Top 12 spa -hoitoa Intiassa

Kylpylähoidot ovat maailman rentouttavimpia lomakohteita, koska mieli ja fyysinen keho rasittavat jatkuvasti ihmisiä, jotka etsivät jatkuvasti tapaa levätä tai vielä paremmin saada etsimänsä rauha. Jopa kotiisi rajoissa et nykyään saavuta haluamaasi rauhaa jatkuvalla ylläpidolla ja perheongelmilla, jotka sinun on ratkaistava. Ei ole parempaa tapaa kuin kylpylähoito, joka auttaa sinua nousemaan jaloillesi virkeänä ja valmiina ottamaan vastaan ​​maailman kaiken mitä sillä on tarjottavana.

kylpylähoitoja Intiassa

Parhaat kylpylähoidot Intiassa:

Itse Intiassa on nyt tarjolla useita tuhansia kylpylähoitoja. Ainoa ongelmasi on se, miten voit pitää hyvän parhaasta, koska päivän lopussa 6 haluat rahoillesi vastinetta, jotta ymmärrät selvästi, mitkä kylpylähoidot ovat parhaita. Alla on lueteltu 12 kylpylähoitoa Intiassa sekä miehille että naisille-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Tämä shimlan kylpylä on yksi Intian tunnetuimmista kylpylöistä. Mahtavat Himalajat ovat vuosisatojen ajan herättäneet kunnioitusta ja heränneet kaikkien niiden suuruuteen törmänneiden sieluissa. Tämä satumainen lomakeskus tarjoaa rauhallisen pyhäkön näillä mahtavilla vuorilla. Lomakeskuksen Oberoi Spa tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​hoitoja, jotka perustuvat Ayurvedaan, nauttivat porealtaasta tai kävelee rauhassa tämän suuren lomakohteen puistojen moninaisuudessa. Ei ole loppua rauhalle ja hiljaisuudelle, jonka saat tästä upeasta paikasta. Se on todellakin Intian paras kylpylä.

Kylpylähoito 2

2. Ananda Himalajalla, Hrishikesh:

Hrishikesh -vuoristossa asuu monia erilaisia ​​ja ihania luonnon ja kauneuden lajikkeita, yksi näistä upeista hrishikeshin alueista on tunnettu ananda -kylpylä. On todella suuri Intian ihme, ja monet ihmiset paitsi Intiassa myös ympäri maailmaa vierailevat Himalajalla kylpeäkseen anandan tarjoamissa palveluissa. Kuten wildflower -kylpylä, jopa ananda käsittelee pääasiassa ayurveda -hoitoja, jotka tuovat sinut kosketukseen sielusi kanssa. Joten jos etsit valaistumista ja haluat ehkä tulla yhdeksi sielusi kanssa, ananda on loistava paikka vierailla.

3. Kaya Kalp, Royal Spa. Agra:

Agra on tunnettu taj mahalistaan ​​ja taj mahalista johtuen kaupunki on omaksunut kuninkaallisemman näkymän ja vastaamaan tätä näkemystä on luotu kaya kalp kuninkaallinen kylpylä. Tämä kylpylä ei ainoastaan ​​anna sinulle käsitystä Intian perinnöstä, vaan tarjoaa myös esimerkillisiä kylpylähoitoja, jotka parantavat täysin kaiken mahdollisen stressin ja ristiriidat. Tämä kuninkaallinen kylpylä on ylpeänä osa itc -hotelleja ja osa Agran itc -haaraa.

Kylpylähoito 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

Maya -kylpylä on Keralan tunnetuin kylpylä, ja siinä on valikoima erittäin hyödyllisiä palveluita, jotka pitävät sinut terveenä ja auttavat poistamaan kaiken maallisen stressin. Maya -kylpylän monipuoliset palvelut ovat ayurveda, aromaterapia, vesiterapia ja muut sellaiset hoidot, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi uudeksi ja paremmaksi ihmiseksi, kun lähdet kylpylästä. maya -kylpylä on todella yksi Intian parhaista kylpylöistä, joissa hoidot ovat mahdollisia ja jotka tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen hoidon, jota haluat. Henkilökunta on kokenut ja ympäristö sopii stressin lievittämiseen. Kaikkien näiden palvelujen lisäksi maya -kylpylässä on ylellinen kokoelma puutarhoja ja mökkejä, joissa voit yöpyä ja käyttää paikan tarjoamia ylellisiä palveluja.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Tämä kylpylä on osa taj -hotelliryhmää ja se vain osoittaa tämän kylpylän tarjoamien palvelujen laadun. Jiva -kylpylässä on joukko ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka palvelevat tarpeitasi ja tarjoavat sinulle Intian parhaat kylpylähoidot, joihin kuuluu vesi- ja aromaterapia. Mietiskelytilaisuuksia järjestetään päivittäin, jotta ihmiset voivat kohdata sielunsa.

Kylpylähoito 5

6. Sereno Spa, Goa:

Monet vierailevat Goassa päästäkseen pois elämän jäykkyydestä. Antaa menettää päästää irti ja vain nauttia hyvästä tauosta. Mutta joillekin ihmisille, jotka haluavat hiljaisemman esteettisen ympäristön, jossa he voivat vain purkaa ja päästää irti, sereno -kylpylä Goassa on paras. Monipuolisten hoitojen ansiosta sereno -kylpylän erikoishoidot, kuten aromaterapia, ja heillä on erittäin rento rutiini kaikille asiakkailleen. Voit jäädä yli ja nauttia meditaatioistunnoista aamunkoitteessa tai vain varata hyvän ayurveda -istunnon. Serenon henkilökuntaa ei ole koulutettu mihinkään.

7. Jiva Spa, Cochin:

Toinen taj -hotelliryhmästä on toinen haara monista jiva -kylpylöistä ja tarjoaa samaa korkealaatuista palvelua kuin kaikki muut Intian jiva -kylpylät.

Kylpylähoidot 6

8. Amattra Spa, New Delhi:

Amattra -kylpylä on erikoistunut pääasiassa perinteisiin hoitomenetelmiin. Tämä sisältää ayurveda -istuntoja, meditaatiota ja muita hoitoja. Amattra -kylpylä antaa sinulle tunteen, että olet erossa maailmasta ja yhdistät luontoon.

9. Quan Spa, Mumbai:

Quan -kylpylä on täydellinen tulva kiireiseen Mumbain kaupunkiin. Se on melko kuuluisa kylpylä Intiassa ja siinä on laaja valikoima erittäin hyvin määriteltyjä hoitoja, jotka auttavat sinua hoitamaan mieltäsi ja kehoasi. Quan -kylpylässä on kyky tuoda rauha elämääsi. Se vie sinut pois kiireisestä elämästäsi ja johdattaa sinut rauhallisempaan maailmaan, maailmaan, jota et aiemmin tuntenut.

Kylpyläkaupat 4

10. Amarvilas -kylpylä, Agra:

Agrassa asuu toinen kylpylä, joka on maankuulu. Amarvilasilla on suuri maa -alue, joka on täynnä puistoja, puutarhoja, hiljaisia ​​mökkejä ja ennen kaikkea kylpylä. kylpylä on amarvilojen pyhin osa, eikä se vastaa heidän tarjoamiaan suuria ayurveda -palveluja.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Kasvohoito:

Tämä kylpylä käsittelee myös hoidon kosmeettista puolta. Kasvohoidot, manikyyrit, pedikyyrit, hieronnat ja paljon muuta. Lista jatkuu, kun on kyse kylpylän tarjoamista palveluista.

Kylpylähoito 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmine And Caviar Body Spa:

Jasmiinin ja kaviaarin vartalokylpylä ei ole vain maine, vaan myös maailmankuulu. he käsittelevät erityisesti kahta erikoishoitoa, joihin kuuluvat jasmiini- ja kaviaarihieronta. Tämän lisäksi voit käyttää myös muita palveluja, joihin kuuluvat vesiterapia, aromaterapia, kasvohoidot, jalkahieronta ja niin edelleen. Mikään näistä hoidoista ei eroa laadustaan ​​ja olet varma, että saat enemmän kuin olet maksanut.

Kuvan lähde: Suljinvarasto