10 syytä, miksi aloe vera on hyödyllinen ihollesi!

Aloe vera iholle

Töihin tai ostoksille lähteminen voi olla hauskaa ja viihdyttävää. Mutta onko mahdollista välttää iho -ongelmia? Erityisesti ne, jotka johtuvat haitallisista auringonsäteistä, ympäristön pölystä ja monista muista henkilökohtaisista syistä, kuten tulehduksesta, rasvaisesta ihosta jne., Jotka voivat aiheuttaa ongelmia ihollesi. Käy läpi tämä artikkeli saadaksesi luettelon aloe veran eduista iholle ja joitain DIY -reseptejä, joita voit nopeasti kokeilla. Se on kasvi, jossa on paljon vettä ja paljon ravintoaineita, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi ihollesi.

Aloe Veran edut iholle:

Tässä on luettelo aloe vera -geelin levittämisen eduista kasvoille, käydään ne läpi saadaksesi lisätietoja:

1. Solujen korjaus:

Aloe vera voi parantaa haavoja, koska sillä on parantavia ominaisuuksia. Loukkaantumisen yhteydessä soluvaurioita esiintyy paljon, ja paikallisesti levitettäessä aloe vera nopeuttaa haavan supistumista ja parantaa niitä. Kyky lukita kosteus pintaan, jolloin se kasvaa pehmeämmäksi ja tasaisemmaksi, on yksi aloe veran merkittävistä vaikutuksista ihoon. Se lisää kollageenin tuotantoa stimuloimalla solujen nuorentumista, mikä johtaa uusien ihosolujen tuotantoon paljon nopeammin.

2. hoitaa aknea:

Aloe verassa on salisyylihappoa. Se myös vähentää merkittävästi mustapäiden toistumisen mahdollisuutta poistamalla bakteerit, ylimääräisen öljyn, sienen lupeolin, urean typen, rikin ja kanelihapon avulla. Aloe veran ihon antibakteeriset ominaisuudet hyödyttävät aknea ja auttavat vähentämään niitä (1).

3. luonnollinen antioksidantti:

Antioksidantteja on runsaasti saatavilla aloe verassa, joka on osa polyfenoleja. Auringonvalo tai hapettumisprosessi kehossasi tuottaa vapaita säteitä, jotka vahingoittavat ihoasi prosessissa. Voit suojata ihoasi antioksidanttien avulla sisältä ulospäin. Jotkut muut aloe veran käytön hyödyistä iholla vähentävät ryppyjä ja saavat sinut näyttämään nuorekkaalta. Jatkuvasti kasvavat ihosolut tarvitsevat antioksidantteja korjatakseen ja auttaakseen niitä kasvamaan (2).

4. Rauhoittava auringonpolttama:

Auringonsäteet voivat aiheuttaa monia haitallisia vaikutuksia ihoon kesäisin, varsinkin jos sinulla on herkkä iho, joka on altis usein auringonpolttamille. Älä huoli, aloe vera ei enää auta! Se korjaa ihoasi yhdisteillä, joita kutsutaan polysakkarideiksi, joka myös luo uusia ihosoluja vaurioituneiden solujen tilalle. Sillä on myös rauhoittava vaikutus ihoon, koska sillä on kipulääkettä nimeltä karboksipeptidaasi. Auringonpolttama iho korjataan alimmasta kerroksesta ylöspäin, mikä tekee aloe verasta parhaan vaihtoehdon ihonhoitotuotteille.

5. Pysäytä ihon ikääntyminen:

Ihollasi on luonnollinen kimmoisuus, joka häviää ajan myötä, mikä johtaa useisiin ikääntymisen merkkeihin, kuten ryppyihin. Aloe veran levittäminen iholle paikallisesti voi taistella vapaita radikaaleja vastaan ​​lisäämällä kollageenin tuotantoa, joka tekee ihostasi kiinteän ja saa sinut näyttämään nuorelta. Se ylläpitää myös kimmoisuutta lisäämällä elastiinikuitujen tuotantoa ja ryppyjä, joten aloe veran ikääntymistä estävä ihonhoito on täydellinen vaihtoehto (3).

6. luonnollinen kuorinta:

Ihosi poistaa kuolleet ihosolut kehostaan ​​luonnollisesti 30 päivän välein, mutta joskus kuolleet solut eivät erota huokosista. Tässä kuorinta tulee kuvaan. Yksi aloe veran eduista iholle on se, että se toimii luonnollisena kuorintana, joka auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja salisyylihapon kaltaisten aineiden avulla. Siinä on myös ligniiniä, jolla on läpäisevä vaikutus ihoon ja joka tekee ravinteita.

7. Kosteusvoide:

Aloe vera koostuu 95% vedestä ja sillä on hyytelömäinen koostumus, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ilman, että iho tuntuu rasvaiselta. Levittämällä aloe vera -geeliä ihollesi se pitää huokosesi tukossa, jolloin kosteus pääsee sisään ja tekee siitä sileän ja pehmeän. Aminohapot lisäävät aloe veran levittämisen etuja iholle, koska se pehmentää kovia ihosoluja, jotka kosteuttavat ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle ja herkälle iholle, kaikkina vuodenaikoina (4).

8. Vähentää tummia täpliä:

Auringon auringon haitalliset UV-säteet aiheuttavat usein hyperpigmentaatiota ja arpia iholle. Tyrosinaasi on entsyymi, joka aiheuttaa tummia täpliä, ja aloe vera auttaa estämään tämän entsyymin muodostumista. Siinä on myös antioksidantteja, jotka auttavat häivyttämään auringon säteiden aiheuttamia vaurioita.

9. Hyödyllinen ihoärsytykselle:

Monet syyt voivat aiheuttaa ihon ärsytystä ja tulehdusta, joista yksi on ihosairaus. Aloe vera vähentää ärsytystä tukahduttamalla sitä aiheuttavat entsyymit yhdisteiden, kuten acemannan, avulla. Tämän kasvin viilentävä luonne tekee siitä täydellisen ainesosan kutinaa ja punoitusta vähentämään erityisesti herkillä ihotyypeillä (5).

10. Poistaa venytysmerkit:

Venytysmerkit ovat usein silmänräpäys, varsinkin kun haluat käyttää bikiniä tai sundressia. Aloe veran käyttö korjaa iholle aiheutuneet vauriot ja häivyttää venytysmerkit. Se ei ehkä poista pisteitä, mutta tämä maaginen geeli vähentää niiden ulkonäköä mahdollisimman paljon.

Aloe Veran sivuvaikutukset ihollesi:

  • Aloe veran käytöllä ulkoisilla sovelluksilla ei ole monia sivuvaikutuksia.
  • Jos olet allerginen aloe veralle, on parempi lopettaa sen käyttö välittömästi.
  • On aina parempi tehdä laastaritesti käsillesi ennen kuin levität mitään kasvoillesi.
  • Aloe -geelin ottaminen suun kautta, erityisesti liikaa, voi aiheuttaa ripulia, vatsavaivoja jne.

Lopulliset ajatukset:

Iho on kehomme suurin elin, joka muodostaa kerroksen, joka suojaa kaikkia sisäelimiä. Kasvot edustavat tunteitasi ja tarvitsevat siksi lisähoitoa. Monet meistä kallistuvat luonnollisiin korjaustoimenpiteisiin, koska ne antavat sinulle minimaalisia sivuvaikutuksia ja ovat myös taskuystävällisiä. Aloe vera on toinen niistä helposti saatavista kasveista, joita voidaan käyttää iho -ongelmien hoitoon. Aloe vera -hyödyt ihollesi ja DIY -reseptit helpottavat prosessia. Kerro meille, miten se on auttanut sinua voittamaan iho -ongelmasi.