45 Κορυφαία 6α δώρα επετείου γάμου για τον αγαπημένο σας

Τα δώρα της 6ης επετείου γάμου είναι τέλεια καθώς είναι γλυκά σαν καραμέλες και δυνατά σαν μέταλλο. Μπορείτε να επιλέξετε το δώρο σύμφωνα με την ομοιότητα του συζύγου σας.

Τα δώρα για την επέτειο του γάμου του 6ου έτους δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως, γιατί μπορεί να είναι απλά, αλλά και προσεκτικά. Το έκτο έτος είναι μια μαρτυρία για τη δύναμη και τη συνοχή του δεσμού σας. Με αυτόν τον τρόπο, το δώρο σας πρέπει να το αντικατοπτρίζει αυτό.

δώρο έκτη επέτειο γάμου δώρο

Τι είναι το κοινό παραδοσιακό και μοντέρνο δώρο της έκτης επετείου?

Φέτος, πρόκειται για επιστροφή στο χρόνο. Κοινό μοντέρνο και παραδοσιακό δώρο επετείου για το έκτο έτος είναι η αγγειοπλαστική. Αυτό περιλαμβάνει γήινη φθορά για μαγείρεμα, διακόσμηση κλπ. Αντιπροσωπεύει τη φύση και την απλότητα. Η μοντέρνα προσθήκη είναι δέρμα, που σημαίνει μακροζωία.

Εδώ είναι ένα άρθρο που θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τα δεινά σας.

Ιδέες δώρων 6ης επετείου για αυτόν:

Τι λέτε για κάποιες ιδέες για δώρο για το αγόρι σας?

1. Μουσική Ηχογράφηση:

Μπορείτε να ηχογραφήσετε μια συλλογή από το αγαπημένο του τραγούδι για την επέτειο. Αυτό σίγουρα θα τον κάνει ευτυχισμένο.

2. Ακουστικά:

Ένα ακουστικό με καλή μουσική, ταιριάζει απόλυτα! Επιλέξτε ένα καλό εταιρικό ακουστικό που προσφέρει πολλές δυνατότητες και δώστε του αυτό. Θα λατρέψει αυτόν τον συνδυασμό!

3. Σπιτικό κρασί:

Τι θα λέγατε να κάνετε ένα επιπλέον χιλιόμετρο για δώρα 6ης επετείου για αυτόν; Λοιπόν, δοκιμάστε τα χέρια σας φτιάχνοντας λίγο κρασί στο σπίτι. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος και μπορεί επίσης να αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο σπουδαίο, αλλά πάντα μετράει η σκέψη!

4. Ζώνη:

Τι λέτε για μια δερμάτινη ζώνη; Το δέρμα είναι πάντα ο λόγος της πόλης και ένα πολύ αγαπημένο ύφασμα επίσης! Επιλέξτε μια αριστοκρατική δερμάτινη ζώνη για το αγόρι σας!

5. Σπιτικές λιχουδιές:

Μερικές φορές, μικρά πράγματα όπως το μαγείρεμα του αγαπημένου του γεύματος μπορούν επίσης να προχωρήσουν πολύ. Τι θα λέγατε για δώρο 6ης επετείου?

Ιδέες δώρων για την 6η επέτειο για αυτήν:

1. Μαργαριτάρι:

Μπορείτε να της δώσετε οτιδήποτε σε μαργαριτάρι και απλά θα το λατρέψει. Το Pearl είναι απλό και είναι επίσης αριστοκρατικό.

2. Δερμάτινες τσάντες:

Όπως είπαμε, το δέρμα είναι πάντα το θέμα της πόλης! Οι δερμάτινες τσάντες χειρός είναι θορυβώδεις και χωρίζουν μια κατηγορία. Προσδίδουν στυλ και μόδα ταυτόχρονα.

3. Αστράγαλοι:

Τα αγκάθια είναι χαριτωμένα μικρά πράγματα για να φορέσετε. Αυτό θα είναι ένα καλό δώρο έκτης επετείου για τη φίλη σας. έρχονται σε χρυσό, ασήμι και διαμάντι.

4. Σετ ψησίματος:

Εάν η φίλη σας λατρεύει να ψήνει, αυτό μπορεί να είναι για εκείνη. Τα σετ ψησίματος συνοδεύονται από μια ποικιλία δίσκων, διακοσμητικά κομμάτια και επίσης μερικά καλά είδη ζαχαροπλαστικής.

5. Teddy:

Ο Teddy απλά δεν παύει να γίνεται ο αγαπημένος των κοριτσιών. Κάντε της δώρο ένα μεγάλο αρκουδάκι, του αγαπημένου της χρώματος.

Ιδέες για δώρα 6ης επετείου για αυτούς:

Θέλετε να δώσετε ζευγάρια; Εδώ είναι μερικές προτάσεις.

1. Σετ Κίνας:

Τι θα λέγατε για το όμορφο και πολύχρωμο κινέζικο σετ πιάτων για το αγαπημένο σας ζευγάρι; Δεν είναι συνηθισμένα, έρχονται περίτεχνα με πολλά σχέδια και σε πολλά χρώματα.

2. Αντίκες:

Μπορείτε επίσης να τους δώσετε μερικές αντίκες, που περιλαμβάνουν ρολόγια και γραμμόφωνα. Προσθέτουν στην αριστοκρατικότητα του σπιτιού και είναι όλες οι εποχές αγαπημένες των ανθρώπων.

3. Καναπές:

Ένας καλός καναπές δεν ταιριάζει με την άνεση. Κάντε τους δώρο έναν καλό καναπέ, φτιαγμένο από καλό ύφασμα ή από δέρμα ως δώρο για την 6η επέτειό τους. Απλώς θα το λατρέψουν.

4. Σετ δείπνου:

Κάθε σπίτι αγοράζει συνεχώς καινούργιο σετ δείπνου κάθε τόσο. Μπορείτε να βοηθήσετε αυτή τη φορά, δίνοντάς τους ένα δείπνο της επιλογής σας.

5. Σετ τσαγιού κεραμικής:

Τι θα λέγατε για ένα πολύ κομψό και απλό σετ κεραμικής για το ζευγάρι σας; Εδώ είναι ένα που αγαπήσαμε πραγματικά.

Ιδέες για την 6η επέτειο:

Εδώ είναι μερικές σύγχρονες και παραδοσιακές ιδέες που πρέπει να σκεφτείτε.

1. Κεντρικό τραπέζι:

Τι θα λέγατε για ένα φανταχτερό, αλλά γερό κεντρικό τραπέζι για το σπίτι σας; Ένα κεντρικό τραπέζι κάθεται μπροστά από τον καναπέ και είναι ιδανικό για να κρατάτε εφημερίδες, σουβέρ ή άλλα ελαφριά αντικείμενα.

2. Βάση παλτό:

Μια βάση για παλτό είναι μια βάση που προορίζεται για να κρεμάσει ρούχα. Συνήθως, τα μεταχειρισμένα ρούχα κρέμονται εδώ για μεταγενέστερη χρήση. Είναι κατασκευασμένα από μπαμπού ή σίδερο.

3. Θεότητες:

Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε θεότητες, Βούδα, Κρίσνα κ.λπ. για το σπίτι σας. Προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας στο σπίτι σας και θα διασφαλιστεί επίσης ότι ο σύντροφός σας αγαπά τη θετικότητα σε διαφορετική μορφή.

4. Εικονικός βοηθός:

Τι θα λέγατε για έναν εικονικό βοηθό όπως η Alexa για δώρο στην 6η επέτειο; Λοιπόν, η Alexa είναι μια προτεινόμενη επιλογή. Οι εικονικοί βοηθοί λειτουργούν μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης και είναι μια καλή επιλογή για σκέψη.

5. Κεραμική τέχνη:

Θέλουμε πραγματικά να το σκεφτείτε αυτό! Η αγγειοπλαστική είναι πραγματική ομορφιά και εξαιρετική κατασκευή της ανθρώπινης ικανότητας. Χαρίστε στον σύζυγό σας μια κλασική κεραμική τέχνη που λατρεύει.

6. Ημέρα έξω:

Κάντε δώρο ο ένας στον άλλον μια μέρα έξω από την πόλη σας. Προγραμματίστε έναν ιδανικό προορισμό και απλά βυθιστείτε στην ευχαρίστηση της φύσης.

7. Χάλκινη φιάλη:

Αυτό ισχύει για όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι πολύ υγιείς. Τι λέτε για μια χάλκινη φιάλη για δώρο; Πιστεύεται ότι η κατανάλωση από σκεύη χαλκού μπορεί να ωφελήσει τα όργανα του σώματος.

8. Χειροποίητα γλυπτά:

Είναι κατασκευασμένα από σίδερο και έτσι θα είναι ανθεκτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό θα είναι ένα κατάλληλο δώρο για το δώρο της 6ης επετείου. Αντιπροσωπεύει επίσης τη δύναμη του δεσμού σας. Μπορείτε να επιλέξετε το είδος γλυπτού που θέλετε, να ξεπεράσετε ένα πολύ εξατομικευμένο ή τα τακτικά επιλεγμένα.

9. Κιβώτιο κοσμημάτων:

Μέχρι τώρα, η συλλογή κοσμημάτων θα είχε αυξηθεί επίσης και έτσι, ένα φανταχτερό κουτί κοσμημάτων από σίδερο θα είναι μια τέλεια ιδέα δώρου. Το κουτί θα έχει αίσθηση αισθητικής και θα είναι επίσης παραδοσιακό. Ένα σιδερένιο δώρο για την 6η επέτειο του γάμου θα είναι μια καλή επιλογή.

10. Μεταξωτά εξώφυλλα:

Τι θα λέγατε για μεταξωτά δώρα 6ης επετείου για τους αγαπημένους σας ανθρώπους; Μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά από μεταξωτές συλλογές υφασμάτων, ξεκινώντας από sarees, μέχρι καλύμματα κρεβατιών.

Κορυφαίες έξι χρονιές Ιδέες για την επέτειο γάμου:

Ας δούμε τις 45 καλύτερες ιδέες δώρων για την 6η επέτειο γάμου για να εκπλήξετε έναν σύζυγο ή σύζυγο.

1. Candy Card:

6η επέτειος γάμου

Δεν είναι αυτό ένα χαριτωμένο; Η καραμέλα μπορεί να εξατομικευτεί προσθέτοντας μερικές καλύτερες σοκολάτες και τις αγαπημένες της. Μπορείτε επίσης να γράψετε την καρδιά σας. Αυτό είναι ένα δώρο 6ης επετείου για εκείνη.

2. Σιδερένια καρδιά:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 2

Αυτό είναι ένα καλό δώρο έκτης επετείου για αυτόν, μια σιδερένια βάση σε σχήμα καρδιάς. Αυτή η σιδερένια βάση είναι χαραγμένη με τα ονόματα ή τα αρχικά του ζευγαριού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την ημερομηνία της επετείου σας στο κάτω μέρος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες σας με τον σύζυγό σας, δοκιμάστε αυτήν την ιδέα δώρου για τον αγαπημένο μας.

3. Ρομαντικά ειδώλια:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 3

Αυτά τα υπέροχα σιδερένια ειδώλια είναι φτιαγμένα για το τέλειο δώρο 6ης επετείου. Μπορούν να δοθούν ως εκθετήριο ή ακόμη και σετ με άλλα χρήσιμα αντικείμενα. Το ζευγάρι ποζάρει σε αυτά τα ειδώλια είναι υπέροχα και οι περίπλοκες λεπτομέρειες είναι απλά υπέροχες. Απλό και αριστοκρατικό; Είναι το καλύτερο δώρο 6ης επετείου γάμου για τον σύζυγό του!

4. Σελιδοδείκτες μετάλλων:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 4

Εάν η γυναίκα σας αγαπά να διαβάζει, τότε αυτό θα είναι ένα καλό δώρο 6ης επετείου για τη σύζυγό σας. Ο μεταλλικός σελιδοδείκτης θα έχει επίσης γραμμένα μερικά ρομαντικά αποσπάσματα, μόνο για να το προσαρμόσετε.

5. Earthen Wear:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 5

Τα φαγητά που μαγειρεύονται σε χωμάτινα δοχεία έχουν ιδιαίτερη γεύση και είναι απολύτως χωρίς χημικά. Εδώ είναι μια εποχή που θα σας ταξιδέψει στις παλιές καλές μέρες της γιαγιάς, όπου υπάρχει γεύση στο φαγητό, με μια πρέζα παράδοσης.

6. Δερμάτινο πουκάμισο:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 6

Τα δερμάτινα σκουπίδια είναι το νέο cool. Είναι σέξι και είναι απόλυτα ελκυστικά. Αυτή θα είναι μια πολύ μοντέρνα και μοντέρνα 6η επέτειος για τον σύζυγό σας.

7. Βασικό δαχτυλίδι ή γοητεία:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 7

Αυτές είναι οι πραγματικά απλές αλλά κομψές ιδέες δώρων για την 6η επέτειο για αυτήν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά σας ή οποιοδήποτε άλλο πράγμα που σας αρέσει να έχει!

8. Δαχτυλίδια Αμέθυστος:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 8

Από τους πολύτιμους λίθους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το δώρο της 6ης επετείου είναι ο αμέθυστος. Αυτή η όμορφη μωβ πέτρα είναι απλώς εξωτική. Τα δαχτυλίδια που είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και είναι επενδεδυμένα με τους μικροσκοπικούς πολύτιμους λίθους είναι εκπληκτικά. Καλό για γυναίκα!

9. Καρδιές καραμέλες:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 9

Αυτές οι υπέροχες μικρές καραμέλες σε σχήμα καρδιάς είναι αυτό που χρειάζεστε ως ιδέες δώρων για την 6η επέτειο γάμου για αυτήν. Μπορείτε να συσκευάσετε ένα κουτί γεμάτο με αυτές τις μικρές καραμέλες. Κάθε μια από τις καραμέλες είναι τυπωμένη με λίγες σημειώσεις που κάνουν το φαγητό τους ακόμα πιο διασκεδαστικό. Ακούγεται καλό? Αυτό είναι σίγουρο για τη γλυκιά σύζυγό σας.

10. Self Made Cake:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 10

Τι λέτε για ένα κέικ που μπορείτε να ψήσετε; Ένα απλό κέικ με γλάσο μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να το κάνετε ξεχωριστό. Δοκιμάστε το αυτήν την επέτειο. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ένα χτύπημα. Αυτό είναι για τον άντρα σου.

11. Αγγειοπλαστική κεραμικής:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 11

Ενθαρρύνετε τον σύζυγό σας να ρίξει το ποτήρι του με το κρασί ή ακόμα και το νερό σε ένα ποτήρι από κεραμικά. Είναι επίσης καλά για την υγεία.

12. Σπα:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 12

Κάντε δώρο στον άντρα σας, ένα πλήρες σπα. Το σπα θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει και επίσης να αναζωογονηθεί. Αφήστε τον να βυθιστεί σε μια δεξαμενή χωρίς ένταση. Αυτό θα είναι ένα καλό δώρο 6ης επετείου γάμου για τον σύζυγό του.

13. Παιχνίδια αυτοκινήτου:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 13

Η εμμονή των ανδρών με τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα δεν πεθαίνει ποτέ. Η κάμερα παίρνει ένα πραγματικά ακριβό παιχνίδι αυτοκινήτου για αυτόν και θα εκπλαγείτε να δείτε πώς παίζει ακόμα με αυτό. Υπάρχει μια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών και επίσης μια σειρά από είδη αυτοκινήτων.

14. Ισοπαλία:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 14

Οι γραβάτες έρχονται σε μια ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων. Είναι πολύ επαγγελματίες και επίσης μοντέρνοι. Επιλέξτε μερικά από τα καλύτερα για αυτόν και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη συλλογή του με μπλουζάκια.

15. Bluetooth:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 15

Τι λέτε για το Bluetooth; Εάν είναι επιχειρηματίας και είναι συχνά κάποιος που πρέπει να είναι σε κλήση, αυτό θα του φανεί χρήσιμο και χρήσιμο. Οι πιθανότητες είναι ότι θα είχε ήδη ένα. Παρ ‘όλα αυτά, πάρτε ένα πιο προηγμένο με καλύτερη ποιότητα. Θα λατρέψει το δώρο σας.

16. Walkman:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 16

Δεν αγαπάμε όλοι να χαλαρώνουμε και να ακούμε μόνο μουσική; Εδώ είναι μια δροσερή επιλογή. Κάντε δώρο στη γυναίκα σας ένα δροσερό Walkman με όλα τα αγαπημένα της τραγούδια. Σίγουρα θα νιώσει ενθουσιασμένη με την επιλογή σας.

17. Ηλεκτρική σκούπα:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 17

Αποκτήστε της μια πολύ άνετη και εύκολη στη χρήση ηλεκτρική σκούπα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά μετά το γραφείο της. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να την βοηθήσετε να καθαρίσει!

18. Κρασί:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 18

Τι λέτε για λίγο κρασί για τη διάθεση; Πάρτε ένα συμπαγές και παλιό κρασί ως δώρο 6ης επετείου για τη σύζυγό σας. Σηκώστε της ένα τοστ και θα το λατρέψει.

19. Σετ κουζίνας:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 19

Τι λέτε για ένα σετ κουζίνας; Ένα σετ κουζίνας θα αποτελείται από πολλά χρήσιμα σκεύη, όμορφα πιατικά και μαχαιροπίρουνα, μαζί με εκλεκτά σεντόνια κουζίνας για τραπέζια, με ποδιά. Το make over είναι πάντα καλό!

20. Kindle:

Τα καλύτερα δώρα 6ης επετείου γάμου 20

Της αρέσει να διαβάζει; Λοιπόν, το kindle είναι για εκείνη! Το Kindle σας επιτρέπει να διαβάζετε με τον δικό σας ρυθμό. Αισθάνεται σαν ένα πραγματικό βιβλίο και επομένως είναι μια καλή στιγμή για εκείνη.

Πώς να γιορτάσετε την 6η επέτειο και πώς να παρουσιάσετε δώρα?

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την 6η επέτειο είναι να πάτε τους αγαπημένους σας ανθρώπους σε ένα θέρετρο δίπλα στην παραλία ή την πισίνα. Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι με το φαγητό που φτιάξατε. Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τους κάνετε να νιώσουν ξεχωριστοί και, μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί.

Μπορείτε να παρουσιάσετε το δώρο της έκτης επετείου μαντεύοντας απλώς ποιανού δώρο θα μπορούσε να ήταν. Κάντε αυτό μια διασκεδαστική δραστηριότητα και μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρουσα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για την 6η επέτειο γάμου:

  • Θα θέλαμε να ταξιδέψετε πολύ αυτή την επέτειο. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να μιλήσετε και να διασκεδάσετε.
  • Γίνετε χορηγός για ένα ορφανό και φροντίστε για όλες τις ανάγκες του/της.
  • Ξεκινήστε να φυτεύετε τουλάχιστον ένα δέντρο κάθε χρόνο και κάντε ένα όρκο για να το κάνετε.

Το δώρο για την επέτειο του γάμου 6 ετών θυμίζει περισσότερο το παρελθόν και το ξαναζεί με φίλους. Οι φίλοι σας μπορεί να είναι διαφορετικοί σε αυτό το σημείο, αλλά, το γεγονός θα σας υπενθυμίσει πώς ξεκίνησαν όλα και τις εποχές που όλα ήταν καινούργια. Σηκώστε ένα τοστ για τα πέντε χρόνια!