10 tehokkainta kotilääkettä kuumuuden hoitoon iholla

Kiehumiset, jotka tunnetaan yleisimmin lämmön kiehumisina, vaivaavat meitä jokaista, ja silloin tällöin monet eivät tiedä niiden todellisia syitä ja hoitoja. kohonneita kokkareita iholla. Hitaasti ydin kovenee, kun punaiseen pisteeseen muodostuu ja kerääntyy mätä, jolloin se kiehuu.

Koti korjaustoimenpiteitä kuumuuden hoitoon iholla

Kiehumisen syyt:

Vaikka kiehumiset luokitellaan infektioiksi, useimmat kiehumispisteet eivät todellakaan ole infektioon perustuvia, ne kehittyvät itse asiassa kehon liiallisen kuumuuden vuoksi, joka ponnahtaa esiin aiheuttaen tuskallisia kiehumisia. Jotkut kiehumispisteet johtuvat lämpöä tuottavien elintarvikkeiden, kuten mangon tai tunkkihedelmien tai rumpukapuloiden jne. Liiallisesta kulutuksesta, kun taas jotkut kiehuvat ovat luonteeltaan tarttuvia bakteerien lisääntymisellä. on ylimääräisten valkosolujen muodostuminen elimistöön, jotka kerääntyvät johonkin ihon muodostavaan kiehuvaan kohtaan.

Missä ne usein esiintyvät?

Lämpökiehumiset tai ihon kiehumispisteet ilmenevät usein herkissä kehon osissa tai enemmän lämpöä tuottavilla alueilla, kuten pakarassa, kainaloissa, selässä, jaloissa tai päänahassa, missä hikeä syntyy enemmän.

Se johtuu hikeestä tai liiallisesta lämmöstä kehon sisällä, joka johtuu ulkoisen lämpötilan noususta tai kuumien elintarvikkeiden nauttimisesta, kuumenevat kiehuvat.

Vaikka jotkut lämmönkiehutukset tarvitsevat lääketieteellisiä toimenpiteitä, useimmat alkuvaiheissa tunnistetut lämmön kiehumispisteet voidaan parantaa parhailla kotihoidoilla. Täällä olemme koonneet lupaavimman lämpökuumennushoidon kotihoitoluettelon antaaksemme sinulle nopeat ratkaisut kaikentyyppisille ihokypsille.

10 parasta kotihoitoa lämmön kiehumiselle iholle:

1. Neem -tahna:

Neemiä, jolla on luonnollisia lääkeominaisuuksia, käytetään monien sairauksien hoitoon, ja lämpökuumennuksia voidaan hoitaa myös! Intialainen lila, kuten tiedetään, neemillä on antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat kiehumien asianmukaisessa hoidossa ilman paljon vaivaa.

Valmistusohjeet:

 • Poimi joitain neem -lehtiä
 • Pese ne puhtaasti ja tee niistä tahna.

Toinen menetelmä on tehdä neem -ratkaisu

 • Ota puhtaasti pestyt neem -lehdet
 • Lisää ne kiehuvan veden astiaan
 • Odota, että liuos pienenee 1/3: een. Anna jäähtyä ja käytä sitten.

Käyttöohjeet:

Neem Paste

 • Levitä neem -tahna kiehuvaksi ja anna sen kuivua ja kulua pois.
 • Jatka sitä, kunnes kiehuva alkaa kuivua.

Neem -ratkaisu

 • Ota neem -liuos ja huuhtele altistuneet alueet sillä usein.

Sivuvaikutukset:

Neemillä on parhaat lääkeominaisuudet, eikä se voi mitenkään aiheuttaa sivuvaikutuksia.

2. Teepuuöljy:

Teepuuöljy on eteerinen öljy, jolla on luonnollisesti korkeat antibakteeriset, antiseptiset ja sienilääkeominaisuudet, ja se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin ihon infektioihin, myös kiehuvaan. Teepuuöljy tunnetaan miellyttävästä tuoksustaan, ja sitä käytetään valmistettaessa monia kasviperäisiä ihonhoitotuotteita. Tämä voi tehokkaasti parantaa kuumakierteitä ja rakkuloita.

Valmistusohjeet:

Teepuuöljyä on helposti saatavana pienissä pulloissa. Vaikka se on hieman korkeampi, se kannattaa ostaa! Muista valita puhdas teepuuöljy.

Käyttöohjeet:

Ota puhdas puuvillapallo, kasta se teepuuöljyyn ja tuputa sitten puuvillapallo suoraan kiehuvaan.

Toista 4-5 kertaa päivässä, kunnes lämpö kiehuu.

Sivuvaikutukset:

Teepuuöljy on teepuun luonnollinen uute, eikä sillä ole suhteellisia sivuvaikutuksia, ellei valitsemassasi öljypullossa ole muita yhdistelmiä. Valitse siis viisaasti!

3. Sipuli:

Sipuli, joka lisää makua ruokaresepteihin, tunnetaan myös lääkinnällisestä arvostaan. Runsaasti antioksidantteja ja muita terveyttä rikastavia arvoja sisältävä sipuli on poikkeuksellinen vihannes. Sipulin antiseptiset ominaisuudet tekevät ihmeitä iholla ja parantavat ihoa.

Valmistusohjeet:

 • Kuori keskikokoinen sipuli ja pese se.
 • Leikkaa kahtia.
 • Peitä sipuli puhtaalla ja ohuella kankaalla.

Käyttöohjeet:

 • Laita kankaalla peitetty sipuli iholle kiehuvaksi 3-4 kertaa päivässä
 • Toista, kunnes lämpö kiehuu kokonaan.

Sivuvaikutukset:

 • Koska sipuli on luonteeltaan hapan, se voi aiheuttaa polttavaa tunnetta lämmön kiehumisessa. Mutta tätä ei voida pitää sivuvaikutuksena. Se on osa paranemista.

4. Epsom -kylpysuola:

Epsom -suolalla uskotaan olevan valta poistaa kaikki negatiivisuus ja virkistää energiaa. Epsom -suolaa pidetään luonnollisena lääkkeenä moniin sairauksiin, erityisesti ihoon liittyviin sairauksiin, kuten kuumuuteen.

Valmistusohjeet:

 • Valmista liotus vedestä ja Epsom -suoloista. Tätä tulee käyttää hyväksi liotukseen seuraavien 15-20 minuutin ajan.
 • Voit liota kylpyammeessa, joka on täynnä lämmintä vettä ja epsom -suolaa päivittäin eroon kaikista vaivoista. Epsom -suola tekee hyvää, kun se on kehon kipuja, ihottumaa tai kuumuutta.

Käyttöohjeet:

Voit liota kylpyammeessa, joka on täytetty lämpimällä vedellä ja epsom -suolalla joka päivä päästä eroon kaikista vaivoista. Epsom -suola tekee hyvää helpotusta, olipa kyseessä sitten kehon kipu, ihottuma tai kuumuus.

Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä ja aikaa liota kylpyammeessa, anna sen alueen, jossa kiehuva esiintyi, peittää liotus.

Sivuvaikutukset:

Tällä korjaustoimenpiteellä ei ole mahdollisia vaikutuksia.

5. Kurkuma:

Kurkuman anti-inflammatorinen ja antibakteerinen ominaisuus sekä verenpuhdistushyödyt ajavat pois kiehumiset hetkessä.

Valmistusohjeet:

 • Ota lasillinen lämmintä maitoa ja lisää siihen puoli teelusikallista kurkumaa.
 • Tai ota vain ripaus puhdasta kurkumaa ja lisää muutama tippa öljyä tai hunajaa tai tuoretta inkivääriä paksun tahnaksi.

Käyttöohjeet:

 • Juo lasillinen maitoa joka ilta, johon on sekoitettu hieman kurkumaa. Tämä auttaa ihon hoitamisessa tehokkaasti.
 • Muussa tapauksessa käytä tahnaa kiehumispäivänä, kunnes ne häviävät. Pidä pakkaus peitettynä parhaan tuloksen saamiseksi.

Sivuvaikutukset:

Tällä lääkkeellä ei ole mahdollisia sivuvaikutuksia.

6. valkosipuli:

Valkosipuli, jolla on pistävä tuoksu ja voimakas maku, on itse asiassa erittäin hyvä terveyden parantaja. Sen lisäksi, että valkosipuli on hämmästyttävä ainesosa sydämen ja maksan terveyden parantamiseksi, se on erittäin tehokas kuumakierteiden hoidossa.

Valmistusohjeet:

Ota muutama kuorittu valkosipulinkynsi, pese ja tee niistä tahna. Valkosipulin lämpö katkaisee lämmön kiehumisen ja vapauttaa kaikki sisälle muodostuneet mäteet ja parantaa siten ihon kiehumisen tehokkaasti.

Käyttöohjeet:

Levitä valkosipulitahna kiehuvaksi kahdesti päivässä ja katso, että ne katoavat.

Sivuvaikutukset:

Tällä lääkkeellä ei ole mahdollisia sivuvaikutuksia.

7. Maissijauho:

Maissijauho on luonnollinen absorboiva aine ja toimii erinomaisesti kuumakiehumisten kovettamisessa. Maissijauho on luonnostaan ​​erittäin tahmea ja imeytyvä. Siksi tätä käytetään kiehumishoitona kotona.

Valmistusohjeet:

Kiehauta noin puoli kupillista vettä ja lisää siihen maissijauhoa paksun tahnaksi. Jäähdytä se.

Käyttöohjeet:

 • Ota jäähtynyt maissijauho ja levitä tasaisesti kiehuvaan.
 • Peitä alue liinalla.
 • Tee se 2-3 kertaa päivässä tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

Sivuvaikutukset:

Koska se on luonnollinen elintarvikkeiden ainesosa, sillä ei ole sivuvaikutuksia.

8. Lämmin pakkaus:

Hyvä tapa hoitaa kiehumisia kotona korjaavalla tavalla on levittää siihen pesulappu, joka on kastettu lämpimään veteen. Voit lisätä veteen hieman suolaa paremman hyödyn saamiseksi.

Valmistusohjeet:

 • Ota runsas määrä vettä keskikokoiseen astiaan ja kuumenna se.
 • Kun vesi on lämmennyt, sammuta liekki ja siirrä vesi toiseen astiaan
 • Lisää suola veteen ja pidä tuore kangas käden ulottuvilla.

Käyttöohjeet:

 • Parhaan tuloksen saamiseksi upota tuore kangas kuumaan suolaveteen ja käytä sitä lämpimänä pakkauksena kiehuvaksi.
 • Tämä tulisi tehdä 10 minuutin ajan yhden istunnon aikana
 • Toista vähintään 6 kertaa päivässä nopean helpotuksen saamiseksi.

Sivuvaikutukset:

Vedellä ja suolalla ei ole sivuvaikutuksia. Varmista kuitenkin, että upotat sormesi tarkistaaksesi veden lämpöä. Joskus vesi on erittäin kuumaa, se voi polttaa ihon.

9. Kuminan siemenet:

Kuminan siemenet, joita käytetään parhaiten mausteina ja myös ruoansulatusongelmiin, ovat myös hämmästyttäviä ihon paiseiden parantamisessa. Koska kumina on luonnollinen jäähdytysaine, se auttaa jäähdyttämään lämmön kiehuvaa ja kuivumaan nopeasti.

Valmistusohjeet:

 • Ota ruokalusikallinen kumina -siemeniä ja liota ne kupilliseen vettä.
 • Kun ne ovat pehmeitä ja hienoja, jauha ne mukavan paksuksi tahnaksi.

Käyttöohjeet:

 • Levitä kuminapasta kiehuvaksi pakkauksena ja anna sen kuivua.
 • Toista, kunnes lämpö kiehuu.

Sivuvaikutukset:

Kuminan siemenillä ei ole sivuvaikutuksia iholle.

Pikavalintavinkkejä:

Jos kärsit usein tuskallisista kuumista kiehumisista kaikkialla kainaloiden, jalkojen, päänahan, pakaran, rintojen, selän tai reiden alueella, jotka ovat herkimpiä tiloja, tässä on muutamia nopeita vinkkejä, joiden avulla voit valita ja seurata kuumuuden kiehumista ja myös estää kivulias iho kiehuu.

 • Katkera kurpitsa: Tämä vihannes, joka on erittäin katkera makuinen, mutta nauttii makuhermoista, kun se on keitetty oikein, sisältää todella antibakteerisia ominaisuuksia. Valmista mehua tuoreista katkerajuustoista, purista reilu määrä sitruunamehua tasapainottaaksesi katkeraa makua ja ota se joka päivä kehosi puhdistamiseksi ja kuumuuden kiehumisen estämiseksi.
 • Etikka: Etikka, joka on erinomainen makua parantava aine, on myös hämmästyttävä puhdistusaine. Ei vain sitä, etikalla on valta poikkeuksellisesti työskennellä lämmön kiehumispisteissä ja saada ne ponnahtamaan pois. Liota puuvillapallo tai ruskea paperi etikassa ja laita se kiehuvaksi. Sido se ja jätä se. Kun avaat siteen muutaman tunnin kuluttua, näet kiehumisen kuivuvan ja ponnahtavan pois.

Nyt kun olet tehnyt kiehumishoidon kotilääkkeiden luettelon, mene vain eteenpäin ja käytä näitä ja mene kivuttomasti, kun on kyse lämmön kiehumisesta. Jos pidit tätä artikkelia informatiivisena, kommentoi alle mielipiteesi.