9 parasta Intiassa saatavilla olevaa kasvoöljyä kaikille ihotyypeille

Kasvoöljyjen merkitystä ei voida sivuuttaa, kun puhumme upeasta ulkonäöstä. Ne ovat täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka täydentävät ihoa tehokkaasti ja antavat sille pitkäkestoisen hehkun. Monet kasvoöljyt ovat täynnä ikääntymistä ehkäiseviä etuja, jotka auttavat vähentämään lähes kaikkia ikääntymisen merkkejä. On olemassa lukuisia yrityksiä, jotka tuottavat kasvoöljyjä, jotka maksavat sinulle paljon. Mutta älä anna hinnan hämätä. On myös joitain tuotemerkkejä, jotka ovat keksineet edullisia ja tehokkaita kasvotuotteita, mukaan lukien kasvoöljyt. Jotkut parhaista kasvoöljyistä, joita sinun pitäisi kokeilla, käsitellään alla.

Parhaat kasvoöljyt Intiassa:

Löydämme täältä mainitut 9 parasta kasvoöljyä yksitellen, jotka ovat saatavilla Intiassa.

1. Clarins Blue Orchid -kasvohoitoöljy:

kasvoöljy

OSTA TÄSTÄ

Kasvohoidossa Clarins -tuotemerkkiä ei voida sivuuttaa. Tämä öljy kosteuttaa ihoasi ja antaa sille luonnollisen hehkun. Tiheä öljy tunkeutuu ihoon ja lisää ihon kimmoisuutta. Sano hyvästit ikääntymisen merkkeille Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil -öljyllä.

2. Afrikkalainen kasvitieteellinen puhdas Marula -öljy:

Kasvoöljyt 2

Tämä öljy on täynnä C -vitamiinia ja muita arvokkaita antioksidantteja. Se sisältää myös Marula -öljyn hyvyyttä, joka on peräisin Afrikassa olevasta malurapuusta. Sen lisäksi se on täynnä omaega-9-rasvahappoja, flavonoideja jne. Tuote kosteuttaa ihoa ja pitää sen nesteytettynä pitkään.

3. Liz Earle Superskin -tiiviste:

Kasvoöljyt 3

OSTA TÄSTÄ

Tuote on hyvä rasvaiselle iholle, koska se vähentää ylimääräisen öljyn osuutta ihossa. Sitä on käytettävä kuin seerumia. Super Skin Concentrate sisältää E -vitamiinia, ruusunmarjaa jne. Tämä kasvoöljy antaa ihollesi paremman ihon ja vähentää turvotusta.

4. Trilogy -sertifioitu orgaaninen ruusunmarjaöljy:

Kasvoöljyt 4

OSTA TÄSTÄ

Öljy on täynnä ruusunmarjaöljyä, joka on erittäin hyödyllinen terveen ihon saamiseksi. Se vähentää ihon ongelmallisia elementtejä ja sen kevyt koostumus auttaa kosteuttamaan kasvoja. Kerma ei ole tahmea ja on osoittautunut erittäin käteväksi.

5. Kiehlin Midnight Recovery Concentrate:

Kasvoöljyt 5

OSTA TÄSTÄ

Tämä yööljy on osoittautunut onnistuneeksi poistamaan ikääntymisen merkit välittömästi. Se lukitsee ihon kosteuden ja pitää sen kosteutettuna ja terveenä. Niiden öljy on erittäin tehokas kuivalle iholle. Muutaman päivän käytön jälkeen näet vaalean ihon seuraavina aamuina.

6. Bobbi Brown Extra Face:

Kasvoöljyt 6

OSTA TÄSTÄ

Bobbi Brownin Extra Face -kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille. Naiset, joilla on kuiva iho, hyötyvät eniten tästä tuotteesta. Siinä on erinomainen yhdistelmä erilaisia ​​elementtejä, kuten santelipuu, patchouli, neroli, laventeli ja muut eteeriset öljyt, jotka tekevät ihosta pehmeän ja hehkuvan.

7. Pai Rosehip Bioregenerate Oil:

Kasvoöljyt 7

OSTA TÄSTÄ

Pai on suosittu tuotemerkki kauneuden alalla ja on keksinyt uuden kasvoöljyn, joka sisältää ruusunmarjan hyvyyttä. Nämä öljyt toimivat kuin taika ja poistavat kaikenlaiset ikärajat ja merkit auringon vaurioista. Kun käytät sitä muutaman päivän ajan, huomaat varmasti ihosi paremmassa kunnossa.

8. Neal’s Yard Remedies Rose -kasvoöljy:

Kasvoöljyt 8

OSTA TÄSTÄ

Tämä on yksi edullisimmista kasvoöljyistä, joita voit tällä hetkellä ostaa. Se on osoittautunut hyödylliseksi ryppyjen vähentämisessä.

9. Aurelia Probiotic Skincare Cell Repair Night Oil:

Kasvoöljyt 9

Aurelian yööljy on täynnä laventelia, mandariinia, ruusua jne., Joka auttaa sinua saamaan upean ihon. Käytä sitä, anna sen vaikuttaa yön yli ja katso taikuutta aamulla.