Kuinka päästä eroon ruskeista täplistä iholla

Yksi hyvin usein esiintyvistä iho -ongelmista, joita nähdään monilla ihmisillä, on ruskeat läiskät. Väri voi vaihdella vaaleanruskeasta tummanruskeaan ja monissa tapauksissa jopa punaiseksi. On lukemattomia syitä, miksi henkilö voi kohdata tämän ongelman kasvoillaan, mutta yksi yleisimmistä on auringonvalo.

Sitä kutsutaan myös ikäpisteeksi yksinomaan siksi, että ongelma alkaa keski -iässä. Pääasiallinen esiintymisalue on kasvot, vaikka sitä voi esiintyä myös käsissä, jaloissa, käsivarsissa ja hartioissa. Se tuo tylsyyttä ja houkuttelevuutta kasvoille ja tarvitsee asianmukaista ja nopeaa hoitoa.

Kuinka päästä eroon ruskeista täplistä iholla

Seuraavassa luettelossa on joitain parhaita vinkkejä, ehdotuksia ja hoitoideoita, joita voidaan käyttää säännöllisesti auttaaksemme sinua samassa tilanteessa.

1. Jogurttisovellus:

Levitä vähärasvaista jogurttia ruskeille pisteille joka päivä noin 20 minuutin ajan. Se voidaan pestä pois viileällä vedellä, kun se on kuivunut. Voit myös käyttää jogurttia ja jättää koko yön saadaksesi tulokset.

2. Aloe Veran käyttö:

Ota osa Aloe Veran juuri uutetusta geelistä ja levitä se hyvin ruskeille pisteille. Tämä tulee hieroa varovasti iholle ja jättää seuraavaksi puoleksi tunniksi ennen huuhtelua viileällä vedellä. Tämä tulisi tehdä kaksi kertaa päivässä vähintään 1-2 kuukauden ajan, jotta ruskeat läiskät näkyvät.

3. Sitruunamehu:

Sitruunamehun luonnolliset valkaisuominaisuudet ovat täydellinen tapa päästä eroon rumaista ruskeista läiskistä iholla. Levitä sitruunamehua vaurioituneelle alueelle 30 minuutin ajan, ennen kuin huuhtelet sen vedellä. Tämä tulisi tehdä kahdesti päivässä. Muista laimentaa sitruunamehu vedellä, jos sinulla on herkkä iho.

4. risiiniöljyn edut:

Risiiniöljyn edut

Risiiniöljyn parantavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen nesteen parantamaan ihon ruskeiden pilkkujen ongelmaa. Ota osa öljystä puhtaalle puuvillapallolle ja levitä paikkoihin. Hiero sitä kevyesti jonkin aikaa. Se on tehtävä kerran aamulla ja kerran illalla ennen nukkumaanmenoa.

5. Käytä santelipuuta:

Santelipuun antiseptiset ja ikääntymistä estävät ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen luonnollisen tuotteen, joka poistaa ihon ruskeat täplät. Sinun tarvitsee vain valmistaa tuore tahna, jossa on santelipuu ja vesi tai santelipuu, ruusuvesi ja glyseriini, ja levitä se kärsineille alueille. Tämä tulisi antaa kuivua. Kylmävesihuuhtelu on seuraava ja tämä prosessi on tehtävä kaksi kertaa päivässä, kunnes ongelma lakkaa.

6. Kirnupiimä:

Kirnupiimä on yksi juoma, jolla ei ole vain suuria etuja keholle kulutettuna, vaan se myös hoitaa ruskeita täpliä, jos sitä käytetään. Tämä voidaan levittää puuvillapalloilla paikkoihin ja pestä pois muutaman minuutin kuluttua. Parin viikon sisällä huomaat näkyvän eron.

7. papaija:

Papaijan entsyymejä voidaan käyttää ruskeiden läiskien hoitoon käyttämällä raastettua papaijaa iholla noin 20 minuutin ajan ja sen jälkeen huuhtelemalla haalealla vedellä. Tämä tulisi tehdä 2 kertaa päivässä.

8. Sipulimehu:

Uuta tuoretta mehua sipulista ja levitä ruskeille pisteille 3 kertaa päivässä. Happamat ja valkaisuominaisuudet auttavat ruskeiden pisteiden asteittaisessa mutta tehokkaassa hoidossa muutaman viikon kuluessa.

9. Punaherukat:

Ota kypsiä ja murskattuja punaherukoita hunajalla ja hiero hitaasti ruskeille pisteille. Anna tämän vaikuttaa 30 minuuttia ennen huuhtelua lämpimällä vedellä ja hieman sitruunamehua. Tämä tulisi tehdä kerran päivässä.

Kuinka päästä eroon ruskeista täplistä iholla