Kahdeksan parasta tapaa keventää ihoa luonnollisesti kemiallisen ihonvalkaisun sijaan

Nykyään markkinoilla on paljon ihonvalkaisutuotteita. Ongelmana on, että yli puolet niistä on valmistettu kemikaaleista, jotka myös vahingoittavat ihoa. Mutta jos haluat saavuttaa vaaleamman sävyn, voit tehdä sen käyttämällä luonnollisia ihon vaalentavia tuotteita. Ja voit saavuttaa muutaman sävyn vaaleammaksi ilman kemiallisen käsittelyn kovia sivuvaikutuksia.

Vaalenna ihoasi kemiallisen ihonvalkaisun sijaan

Mikä on niin väärin kaupallisilla ihonvalkaisuhoidoilla??

Useimpien kemiallisesti valmistettujen ihonvalkaisuhoitojen tärkein vaikuttava aine on hydrokinoni. Tämä ainesosa ei ole aluksi haitallinen. Se voi estää melaniinin tuotantoa, joka on ihonväri. Kuitenkin, kun sitä käytetään pitkään, tämä ainesosa voi tummentaa ihoa. Vielä pahempaa, se voi aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja muita iho -oireita.

Hyvä uutinen on, että luonnossa on monia muita ainesosia, joita voit käyttää ihon valkaisuun. Ne toimivat samalla tavalla estämällä tumman pigmentin aiheuttavan kemikaalin melaniinin tuotantoa ja absorboimalla auringon haitalliset UV -säteet. Tässä on joitain parhaista luonnollisista ainesosista.

Sitrusuutteet:

Sitruunamehu ja appelsiininkuoret ovat parhaita luonnollisia valkaisuaineita, joita voit löytää. Molemmat ainesosat sisältävät runsaasti C -vitamiinia ja pitävät ihon kiinteänä ja tukevat sen terveyttä. C -vitamiinilla on rooli ihon kollageenikuitujen tuottamisessa. Paikallisesti käytettäessä sitruuna ja appelsiini voivat hidastaa hyperaktiivisia melanosyyttejä, melaniinia tuottavia soluja.

Oikea huomautus: jos sinulla on herkkä iho, laimenna sitruunamehu, koska se voi ärsyttää ihoa.

Koji -happo:

Katso melkein minkä tahansa etikettiä ihon vaalentava voide, ja löydät kojic -hapon ainesosaluettelosta. Tämä valkoinen kiteinen jauhe on peräisin Aasian sienestä, ja sitä on käytetty luonnollisena vaihtoehtona hydrokinonille monien vuosien ajan. Sama kuin hydrokinoni, se voi auttaa vähentämään ihon värimuutoksia, hyperpigmentaatiota ja paljon muuta. Kojiinihappo toimii estämällä tyrosinaasin, proteiinin, joka on vastuussa melaniinin tuotannosta, toimintaa. Samalla se tarjoaa antioksidanttietuja iholle ja suojaa sitä auringolta.

Karhunmarjauute:

Jotkut luonnollisista vaalentavista ainesosista on helppo löytää, kun taas toisia on vaikeampi hankkia. Tämä kuuluu jälkimmäiseen luokkaan. Karhunmarjauute tulee kasvin lehdistä. Monissa kosmetiikkatuotteissa karhun uutetta käytetään supistavana aineena. Uute sisältää myös alfa -arbutiinia, kemikaalia, joka voi auttaa sinua vaalentamaan ihoa nopeasti. Tämä ainesosa voi auttaa myös pisamia, tummia täpliä ja muita ihon värimuutoksia vastaan.

Bonuspisteet: karhunmarjauute sisältää aurinkosuojasuodattimia, jotka vähentävät auringonottoon liittyvää rusketusta.

Lakritsiuute:

Lakritsijuurista uutettu mehu on ollut kiinalaisessa lääketieteessä katkottua monta vuotta. Mutta ihon vaalentamisen suhteen se tapahtui vasta 1990 -luvun alussa. Silloin japanilaiset tiedemiehet tunnistivat lakritsista yhdisteen nimeltä glabridin, joka voi absorboida UVA- ja UVB-säteitä ja olla tehokas ihonvalkaisuaine.

Tämä yhdiste toimii estämällä melaniinia tuottavia entsyymejä jopa 50%. Ja se tekee sen vahingoittamatta ihosoluja.

B3 -vitamiini:

Paikallisesti käytettäessä B -vitamiini voi auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Lisäksi B3 -vitamiini auttaa vähentämään juonteita. Ja ihon valkaisuun liittyvistä eduista vitamiini voi vähentää melaniinin tuotantoa. Siksi B3: ta lisätään usein ihovoiteisiin.

Phyllanthus Emblica (intialainen karviainen):

Sanoimme aiemmin, että luettelossa on joitain eksoottisia ja vaikea löytää ainesosia. Intialainen karviainen on toinen esimerkki. Tämän kasvin uutteella on antioksidanttisia ominaisuuksia, antimikrobisia ominaisuuksia ja se tuottaa tonnin C-vitamiinia.

Yhdistä kaikki nämä kolme, ja ainesosa voi suojata ihoasi auringon aiheuttamilta vaurioilta ja vähentää hyperpigmentaatiota.

Valkoinen Mulberry -uute:

Tämä puu on kotoisin Kiinasta. Valkoisen mulperipuun uute sisältää monia terveysvaikutuksia, kuten sydänsairauksien ehkäisemistä, kolesterolin vähentämistä ja diabeteksen ehkäisemistä. Mutta se voi myös auttaa ihon valkaisu -ongelmassa.

Sama kuin muut tämän luettelon luonnolliset ainesosat, se estää tyrosinaasientsyymiä, jonka tiedämme olevan vastuussa melaniinin tuotannosta. Vain tippa tätä uutetta voi vähentää melaniinituotantoa 50%.

Gigawhite:

Gigawhite on ihon kirkaste, joka on valmistettu seitsemästä alppikasvista. Ihon valkaisuainetta on käytetty ensisijaisena vaikuttavana aineena ihonhoitotuotteissa, jotka voivat auttaa valkaisemaan ihoa. Se auttaa myös ikäpisteiden ilmestymisessä.

Vaalentin tehtiin tietyn valinnan ansiosta. Alunperin valittiin yli 100 alppikasveja. Kaikki he pystyivät estämään tyrosinaasia, entsyymiä, joka laukaisee melaniinin tuotannon. Niistä seitsemää käytettiin. Näillä seitsemällä oli suurin estävä aktiivisuus. Tuloksena on luonnollinen ihonvalkaisuaine, jota käytetään nyt vaihtoehtona hydrokinonille.

Kuinka valita kaupallinen luonnontuote?

Vaikka täältä ei löydy monia luonnollisia ainesosia raakana, voit etsiä niitä kaupallisista tuotteista. Jos aiot ostaa hyvän valkaisuvoiteen, tarkista, sisältääkö se mitään tässä luetelluista ainesosista.