9 Kotihoitoa ihon kutinaa varten

On monia syitä, jotka voivat johtaa kutinaan, ja on useita syitä, miksi koet sen. Se on kuitenkin yksi epämiellyttävimmistä ja kiusallisimmista asioista julkisen istumisen suhteen. On erittäin tärkeää, että henkilö tietää oikeat tavat hoitaa kutinaa elääkseen mukavaa ja vaivatonta elämää. Sen sijaan, että noudattaisimme lääkkeitä tällaiseen kriisiin, se on aina parempi vaihtoehto pysyä kotona. Alla on joitain parhaita, turvallisimpia ja tehokkaimpia ideoita ja parannuskeinoja kutinaongelmaan. Tarkista ja valitse parhaat tulokset:

Kotihoito ihon kutinaa varten

Kodin korjaustoimenpiteitä kutinaa yksityisissä osissa:

1. Kaurapuuro liota:

kaurahiutaleita

Ota lämmin vesi kylpyammeeseen ja lisää tähän kuppi laadukasta kaurapuuroa. Liota itseäsi tässä vedessä seuraavat 15-20 minuuttia, jos haluat tehokkaan hoidon kehon kutinaan. Se on 100 -prosenttisesti turvallinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

2. Ruokasooda:

ruokasooda

Tämä on toinen kotituotteista, joka auttaa parantamaan kutinaa suuressa määrin. Yhdellä tavalla voit sekoittaa laadukasta ruokasoodaa kylpytynnyriin ja liota itseäsi siihen seuraavat 15 minuuttia. Toisaalta ruokasoodatahna voidaan valmistaa myös vedellä, ja sitä voidaan levittää tasaisesti koko vartalolle kutinaa varten. Molemmat menetelmät ovat yhtä hyödyllisiä.

3. Ota kylmävesisuihku:

Suihku nainen

Yksinkertainen kotihoito kehon kutinaa varten on ottaa kylmävesisuihku 10-15 minuutin ajan. Se alkaa antaa sinulle välitöntä helpotusta ongelmaan. Toista sama kahdesti päivässä, kunnes ongelma lakkaa kokonaan.

4. Aloe Veran edut:

aloevera 2

Aloe vera -geeli voidaan poistaa suoraan lehdestä ja levittää kutiavalle alueelle rauhoittavia ominaisuuksia varten. Toinen tapa on käyttää Aloe Vera -pohjaista voidetta vartalolle. Tämä myös vähentää kutinaa ja lopulta hoitaa sen kokonaan. Muista tehdä se joka päivä, kunnes kriisi on täysin ratkaistu.

5. Käytä eteerisiä öljyjä:

Todelliset eteeriset öljyt

Eteerisillä öljyillä on paljon ominaisuuksia sinun eduksesi. Yksi niistä on ihon kutina. On olemassa erilaisia ​​eteerisiä öljyjä, joita voidaan lisätä muutama tippa kylpyyn ja saada ongelmattoman ihon ja mukavan elämän edut. Jotkut näistä eteerisistä öljyistä sisältävät basilikaöljyä, kamomillaöljyä, neilikkaöljyä, nokkonenöljyä, piparminttuöljyä, timjamiöljyä, neemöljyä, laventeliöljyä ja paljon muuta.

6. Sitruunan ihmeitä:

Sitruuna 4

Sitruunan tulehdusta ja ärsytystä estävät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun kutinaan. Voit puristaa osan sitruunamehusta iholle tai ottaa osan nesteestä puuvillapallolle ja levittää sitä kärsineille alueille. Molemmat menetelmät ovat yhtä tehokkaita.

7. Levitä kookosöljyä:

Käsittele halkeilevia huulia - kookosöljy

Jos ihon kutina johtuu ihon kuivumisesta ja kuorinnasta, on parasta levittää se ja hieroa kookosöljyä joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Tämä ravitsee ihoa syvästi ja hoitaa kutinaongelmia.

8. Maito- ja hunajakylpy:

Maito- ja hunajakylpy

Ota maito ja hunaja ja lisää ne pieneen veteen kylpyammeessa. Liota nyt tässä seoksessa seuraavat 20-25 minuuttia. Tämä tekee ihosta pehmeän ja joustavan ja kosteuttaa sen hyvin. Se on yksi parhaista tavoista hoitaa kuivuuden aiheuttamaa kutinaa.

9. Basilikan edut:

Basilika

Valmista neste keittämällä tuoreita basilikanlehtiä vedessä. Jäähdytä se nyt ja pyyhi se sitten pyyhkeellä. Basilikan antibakteeriset ominaisuudet auttavat kutinaa hoidettaessa.