10 kuvaa Behati Prinsloosta ilman meikkiä

Tämä Hazel -silmäinen malli on syntynyt Etelä -Afrikassa vuonna 1989, ja se on ollut vakio uutislehdissä hänen mallinnusyritystensä ansiosta, ja huippuluokan virastot ovat valinneet sen. Hän on ollut mallina Victoria’s Secret -alusvaatemerkillä vuodesta 2008, ja hänet valittiin pääenkeliksi vuonna 2009. Hän on tällä hetkellä naimisissa Maroon 5 -päähenkilön Adam Levinen kanssa ja pari odottaa ensimmäistä lastaan ​​vuonna 2016. Behati puhuu sujuvasti äidinkieli afrikaans huolimatta siitä, että hän on koulutettu englanniksi.

1. Photoshootia varten:

behati prinsloo ilman meikkiä

Kun hän näki poseeraavansa kameroille mustalla hatulla, hänen ilmeensä on aivan tyylikäs. Musta raidallinen tee ja kaulaosa lisäävät vain viehätystä.

2. Blondi -ilme:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 2

Täällä nähdään Behati Prinsloo, jolla ei ole meikkiä. Hän vetää ulkonäköään hienosti, ja hänellä on jopa itsevarmuutta lähteä ulos ilman vihjeitä kohlista silmissään, vaikka otsatukka kiinnitti huomiota niihin.

3. Ramppiin valmistautuminen:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 3

Katso Behati Prinsloota ilman meikkiä, kaikki iloisena ja hymyillen napsautinta, kun hänen hiuksensa on kiinnitetty telaan. Päällystakki voidaan tunnistaa Victoria’s Secret -takiksi, ja hän on ilmeisesti iloinen esityksestä ja esiintymisestä siinä.

4. Starbucksin päivä:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 4

Kun vihreä tee on kädessä, on turvallista sanoa, että malli huolehtii ruokavaliostaan, vaikka hän olisi ketjussa, joka on kuuluisa vintage -kahvista. Behati Prinsloo napsautti tätä selfieä tietäen, ettei hän ole pelkkä täydellisyys. Ei tummia ympyröitä, ei silmäpusseja, hänen ilmeensä on niin virheetön kuin toivoisimme meidän olevan.

5. Delevingne Look:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 5

Näyttää enemmän toiselta supermallilta Cara Delevingne, tätä Polaroidia luultavasti napsautetaan, kun hän oli perheen ympärillä. Hänen ulkonäönsä on hyvin yksinkertainen, aivan kuten joku kotona, ja niin on hänen asunsa. Hänen hiuksensa näyttävät hyviltä, ​​vaikka niitä ei ole kammattu täydellisesti.

6. Kaulakappaleen päiväkirjat:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 6

Behati Prinsloo on täällä erittäin tyylikäs ja urbaani. Hänen hiuksensa ovat enemmän kohti viininpunaista brunettia, mikä on epätavallista hänen tavanomaisesta vaaleasta mieltymyksestään. Tämä ruusuisen posken ja kauniin hymyn ansiosta tämä valokuva voi voittaa kenenkään sydämen heti.

7. Ironia:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 7

Kuva on niin tekstitetty, koska Behati nähdään täällä kosmetiikkamerkki MAC: n tapahtumassa ilman meikkiä! Hänen nenässään on punaisia ​​täpliä ja hänen tavanomainen perinteinen puolihymynsä antaa meille kaikille positiivisen tunnelman.

8. Maailman puolesta:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 8

Toinen klassikko Behati Prinsloon ulkoasukirjasta ilman meikkiä, hänet nähdään täällä vaaleilla kohokohdilla ruskeilla hiuksillaan.

9. Talviaika:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 9

Behati Prinsloo näyttää tyylikkäämmältä kuin koskaan, koska kallolakki peittää huolettomasti blondinsa. Hänen pukeutumisensa värin koordinointi ei ole sopusoinnussa, mutta se antaa yleisilmeelle ylimääräistä tunnustusta.

10. Hyvää aikaa:

Behati Prinsloo ilman meikkiä 10

Hänen meikkinsä aika muotinäytökseen on täällä ja tämä on luultavasti viimeinen laukaus ennen sitä. Ilman huulipunaa tai vuorausta hän ottaa luokkansa loven jopa yrittämättä.

Ei ole yllätys, että Behati näyttää yhtä luottavaiselta kuin koskaan, myös ilman meikkiä. Yleistä täydellisyyttä on liian vaikea verrata meille, vaikka tonnia meikkiä, eikö olekin?