10 kuvaa Amisha Patelista ilman meikkiä

Hän on osallistunut menestyselokuvaan “Kaho Na Pyaar Hai” ja siitä lähtien hän on kaikkien silmien helmi. Hän on yksi Bollywoodin kauneimmista näyttelijöistä, malli, liikenainen jne. Hän on Amisha Patel. Amishalla on myös hyvä kokemus Telegu -elokuvateollisuudesta, ja hänen voidaan sanoa olleen todella menestyvä jo nuoresta iästä lähtien. Tällä hetkellä näyttelijä on 39 vuotta vanha, mutta näyttää edelleen olevan alle 25 -vuotias. Miten? Kaikki kunnia kuuluu hänen lahjakkaille houkutteleville kasvoilleen, joiden muotoiluun ei tarvita meikkiä.

1. Perinteisen ilmeen säilyttäminen:

amisha patel ilman meikkiä

Amisha on hyvin kurinalainen nainen, ja vaikka hän on työskennellyt tällä kuuluisuuden ja petoksen alalla jo jonkin aikaa, hän ei ole muuttunut yhtään. Hän on edelleen se aito ja ainutlaatuinen intialainen tyttö, joka haluaa pysyä yksinkertaisena ja täysin luonnollisena ainakin suurimman osan ajasta.

2. Amishan kanssa ja ilman:

Amisha Patel ilman meikkiä 2

Tämä on todella hieno kuva Amishasta, joka näyttää hänelle sekä kasvot että ilman meikkiä. Hän näyttää melkein samalta molemmissa ja on helposti tunnistettavissa. Se ei ole sitä, meikki tekee hänestä täysin eri näköisen ihmisen.

3. Minimalistinen kauneus:

Amisha Patel ilman meikkiä 3

Tämä on yksi monista otoksista valokuvauksesta, joka perustuu täysin Amisahin luonnon kauneuteen. Amisha näytti erittäin houkuttelevalta tässä kuvassa. Hän urheili ylpeänä luonnollisesti houkuttelevia kasvojaan ja tyylikästä ulkonäköään. Tämä on yksi parhaista Amisha Patelista ilman meikkikuvia koskaan.

4. Harjoittelu:

Amisha Patel ilman meikkiä 4

Amisha näyttää todella upealta tässä ilman meikkiä olevassa kuvassa, jossa hän näyttää todella kauniilta. Tämä otettiin kuntosalilla, jossa hän treenasi väliaikaisesti tulevaa elokuvaansa varten.

5. Rento viehätys:

Amisha Patel ilman meikkiä 5

Kuka sanoi, että nainen ei voi näyttää houkuttelevalta vapaa -ajan vaatteissa? Katso Amishaa. Hän on täydellinen esimerkki. Tämä Bollywood -kauneus voi kirjaimellisesti käyttää mitä tahansa ja näyttää todella kauniilta. Hän on luultavasti yksi kauneimmista naisista ja näyttää hyvältä ilman urheilua.

6. Kova työ!

Amisha Patel ilman meikkiä 6

Tämä on jälleen yksi kuva Amishasta kuntosalilta. Se on todella hyvä kuva, joka osoittaa tämän näyttelijän luonnollisen kauneuden, koska kukaan ei käytä meikkiä kuntosalilla. Voidaan selvästi sanoa, että Amisha näyttää hyvältä ilman edes urheilua hieman meikkiä kasvoillaan. Tämä on luultavasti yksi parhaista kuvista Amisha Patelista ilman meikkiä.

7. Aamujooga:

Amisha Patel ilman meikkiä7

Kaikkien aikojen kaunis Amisha Patel napsautettiin aamua joogaa tehdessään. Tämä kuva oli myös osa naisten kuntolehden valokuvausta. Amisha näyttää todella houkuttelevalta tässä meditaatioasennossa ja varastaa huomion.

8. Teatterikuva:

Amisha Patel ilman meikkiä 8

Erittäin makea Amisha Patel nähtiin PVR -elokuvateattereissa. Hän urheili täysin luonnollisilla kasvoillaan sinä päivänä ja näytti varsin houkuttelevalta. Tämä nainen luultavasti vaatii hyvin vähän meikkiä tai ei lainkaan meikkiä näyttääkseen houkuttelevalta.

9. Napsautettiin Toy Shopissa:

Amisha-Patel-ilman meikkiä9

Amisha Patel havaittiin lelukaupassa ja häntä napsautettiin melko kauniisti. Hän on luultavasti yksi Intian elokuvateollisuuden kauneimmista naisista.

10. Lentokentällä:

Amisha Patel ilman meikkiä 10

Tämä on Amishan rento ilme. Hän näyttää todella kauniilta täällä ja näyttää hyvältä ilman edes minkäänlaista kauneudenhoitotuotetta kasvoillaan. Hän näyttää luonnollisesti mahtavan hymynsä ja se on tärkein nähtävyys.

Amisha Patel on luultavasti yksi viattomimmista näyttelijöistä Intian elokuvateollisuudessa. Hänellä on upea hymy ja söpöt kasvot, ja luonnon kauneus on hänen suurin etunsa ihmisten houkuttelemisessa. Edellä kuvatut kuvat oikeuttavat tämän tosiasian ja tekevät Amishasta yhden luonnollisesti houkuttelevimmista intialaisista naisista koskaan.