10 kuvaa Amitabh Bachchanista ilman meikkiä

Amitabh Harivansh Bachchanin voidaan sanoa olevan isähahmo Intian elokuvateollisuudessa. Hän on kuuluisa kaikkialla maailmassa ja on tunnettu hämmästyttävistä esityksistään joissakin suurimpien budjettielokuvien koskaan tuotetuista. Hänet tunnetaan yleisesti nimellä Big B ja hän on kamppaillut ja työskennellyt todella kovasti ansaitakseen paikkansa tämän planeetan mahtavien ihmisten joukossa. Amitabh bachcahnin suhteen meikillä ei todellakaan ole väliä. Hän voi vain keinuttaa lavaa ja valkokangasta pukeutumalla huonoimpiin vaatteisiinsa tai näyttämällä hidastuneimmat kasvonsa. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle joitakin tämän hämmästyttävän persoonallisuuden kuvia ilman meikkiä, jossa hän ei vaadi meikkiä näyttääkseen kauniilta.

1. Yksinkertainen ja nöyrä persoonallisuus:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä

Amitabh on yksinkertainen ja rakastaa yksinkertaista elämää. Hän on luultavasti yksi ikänsä parhaiten näyttävistä miehistä ja on edelleen melko hyvässä kunnossa. Tämä kuva otettiin Shraddha Kapoorin asuinpaikaksi, jossa Amitabh tuli päällään yksinkertaisimmalla intialaisen miehen asulla mitä mahdollista.

2. Sarjoissa:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 2

Tämä Amitabhin kuva osoittaa selvästi kuinka komea tämä mies todella on. Hän ei luultavasti tarvitse minkäänlaista apua meikkiryhmältä ennen näytölle siirtymistä. Hän on yksi kaikkien aikojen komeimmista miehistä, ja tämä kuva osoittaa, että hän voi heiluttaa näyttöjä edes ilman mitään kasvojaan.

3. Vanha napsautus:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 3

Tässä kuvassa näkyy aika, jolloin Amitabh hitaasti ikääntyi. Hän ei koskaan yrittänyt mitään peittää ikääntymisen merkkejä. Pikemminkin hän halusi pitää sen luonnollisena mahdollisimman paljon.

4. Kulissien takana:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 4

Kulissien takana olevat hetket tuovat aina totuuden julkkisten ulkonäöstä ja niin sanotusta kauneudesta todellisuudessa. Nämä kuvat osoittavat, että maailmanlaajuisesti arvostettu näyttelijä näyttää samalta näytöllä ja sen ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että hän ei käytä meikkiä ollenkaan.

5. Sydänvoittava hymy:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 5

Amitabh on täysin luonnollinen kasvojensa kaikista kulmista. Tämä on yksi parhaista kuvista, joka näyttää kauniin hymyn hänen kasvoillaan. Tämä mies voi kirjaimellisesti käyttää mitä tahansa ja näyttää upealta siinä.

6. hauskanpito:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 6

Kuva puhuu paljon. Jopa erittäin kiireinen näyttelijä vie aikaa viettää perheensä kanssa. Hän on todella hyvä mies ja hänen luonnollinen kauneutensa heijastuu hänen suuren persoonallisuutensa vuoksi.

7. Hänen sielunkumppaninsa kanssa:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 7

Tämä kuva Amitabhista ja Jayasta tekee heistä varmasti täydellisen parin. Kuva on yksi kaikkien aikojen parhaista Amitabh Bachchanista ilman meikkikuvia.

8. Elokuvajuhlilla:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 8

Amitabh Bachchan nähti urheilevan ilman meikkiä kasvoillaan Cannesin elokuvajuhlilla kansan suosikki Leonardo Dicaprion kanssa. Tämä kuva on epäilemättä yksi kaikkien aikojen ansaituimmista Amitabh Bachchan ilman meikkiä -kuvista.

9. Tapahtumassa:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä9

Suuri Amitabh Bachchan nappasi tapahtuman, jossa hänet kutsuttiin erityisvieraana. Hän näytti niin komealta ilman kasvojen jälkiä. Tämän miehen ei tarvitse piilottaa ikäänsä kauneustuotteiden alle.

10. Vanha kuva:

Amitabh Bachchan ilman meikkiä 10

Jos olet kiinnostunut Amitabh Bachchanista ilman meikkikuvia, tämä on karu todellisuus. Hänellä on karkeat kasvot eikä hän ole kovin viehättävä, mutta hän näyttää luonnollisen kauneutensa tietäen, että ihmiset eivät ehkä pidä häntä houkuttelevana hänen ulkonäkönsä, vaan työnsä vuoksi.

Yllä olevat kuvat Abitabh Bachchanista osoittavat kuinka hämmästyttävä tämä näyttelijä on ja hän näyttää aivan uskomattomalta ilman urheilua. Hän on luultavasti yksi alan parhaista näyttelijöistä. Amitabhin kaltaisten miesten ei tarvitse olla riippuvaisia ​​meikistä.