Κορυφαία 9 Side Swept Bangs χτενίσματα για κοντά-μακριά μαλλιά

Τα χτενίσματα swept bang συνοδεύονται από ένα πλευρικό μέρος στα μπροστινά σας κτυπήματα και φέρνουν νέο δράμα και στιλ στην εμφάνισή σας. Είναι όλα σχετικά με vintage, κλασικές και κομψές εμφανίσεις, τίποτα πολύ βαρύ ή τολμηρό, αλλά μόνο δραματικό και απλό. Τα χτενίσματα με σκούπα μπαμ είναι ιδιαίτερα ιδανικά για γυναίκες που έχουν μακρύτερο μέτωπο ή έχουν λεπτές γραμμές στο μέτωπό τους. αυτά μπορούν μόνο να τα κρύψουν καλά και να ανεβάσουν την αίσθηση της μόδας και της εμφάνισής σας αβίαστα.

9 Καλύτερα Γυναικεία Swept Bangs Hair 2021:

Υπάρχουν αρκετά χτενίσματα με σάουτ μπανγκ και αυτά τα τελευταία χτενίσματα με σάουτ μπανγκ μας έχουν τραβήξει τα βλέμματα, διαβάστε το προσεκτικά για να δοκιμάσετε ένα από αυτά.

1. Πίσω σάρωση κύματα:

πλαϊνό σκούπισμα κτυπήματα χτένισμα

Το χτένισμα αυτού του κυματισμένου κύματος προσφέρει μια φρέσκια όψη, καθώς και ανέμελη με τσαλακωμένα μαλλιά. Το χρώμα σας μεταβάλλεται αργά σε πλούσιο χαλκό που συμβάλλει στην ένταση των μαλλιών. Επίσης, ένας μικρός αριθμός απλωμένων κλώνων μαλλιών μαλακώνουν που δίνουν μια ρομαντική εμφάνιση.

2. Long Plus Side-Swept:

πολυεπίπεδη πλευρά σάρωσε κτυπήματα

Αυτά τα λεία κτυπήματα είναι αποδεκτά για κάθε σχήμα προσώπου. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να κόψει μακριά κτυπήματα στριμμένα. Κατά συνέπεια, αναμιγνύονται μαζί με την ανάπαυλα των μαλλιών σας. Βάλτε τα κτυπήματά σας πίσω στο ένα αυτί και αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα. Else αλλιώς, ξεμπερδέψτε την κρέμα styling με βρεγμένα κτυπήματα (ή τζελ, αν έχετε κουλουριασμένα μαλλιά). Σπάστε μια προσθήκη ακροφυσίου στο πιστολάκι σας, συν εκφράστε τη ροή του αέρα αμέσως προς τα κάτω από τις ρίζες.

3. Pixie Swept Bangs:

κοντή πλευρά σκούπισε κτυπήματα

Αυτό το χτένισμα περιλαμβάνει ένα υπέροχο κτυπήματα στο πλάι μαζί με κούρεμα pixie. Εάν είστε πολύ απασχολημένοι και δεν έχετε χρόνο τότε αυτό το χτένισμα είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτό το χτένισμα προσφέρει μια τέλεια εμφάνιση για κάποια περίσταση και ταιριάζει σε οποιαδήποτε δομή προσώπου.

4. Αμβλύ κτυπήματα με στρώματα:

πλαϊνό σκούπισμα κτυπήματα 2021

Αν δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα τότε δίνει μια δυναμική εμφάνιση. Τα στρογγυλεμένα κτυπήματα είναι πολύ ευχάριστα για μακρύτερα πρόσωπα, επειδή χωρίζουν το πρόσωπο στα δύο και καλύπτουν το ναό. Το πρώτο στρώμα πλαισιώνει προσεκτικά το σαγόνι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά στρώματα για ανώτερο περίγραμμα του προσώπου σας.

5. Χαλαρό με πλαϊνή φράντζα:

μαλλιά μεσαίου μήκους με πλαϊνά κτυπήματα

Αν θέλετε μακριά, ελεύθερα μαλλιά και μια φράντζα στο πλάι, βουρτσίστε τα μαλλιά σας προσεκτικά, τμήμα προς τμήμα. Χρησιμοποιήστε έναν ορό θερμικής άμυνας ενώ στεγνώνετε με το πιστολάκι, επιπλέον, για να πιέσετε τη φυσική επιφάνεια των μαλλιών σας ενώ τα αντέχετε ταλαντευόμενα.

6. Long Plus Light Bangs:

μακριά πλευρά σάρωσε κτυπήματα με στρώματα

Στη θέση της επιλογής κοντών βαρών κτυπημάτων, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μακριά και ελαφριά κτυπήματα. Σε αυτό το χτένισμα, τα κτυπήματα σαρώνουν διαγώνια στα μάτια για να προσθέσουν έναν αέρα ασάφειας, από την άλλη πλευρά, κάνει το βλέμμα σας πολύ ελκυστικό. Αυτό δεν είναι μόνο ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου, αλλά και κατάλληλο για πάρτι ή επίσημες περιστάσεις.

7. Side Swept Bangs Bob Hairstyle:

εικόνες από πλευρικά σκουπισμένα κτυπήματα

Τα πλαϊνά κτυπήματα είναι πολύ καλά για να καλύψουν τη λεπτότητα του μπροστινού τμήματος του κεφαλιού. Μπορείτε να επιχειρήσετε ένα κούρεμα σαν αυτό με έναν διαχωρισμό στο πλάι. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε μια περικομμένη πίσω όψη που θα φαίνεται ακόμη ανώτερη.

8. Flicked Swept Bangs:

είδη πλαϊνών κτυπήματος

Σε αυτό, τα μακριά κτυπήματα φαίνονται τόσο χαριτωμένα, ειδικά όταν χτυπάνε στο τέλος. Είναι το πιο προεξέχον χτένισμα γιατί ο τρόπος του κτυπήματος φαίνεται τεράστιος με ασταθή μαλλιά καθώς και ανταύγειες αφού έχει πολλή ποιότητα μέσα. Πέφτει με τα μάτια σας και μια ιδανική εμφάνιση για κάθε περίγραμμα προσώπου, καθώς και για να μπορείτε να έχετε στιλ με άφθονο τρόπο για να αντιμετωπίσετε μια ποικιλία περιστατικών.

9. Tousled Layers with Side-Swept Bangs:

Χτενίσματα με σκούπισμα κτυπήματος9

Αν θέλετε μια νέα εμφάνιση τότε αυτό το χτένισμα είναι για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει τρίχες τρίχας και το μείγμα από χλωμό καθώς και ένα χλιαρό καφέ γάλακτος-σοκολάτας σας δίνει ποιότητα μαλλιών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε με ανόμοια χρώματα μαλλιών. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ο επαναλαμβανόμενος χρωματισμός βλάπτει τις τρίχες σας.