Top 9 Kriti Sanon ilman meikkikuvia!

Kriti Sanon on Bollywoodin nouseva naiskauneus. Aloitettuaan uransa mallinnuksella hän teki ensimmäisen elokuvan debyyttinsä telugu -elokuvalla. Hänen ensimmäinen Bollywood -debyyttinsä oli Heropanti, joka julkaistiin viime vuoden alussa. Epäilemättä hän on myös erittäin lahjakas ja erittäin kaunis. Hän tykkää elää yksinkertaista elämää ja viettää suurimman osan ajastaan ​​perheensä kanssa, kun ei ammu. Voitettuaan Filmfare -palkinnon näyttelijästä debyytti roolissaan, hän saavutti uskomattoman fanifanin. Nykyään häntä ihaillaan nöyrän luonteensa ja älykkään ja luottavaisen esityksensä ansiosta ilman meikkiä.

Kaunis Kriti Sanon ilman meikkiä:

Tässä on joitain parhaita meikkiä vapaita kuvia Kriti Sanonista, jotka osoittavat, että tämä tyttö on paljon enemmän kuin tavallinen muovimalli.

1. Iloisessa tunnelmassa:

Kriti Sanon ilman meikkikuvia 1

Tämä kuva Kritistä napattiin häneen paljon ennen kuin hän liittyi elokuviin. Täällä hän näyttää niin yksinkertaiselta, mutta niin houkuttelevalta jopa ilman meikkiä. Hänen luonnollista kauneuttaan ei voi verrata kenenkään nuoren näyttelijän kanssa tällä hetkellä hindin elokuvateollisuudessa. Yksinkertainen vaaleanpunainen toppi voi tehdä tytöstä niin jumalallisen, tämän tosiasian todisti Kriti sinä päivänä.

2. Isän tyttö:

Kriti Sanon ilman meikkiä 2

Tämä on kuva Kritistä sisarensa ja isänsä kanssa. Niiden, jotka tuntevat Kritin riittävän hyvin, on tiedettävä, että hän rakastaa viettää vapaa -aikaa perheensä kanssa. Tämä kuva otettiin, kun Sanonin perhe lähti lomalle, ja kuten näemme, heillä oli hauskaa. Kriti näyttää niin yksinkertaiselta ilman meikkiä, mutta silti tarpeeksi kaunis kilpailemaan Luontoäidin kauneuden kanssa.

3. Uusi tyttö kaupungissa:

Kriti Sanon ilman meikkiä 3

Kriti on tällä hetkellä Bollywoodin uusin tyttö. Voitettuaan Filmfare -palkinnon parhaasta näyttelijästä debyyttiroolissa hän sai tunnustusta kaikkialla Intiassa. Hänen yksinkertainen ja nöyrä luonteensa on yksi tärkeimmistä syistä kaikkeen tähänastiseen menestykseen. Kriti voi pukea mitä haluaa ja saada hänet näyttämään hyvältä jopa rento toppi ja musta korkki ilman meikkiä kasvoillaan.

4. Perheen muotokuva:

Kriti Sanon ilman meikkiä 4

Tämä on hieno kuva Sanon -perheestä, jossa Kriti on havaittu yllään arkivaatteissa ja ilman meikkiä. Hän tuskin tarvitsee kauneudenhoitotuotteita houkuttelevan kuvan parantamiseksi. Tämä kuva paljastaa, että Kriti voi pukea jotain nopeasti kaapistaan ​​ja saada kangaspalan näyttämään häneltä poikkeuksellisen. Se on luonnon kauneuden voima.

5. Toinen meikitön napsautus:

Kriti Sanon ilman meikkiä 5

Elokuva-alalla työskentelemiseksi ja useiden elokuvien kerrallaan työskentelemiseksi Kritin on pukeuduttava lukuisiin kauneustuotteisiin ja suoritettava lukuisia kauneudenhoitoja. Mutta se ei vaikuta hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Todellisuudessa hän on edelleen tuon isän pieni tyttö, joka haluaa pitää sen yksinkertaisena ja rennona koko ajan. Hänen suhteensa vanhaan ystäväänsä ovat edelleen ennallaan, eikä hän varmasti epäröi näyttää luonnollista kauneuttaan. Täällä näet hänen luonnollisen ilman meikkiä edelleen.

6. Perheryhmän selfie:

Kriti Sanon ilman meikkiä 6

Kriti julkaisi koko perheen selfien Instagram -profiilissaan. Täällä hän harrastaa meikkittömiä kasvojaan. Tyttö, joka työskenteli elokuvateollisuudessa, ei ollut koskaan näin yksinkertainen. Hänen kuuluisuutensa ei vaikuta ulkonäköön tai pukeutumistyyliin.

7. täplikäs kaduilla:

Kriti Sanon ilman meikkiä 7

Kriti Sanon nähtiin kaduilla ilman meikkiä, kun hän oli menossa kuntosalille. Tämä nuori kauneus pitää urheilusta ilman meikkiä, kun hän saa mahdollisuuden. Voidaan sanoa, että hän on melko ylpeä luonnollisesta kauneudestaan ​​ja haluaa näyttää jumalallista kauneuttaan kalliiden meikkipintojen sijaan.

8. Tyttö tulessa:

Kriti Sanon ilman meikkiä 8

Tämä kuva Kritistä osoittaa, kuinka kunnossa ja kaunis hän todella on. Täällä näemme Kriti-näyttelyn harjoittelevan potkunyrkkeilytaitojaan ja näyttävän ihastuttavat meikkittömät kasvonsa ja erittäin istuva ja sävytetty fysiikka.

9. Vielä yksi meikitön kuva:

Kriti Sanon ilman meikkiä 9

Viimeinen on toinen Kriti Sanonin meikitön napsautus, joka napsautettiin hänen perheasunnossaan. Sanat eivät riitä ihailemaan ja arvostamaan hänen luonnollisesti kauniita kasvojaan tässä kuvassa.