjoja ystävillesi, jotka ovat pari? Nämä voivat olla hyviä ideoita, joista voi olla apua.

1. Korkkiruuvi:

9. hääpäivälahjat 21

Jos mietit, miksi korkkiruuvi on lahjavaihtoehdossa, älä unohda, että ne ovat länsimaiden suosituimpia lahjavaihtoehtoja. Kokeile tätä erinomaisilla täydennyksillä ja pakkauksilla lahjaksi pariskunnalle. Se varmasti toimisi!

2. Käsintehty suklaarasia:

Käsintehty suklaarasia

Suklaa ei voi koskaan olla tylsää tai trenditöntä. Ne lisäisivät makua, jos teet ne käsityönä tai muokkaat niitä. Lahjoita pariskunnalle kaunis tumman suklaan laatikko, ja se varmasti tekee heidän päivästään. Mikä on paras tapa kuin lähettää toiveesi suklaiden kautta?

3. Fujifilm Instax Mini -kamera:

Fujifilm Instax minikamera

Jos haluat lahjoittaa parille jotain poikkeuksellista ja ansaittua, Instax -minikamera voi varmasti tehdä täydellisen lahjan. Useat miehet ja naiset rakastavat tätä ajatusta, ja miksi et lahjoittaisi sitä täydellisen päivän tekemiseen? Muistojen tallentamisesta hauskanpitoon he voivat tehdä kaiken!

4. Pariskunnan spa -kuponki:

Pariskunnan spa -kuponki

Lahjakortti kylpylään ja hierontaan voi olla paras rentouttavalle ja romanttiselle pariskunnalle. Yritä lahjoittaa tämä moderni idea tänä vuosipäivänä, ja he varmasti rakastavat ajatusta!

5. Organic Home Living Kit:

Organic Home Living Kit

Luomutuotteet ovat kuluttaneet kysyntää nykypäivän markkinoilla. Lahjoita pariskunnalle ihana orgaaninen käsintehty saippua tai vartaloöljysetti. Tämä on ainutlaatuinen mutta upea idea, joka on harkittu sekä viimeisimmällä tavalla.

Perinteiset ja modernit 9 -vuotislahjaideat:

Perinteinen 9 -vuotislahja sisältää keramiikkaa ja pajua, kun taas nykyaikainen lahjamuoto sisältää nahkaa. Näin ollen keramiikka- ja pajulahjoja sekä moderneja ja nykyaikaisia ​​nahkalahjaideoita yhdeksäntenä hääpäivänä,

1. Nahkainen passilaukku:

Nahkainen passilaukku

Nahkainen passikotelo on loistava lahjaidea pariskunnalle. Tätä voidaan muokata edelleen lisäämällä heidän nimensä tai nimikirjaimet samaan. Tämä on yksi 9. vuosipäivän haetuimmista ja suosituimmista lahjavaihtoehdoista.

2. Keraaminen teesetti:

Keraaminen teesetti

Perinteisen lahjaidean muodossa tämä klassinen käsinmaalattu keraaminen teesetti voi olla loistava vaihtoehto. Jos pariskunta on yksi niistä, jotka rakastavat klassisia ja vintage -sisustuksia ja keittiövälineitä, tämä voi olla hyvin harkittua ja heidän makunsa mukaan.

3. Nahkaparin lompakko:

Nahkainen pariskunnan lompakko

Erikoislahja voi olla pari lompakkoa nahkaa. Ne voivat olla myös kestäviä, pitkäikäisiä ja kestäviä. Lisäksi se tarkoittaa myös jotain erityistä heidän suhteessaan.

4. Matkalaukku nahkaa:

Matkalaukku nahkaa

Jotain hyödyllisen lahjoittaminen voi olla monille meistä paljon parempi kuin jotain hienoa. Tämä nahkainen, tyylikäs matkalaukku voi olla erittäin harkittu lahja. Se voi auttaa paria myös heidän jokapäiväisessä elämässään, ja se on erittäin pitkäikäinen ja kestävä. Mikä muu voi olla loistava idea kuin tämä?!

5. Nahkalaukku/takki:

9. hääpäivälahjat 30

Makuista riippuen moderni lahja miehelle tai naiselle voi olla nahkatakki tai laukku. Ne ovat erittäin tyylikkäitä, eri värejä ja voivat olla hyödyllisiä myös päivittäisessä elämässä.

6. keramiikka -astialevy:

Keraaminen keraaminen astialevy

Jos joku rakastaa värikkäitä ja vintage -esineitä, tämä keraaminen astialevy voi olla melko hieno lisätä kodin sisustukseen. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja näyttävät hyvältä muotoilussa.

7. Posliini korvakorut:

Posliini korvakorut

Posliinikorvakorut muodostavat uuden muodin ja trendin tänään. Jos nainen tai vaimo rakastaa klassisia ja vintage -koruja, posliinikorvakorut ja setit voivat olla loistava lahja.

8. Willow Pen:

Willow Pen

Mikä on paju kynä? Ne on käsintehty tekemään paras lahja useissa paikoissa ympäri maailmaa. Paju kynä on erittäin kestävä ja vahva ja antaa merkinnällä pitkäkestoisen vaikutelman. Tämä voi tehdä mieleenpainuvan lahjan pariskunnalle.

9. Olutkasvattaja:

9. hääpäivälahjat 34

Nykyaikainen ja uusin oluenviljelijä tekee parille erittäin modernin mutta klassisen lahjan. Ne ovat erittäin tyylikkäitä, antavat huippuluokan tunnelman ja luovat ainutlaatuisia mieltymyksiä.

10. Keraamiset maljakot:

Keraamiset maljakot

Keraaminen maljakko on suosittu ja jo rakastetuin lahja ympäri maailmaa lahjaksi yhdeksäntenä vuosipäivänä. Tämä lahja voi lisätä suurta arvoa kodin sisustukseen ja on myös hieno todistaa. Voidaan löytää kiillotettu keraaminen maljakko tai käsinmaalattu lisäämään lahjan arvoa.

Kuinka juhlia 9. hääpäivää ja esittää lahja: vinkkejä ja temppuja

  1. Yhdeksännen vuosipäivän lahjaideoita voidaan edelleen parantaa lisäämällä myös ilmaisia ​​tuotteita. Niihin voi kuulua suklaata, pullo viiniä, kukkia, kimppu tai kakku.
  2. Pakkaa lahjat oikealla tavalla. Varmista, että hauraat kohteet on lueteltu.
  3. Lisää nauha ja henkilökohtainen muistiinpano lahjaan. Käsin kirjoitetut henkilökohtaiset muistiinpanot tuovat aina lisäarvoa ja osoittavat henkilökohtaista lämpöä.
  4. Voit myös lähettää tarjouksia lahjan kanssa rakkauden ja persoonallisuuden lisäämiseksi.
  5. Vie parempi puolikkaasi erityiseen päivämäärään yöllä. Voit jopa järjestää intiimin treffin kotonasi. Tämä voi lisätä maagisia hetkiä lahjan rinnalle.
  6. Kokeile ja muokkaa saamiasi lahjoja. Tämä voidaan tehdä useissa muodoissa, kuten lisätä muistiinpanoja, kaivertaa nimikirjaimia tai lähettää viesti.

Jos juhlit yhdeksättä hääpäivääsi, olet kulkenut pitkän matkan. Toivomme, että tämä ideaopas on auttanut sinua valitsemaan oikean kumppanisi tai ystäväsi. Kerro meille ajatuksesi! Rakastamme kuulla sinusta!